proszę zamknąć wątek. Ursus nie żyje, Blue zostaje u Mariszy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 13, 2006 19:41

fajnie fajnie oby sie udało :lol:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Czw kwi 13, 2006 19:48

To ja potrzymam :ok: :ok: żeby dobry domek zdecydoał sie na taka śliczna parkę.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw kwi 13, 2006 20:11

:ok:
[img]http://upload.miau.pl/3/41371m.jpg[/img/]

Ewasara

Od: Pt maja 27, 2005 20:32

Post » Pt kwi 14, 2006 12:33

:ok: :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto kwi 18, 2006 9:20

nie wyszło z domkiem :cry: :(
czekamy na nowe oferty :lol:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Wto kwi 18, 2006 9:23

najwidoczniej to nie był ten domek :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto kwi 18, 2006 14:10

Jak rany, nawet chwili bym się nie zastanawiała. Ale męża nie mogę przekonać, że dwa koty to wcale nie jest za dużo jak na poczatek a to byłaby niezła okazja bo się uparł na "brytyjczyka". To jemu by przypadła Blue a mi Ursus ;) Podrzuccie jakieś sensowne argumenty, bo ja już nie mam pomysłów :( A co się stało że w tamtym domku nie wyszło?

aniai

Od: Czw kwi 13, 2006 10:46

Post » Wto kwi 18, 2006 14:24 dlaczego dwa

wiem, ze ten temat byl juz wiele razy poruszany, ale padla prosba o sensowne argumenty. no wiec tak... ja mialam jednego kotka, zrobil sie nie do wytrzymania, spalam srednio do 6 rano, bo dluzej nie dawal, obgryzal nam palce u stop nieustajaco :-)))) gryzl kazdego, nie dawal sie wziac na rece, no koszmar. i nagle zjawila sie ona... ostatnia deska ratunku. malutka koteczka. troche sie nad nia popastwil oczywiscie :x po czym zrobil sie najwspanialszym koteczkiem na swiecie, zyja sobie w zgodzie, nie gryza (no, czasem siebie nawzajem :) Dyziu i Ircia (de domo Mulinka :-) od Dyzia :-) ) i juz nigdy nie bede miala tylko jednego kota. nie da rady. dlatego taka parka to jedyna niepowtarzalna okazja!!!! polecam, polecam, polecam!!!! wlasnie mi cos mruczy za plecami! mruuuuuu

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto kwi 18, 2006 14:26

aniai... no to pierwszy argument juz masz.. Ty i On bedziecie mieli po wymarzonym kocie :wink:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=13894
tutaj jest spisane kilka rzeczy o tym ze warto adoptowac wiecej niz jednego kota.. przeczytaj.. spisz artugmenty i wszystkie przeczytaj mężowi.. :D

edit: a w doatku kilka argumentów za adopcją kota dorosłego..
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=23290

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto kwi 18, 2006 14:31

niestety nie dogadali sie co do ilości kotów :( :cry: jednoo chciało dwoje drugie jedno :( bywa :(
a dwupaczek szuka domu nadal :!: :!: :!:
hmm argumenty:
dwa razy więcej miłości :lol:
dwa razy więcej radości :lol:
dwa razy więcej zabawy :lol:
i dwa razy więcej miziania :lol:

aga-lodge

Post » Wto kwi 18, 2006 22:13

aniai pisze:Jak rany, nawet chwili bym się nie zastanawiała. Ale męża nie mogę przekonać, że dwa koty to wcale nie jest za dużo jak na poczatek a to byłaby niezła okazja bo się uparł na "brytyjczyka". To jemu by przypadła Blue a mi Ursus ;) Podrzuccie jakieś sensowne argumenty, bo ja już nie mam pomysłów :( A co się stało że w tamtym domku nie wyszło?

zapraszam do nas, może męża przekona jak zobaczy jak to wygląda z 2 kotami
My zaczeliśmy od brytolka a później szukaliśmy towarzystwa dla niego.
Bardzo było mu smutno samemu w domu, gdy wychodziliśmy do pracy
a nam przykro, teraz mamy parkę i wszyscy są zadowoleni :D
najlepiej od razu 2 kotki
powodzenia w przekonywaniu męża :D
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Śro kwi 19, 2006 7:43

Dostałam kota na urodziny. Usłyszałam, że ma jeszcze brata, ale pomyślałam, że dwa koty na raz to nie jest dobry pomysł. Dziś wiem, że to był jeden z większych błędów w moim życiu! Dokocenie - to większy problem od wzięcia na raz dwóch kotów, które sie znają i kochają. A PRAWDZIWI kochający Koty ludzie nie poprzestaną na jednym Szczczęściu!!!! Weź dwa koty!!!! Nie pytaj sie mężą. Jak zobaczy Kociule serce mu zmięknie! 3mam mocno kciuki! Za dwupak! Za domek!
Obrazek

Megge

Od: Nie sty 30, 2005 13:56

Post » Śro kwi 19, 2006 20:31

Pracuję i pracuję nad tym moim małżem, ale na razie efektów nie widać niestety. Żałuję strasznie bo kotki naprawdę piękne.

aniai

Od: Czw kwi 13, 2006 10:46

Post » Śro kwi 19, 2006 21:26

no może się uda 8) wszystkie 8 łapek zaciśnięte :lol: 8)
domek wyczekiwany z utęsknieniem :lol:

aga-lodge

Post » Pt kwi 21, 2006 20:46

no dzieciaczki czekają na domek :) komu piekny dwupaczek :)
do wzięcia od zaraz :!: :!: :!: :lol:

aga-lodge

[poprzednia][następna]