No widzisz Mizia, Armata po sześciu latach spędzonych w schronisku, wreszcie doczekał się swojego domku.
Niemożna tracić nadziei!
Teraz to już Twoja kolej!!!!!!
Czy wiadomo ile Mizia ma lat? Czyli x + 4,5 = ? Skoro oddał ja właściciel (dziekuje za taaakiego pana :-/), to moze zdradzil w jakim wieku jest kocica.
Chyba widzialam te krowke w schronisku , taki kot-gaduła
Od jakiegos czasu chodzi mi po glowie wziecie kota z sopockiego schroniska (caly czas jeszcze waze plusy i minusy calej operacji). Hmm, w sumie czemu nie np. Mizi? Kot dorosly i domowy - o to by mi na poczatku chodzilo.
Millarco, powiedz czy mozna Cie "molestowac" w sprawie wyboru konkretnego kota (chodzi mi o kontakt z osoba, ktora zna tamtejsze koty i moze cos o nich powiedziec) czy tez powinnm raczej uderzac do kogos w schronisku?
Mizia, to ja Armata...jestem w nowym domku, mam własną Dużą, która mnie tuli i głaszcze, a czasem przychodzi taki Duży, on też mnie głaszcze i bawi się ze mną...wiesz, mam tu jedzonko, nawet kuwetę z prawdziwym żwirkiem , kocyk mieciutki i jest ciepełko...Mam nadzieje, że Tobie też się uda znaleźc taki fajny domek... jak najszybciej...
Mizia, hop na pierwszą stronę po domek...Trzymamy kciuki