Anonymous pisze:Beatko, co słychać u maluchów? Rozumiam ,ze zostały jeszcze Gadżecik i Fionka.
Zgadza się

KOteczki bardzo się kochają. Znajdują się w domku z mamy kotami więc są przyzwyczajone do kotów także dosyć niechętnych czasami nawet trochę agresywnych
Oba kotki są 100 % zdrowe, zaszczepione i kuwetkowe. Aktualnie mają około 3,5-4 msc.Znajdują się na starej Ochocie przy pl.Narutowicza, możemy się umówić na oglądanie

w każdej chwili prócz dzisiaj. W Wawie i okolicach mogę je dowieźć.
Jeżeli byśmy się porozumiały to są do oddania od razu - mam dosyć nieciekawą sytuację w domciu teraz
Proszę skontaktuj się ze mną na maila beatka_x@tlen.pl lub tel 509 138 814 prawie o każdej porze odbieram więc śmiało dzwoń! Zależy mi na kontakcie z tobą bo nie wiem czy szukać im domciu nawet oddzielnie. Nie mniej jeżeli byś chciała je razem to preferowałabym twój domek
Aktualne zdjęcia będą tutaj niedługo lub prześlę mailem
BARDZO MI ZALEŻY NA ODDANIU ICH RAZEM
A mama chyba zostanie u mojej mamy choć nie jestem już tego taka pewna z racji zaistaniałej u mnie sytuacji, później o tym napiszę na forum szczegółowo. POPROSTU MAM AGRESJĘ U SIEBIE W DOMKU POMIĘDZY KOTAMI I NIE WIEM CZY NIE BĘDĘ MUSIAŁA ODDAĆ MAMIE JEDNEGO MOJEGO KOTKA