Chiara pisze:Grey ma nową zabawę ! Wyskakuje w górę i uderza łapką we włącznik światła do łazienki. Właśnie skoczyła trzy razy pod rząd i miała trzy trafieniaWygląda to po prostu przezabawnie
Taka puchata, grubiutka kuleczka wykonuje piękny, mistrzowski skok. Bez rozbiegu!
ryśka pisze:Grey, masz jakieś nowe sukcesy w obsłudze domowego sprzętu?![]()
Wczoraj, jak moja pancia dzwoniła do panci Adrii, to najpierw się włączył faks, po paru sygnałach, a potem ktoś odłożył słuchawkę. Podobno był to Zbirek, który u Panci Adrii mieszka. Ale on nie potrafi gasić światła. Więc i tak jesteś lepsza.
Pozdrawiam,
Czarcinka
Chiara pisze:Ostatno mam dużo wrażeń. Mamy nowych kolegę i koleżankę, ale oni mnie nie lubią. Warczą i biją, ale Chiara ( kot ) mnie broni. Ona się nie boi. A mój ulubiony pan tymczasowy ciągle wyjeżdźa i nie mam się do kogo przytulić w nocyBo Chiara ( nie kot ) strasznie się wierci i kopie. A jak ją ugniatam to nawet mówi brzydkie rzeczy, których Wam nie powtórzę, bo wstyd. I pana nie ma i nie ma kiedy wstawić moich nowych, pięknych zdjęć, ale w ten weekend to go już przycisnę i zobaczycie jaka jestem śliczna. Szkoda, że nie możecie pogłaskać mjego aksamitnego futerka. A pan doktor powiedział, że moje oczka są ok, tylko są na nich ślady po mojej chorobie z czasów piwnicy. I że mam piękne zęby
![]()
Grey
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości