Schronisko Mielec-STERYLKI RUSZYLY-zdj.str.7-Kotki w Stalowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 08, 2006 14:52

Syldo :) Kiedyś nosiłam się z zamiarem adoptowania młodej czarnej koteczki z Mielca... Jako że były kłopoty z transportem, trafiła do mnie inna kotka - z Łodzi. Ale może Tobie spodoba się ta wesoła czarnulka...
Obrazek
:1luvu:
Tutaj jest jej wątek :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37 ... sc&start=0
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Sob kwi 08, 2006 15:26

Droga Olifko1
Dziękuję za pomoc. Czarnulka urocza :D Wieszmoże czy jest po sterylce? Jak już pisałam Ance zależy nam by kicia była już po zabiegu. Czekam na info.

Sylda

Od: Wto lut 21, 2006 1:04

Post » Sob kwi 08, 2006 17:52

Sylda,

koteczki nie sa sterylizowane, bo na to nie ma pieniedzy.
Ale jak wskazesz,ktora kicia Ci wpladla w oko i przypadla do serca,
to koteczka pojdzie na zabieg.
Ja ze swej strony proponuje tez czarno-biala kotke z czarnym noskiem.
Obie koteczki sa bardzo kochane.

Jesli chodzi o zdrowie kotow, to moga miec troche swierzbu w uszach, do potraktowania Strongholdem.

Bedziemy czekac na Twoj wybor.

Ulka18

Od: Wto cze 14, 2005 20:33

Post » Sob kwi 08, 2006 21:45

Syldo, rozumiem Cię :D
No i masz teraz zagwózdkę z wyborem - tyle ślicznych panienek - i czarna, i z czarnym noskiem... :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie kwi 09, 2006 14:38

Bardzo dziękuję za deklarację sterylki. To dla nas naprawdę wiele znaczy. Kochani jesteście :1luvu:
O rany, to jest takie trudne :oops:
Przegladałam galerię a tu same cudności. I którą wybrać? :?: :| Czarny Nosek, Czarnulka - Wesołka, Musztardka, Ślicznotka, Sówka,..... Której dać dom? To straszne.... Proszę powiedzcie która kocia ma najmnejsze szanse na adopcje? (wiek, jakieś wady, felerki ,tak jak nasza Buba która oprócz tego że ma już 5 lat to bardzo utyka na przednią łapke którą ma żle złożoną po złamaniu) Było by mi wtedy łatwiej. Powtarzam że dla mnie nie jest ważne w jaki kolor futra jest przyodziana kocia miłość, ważna jest ona sama :D
Buźka dla Mielca

Sylda

Post » Pon kwi 10, 2006 19:16

Mam potencjalnego chetnego na Kitke. W jakim wieku jest kotka i czy bylaby mozliwosc adopcji z Wrocławia?

Prosze o wiecej wiadomosci o koteczce i zdjecia.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Wto kwi 11, 2006 6:44

Na ktora koteczke? Na ta czarna ?
Ona ma swoj watek na kociarni wraz z opisem i zdjeciami.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37541&start=0

Zwyczajowo kochana Jogi jezdzila do Wroclawia, mam nadzieje, ze dalej jezdzi ta trasa i wzielaby koteczke.

Ulka18

Post » Wto kwi 11, 2006 7:12

Chodzi mi o ta druga koteczke z Twojego podpisu.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Wto kwi 11, 2006 14:25

Witaj Ulu, ja właśnie poszukiwałam jogi, bo też potrzeba nam transportu na podkarpacie... Kasia napisała, że na razie jogi nie jeździ - skręciła nogę i ma w gipsie :(
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Wto kwi 11, 2006 15:42

Nie chcę żebyś Ula myślała, że ja jakaś niezdecydowana, dziwna baba jestem. Proszę tylko, żeby z wystawionych na galerii kotulek wskazać mi te, które kochają ludziów i inne sierściuchy a z różnych przyczyn mają najmniejszą szansą na adopcję.Czekam cierpliwie :D

Sylda

Post » Wto kwi 11, 2006 17:51

Ojoj, szkoda, ze Jogi ma skrecona noge. Wszystko sie komplikuje :(

Jesli chodzi o koty przytulaki, to musze zapytac moja corke Ulke, bo ona spedza caly czas w kociarni, a ja biegam po boksach w psiarni. Moze Ulka bedzie wiedziec, ktora koteczka z galerii jest szczegolnie przytulasta i lubi zwierzaki. Skonsultuje sie tez z Kierownikiem, ale on ma straszny mlyn na glowie teraz, trzeba dluzej czekac na odpowiedz.

A widzialas w galerii : http://www.mielec.bezdomne.com/galeria. ... ie&pid=774

Wszystkie nasze koty lubia siebie nawzajem, a i psow sie nie boja.
Na pewno jakas koteczka znajdzie u Ciebie Sylda dobry domek.

Ulka18

Post » Wto kwi 11, 2006 18:37

Ok czekam cierpliwie :D
Zróbcie rozeznanie, przeprowadźcie wywiad :D.
mam nadzieję, że niebawem zobaczę wybrankę. Dziękuję Wam :love: i uzbrajam się w pokaźną dawkę cierpliwości :wink:

Sylda

Post » Pt kwi 14, 2006 16:37

Obrazek

Wesolych Swiat Wielkanocnych zyczy Wszystkim

Schronisko Dla Bezdomnych Zwierzat w Mielcu

Ulka18

Post » Śro kwi 19, 2006 8:50

i jak adopcje? nadal nic ? :cry:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Nie kwi 23, 2006 18:28

Zainteresowana jestem adopcja ktoregos z Mieleckich kotow.
Jakas biede bym wziela, nie musi byc najpiekniesze zwierze tylko takie ktore potrzebuje domku. Ogladalam strone schroniska i zauwazylam kota Crazy i kotke Mainic ale i jakiekolwiek inne bym tez zaadoptowala. Strasznie ciezko wybrac jak tyle kotow potrzebuje domki.
Mam dwa koty - kocurka 1 rok i kotke 3 lata. Jedynym moim warunkiem to byloby zeby zwierze nie bylo dominujace w stosunku do innych kotow. Mialam bardzo dominujaca kotke przez 6 miesiecy i bardzo dokuczyla mojej uleglej kotce (teraz Biala jest jedynaczka w bardzo dobrym forumowym domku :D )
Takze mysle ze decyzje co do ktorego kota moge zostawic tam u Was gdzie bardziej sie orientujecie co i jak.
Moze to byc starsze kocie. Oczywiscie moge murczka(e) juz tu wykastrowac :-)
Czekam na odpowiedz :-)
Ania

Frankie

Od: Nie wrz 04, 2005 13:44

[poprzednia][następna]