BŁAGAM O DOM !!! ........już mam :-)....Inka uciekinierka.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2005 10:52

Pracuje na Serbskiej i mieszkam na Chrobrego. Ten sam fyrtel :). Moze kiedys bedzie okazja sie spotkac. I mam nadzieje ze sie nie gniewasz za byc moze zbyt mocno wyartykułowane obawy... Oczywiscie jestem przekonana ze bedziesz karmic lepiej niz sama siebie. Ja tez tak robie choc jestem z Poznania. Zazdroszcze Ci tej Chudzinki.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Czw cze 02, 2005 11:23

no proszę. mieszkałam na Chrobrego przez kilkanaście lat. Dopiero od roku " na swoim " na Winogradach. Może się znamy nawet..? :)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Czw cze 02, 2005 11:37

Ja na Chrobrego na swoim od 3 lat. Przedtem to róznie: na kosmonautow, przyjazni... moze sie znamy z widzenia :)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Czw cze 02, 2005 15:56

Gratuluję adoptowania tej prześlicznej kotki. Bardzo bym chciała właśnie taką mieć: burą, smukłą o przemądrych oczkach.
Jest fantastyczna. :love:
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Czw cze 02, 2005 16:24

to teraz juz sie moge cieszyc?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw cze 02, 2005 20:31

azis pisze:O jezu- własnie przed momentem gadałam z P przez telefon. Obejrzał fotki i mu sie spodobała. Postawił jednak parę warunków ( jak to facet), ale myśle ze to nie problem. Chodzi mu o to ,żeby kotka była po kontroli weta ( miała książeczkę) i zeby była wysterylizowana. Da się to zrobic?
TAK SIĘ CIESZĘ!!!! :lol: :) :!: :!: :!:

i
azis pisze:W LIPCU ADOPTUJEMY CHUDZINKĘ :)
:ryk: :1luvu: METODA WIERCENIA DZIURY W BRZUCHU JEST SKUTECZNA :)))))

MAM NADZIEJĘ ,ŻE WSZYTSKO BĘDZIE OK :)
BO PAWEŁ POWIEDZIAŁ: NO DOBRA- NA PRÓBĘ, BO JAK NIE TO JEDZIE NA WIEŚ ( DO ZNAJOMYCH )

WIĘC BĄDŹ GRZECZNA CHUDZINKO PRZYNAJMNIEJ NA POCZATEK :wink:

JAKIEŚ PROPOZYCJE CO DO IMEINIA? :)

Azis,
mój Tż-et tez postawił kilka warunków:

1. Macie zastanowić sie spokojnie, rozważając wszystkie za i przeciw. Bez emocji. Nie ma mowy, żeby kicię oddawać gdzies na wieś. Kota bierze sie na dobre i na złe, gdy jest zdrowy i gdy będzie chorował, na lata, w czasie wakacji, nawału pracy, urodzenia dziecka itd. W przypadku problemów kotkę można zwrócic TYLKO I WYŁĄCZNIE NAM. Ale nie naduzywajcie tego :wink:

2. Tak jak rozmawiałyśmy zaszczepicie ją sami ( trzy, cztery tyg. po sterylce )

3. Jesli chodzi o sam zabieg to tak jak rozmawiałyśmy wstępnie, szczególy przez tel :regulamin:

4. Wiem jak to bywa z facetami :roll: . Czasem trzeba trochę poczarować, ale mój TZet powiedział, że "pogada" z Twoim TZ -tem, gdyby co :!:

5. Nowy opiekun musi tez uroczyście obiecać, że będzie na forum opisywać co u Chudzinki i wklejać zdjęcia :wink:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Czw cze 02, 2005 21:01

Azis kiedy rozmawiałyśmy przez tel wydałaś mi się rozsądną i odpowiedzialną osobą. Twoje posty wzbudziły we mnie wątpliwości, wiem, że wiele mi wyjaśniłaś. Zrozum jednak, że nie interesuje mnie pozbycie sie kota tylko dlatego, że mam teraz problem. Jestem gotowa trzymać małą tak długo jak będzie trzeba, opiekować się kotem po zabiegu i zawozic do weta, muszę jednak mieć 100 % pewność, że daje ją do domku na jaki ona zasługuje.
Obrazek

O-l-g-a

Post » Czw cze 02, 2005 21:04

dziewczyny :D :D :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 03, 2005 7:28

Olga
Odpisałam Ci na PW.
Mam nadzieję, że Cie to uspokoi. Jeśli Ci to bardziej odpowiada- zapraszam z Chudzinka do mnie- sama ocenisz jakie sa warunki. I może będzie łatwiej podjąc decyzję.
Oczywiście,że obiecuję pisac na forum o Chudzince i Ambrożku- robiłabym to nawet gdybys mi o tym nie napisala :)Mam cyfrowy aparat- będą tez fotki :)
Tz- zaproponował imie INKA ( CHUDZ-INKA)
CO SĄDZISZ?
ps. to raczej ja podchodze do tej sprawy emocjonalnie- Tz jest "cholernym realistą"..... :roll: przemyślał wiec sprawe dogłebnie zanim powiedział łaskawie NO DOOOOBRAAAA. On nie podejmuje pochopnych decyzji. Z resztą meczyłam go już od dłuższego czasu o kotka drugiego,więc pewnie już tez od jakiegoś czasu to przemyśliwał. Spokojnie. :) I najwyrazniej przemyślał. Chudzinka musiała go chwycić za serce, bo podjął decyzję na TAK jak tylko zobaczył ją na fotkach.Dzien wczesniej jak rozmawialiśmy to tylko "dopuszczał taka możliwość " z tymi wszytskimi warunkami o którycjh pisałam powyżej. A potem ją zoabczył i powiedział :Faktycznie- śliczna jest , NO DOOBRAAAA
:)
Chudzinka- Czarodziejka :)

azis

Post » Pt cze 03, 2005 10:22

Po wszechstronnym maglowniu, braniu w krzyżowy ogień pytań i ustalaniu najmniejszych drobiazgów uroczyście oświadczam, że Chudzinka będzie Poznanianką i będzie miała braciszka Ambrożego :D
Azis będzi o nią dbać tak jak dba o Ambrożka, nigdzie jej nie odda, gdyby doszło do wojny między kotami i krew miałaby się polać Chudzinka wróci do Łodzi.
Aga przyjedzie po małą w lipcu osobiście, bierze urlop i będzie miała pod kontrolą dogadywanie sie z rezydentem.
:D :D :D
Będzie kotem niewychodzącym :D, Ambrożego próbowali brac na spacery w szelkach , ale nie bardzo mu sie to podobało (pewnie właśnie te szelki).
Obrazek

O-l-g-a

Post » Pt cze 03, 2005 10:27

:D :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt cze 03, 2005 10:31

Jezuuuu... jaki stres.. :) Chyba muszę to opić na rozluźnienie :)
Ciesze się bardzo,że " zdałam "
:cat3: :catmilk: <- tak będzie :)

azis

Post » Pt cze 03, 2005 10:31

No i HAPPY END :D!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pt cze 03, 2005 10:33

to to rewela :dance:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pt cze 03, 2005 10:46

bardz się cieszę :D :dance: :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]