Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 08, 2014 15:19 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Przed chwilą wysłałam.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt sty 17, 2014 8:55 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Przez najbliższe kilka dni kciuki bardzo, ale to BARDZO potrzebne .....
(nic nie pisze żeby nie zapeszyć)
:ok:
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw sty 23, 2014 16:33 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Mogę juz napisać.... Wszystkie 3 siostrzyczki znalazły wspólny DOM.
Adopcja się przeciągnęła w czasie o kilka dni, ale od wczoraj rano już wszystkie 3 kotki w nowym domu.
Państwo chcieli 2 kotki rodzeństwo - aby były ze sobą zżyte, ale jak zobaczyli jak te 3 słodziaki się kochają, jak sie do siebie tulą, to nie mogli zdecydować którą zostawić i ... postanowili adoptować wszystkie !! :1luvu:

Oczywiście zryczałam sie przed zawiezieniem ich do nowego domu, czułam sie jak zdrajczyni - one mi już zaufały, tak dobrze się u mnie czuły, a ja je zapakowałam do transportera i wywiozłam !!
Za każdym razem jak oddaje jakiegoś kota (a nie było ich wiele) to czuje to samo i mówię sobie że..... nigdy więcej, nie nadaję sie na DT.
Jednak od razu wzięłam na DT ich brata Wąsacza - nie miał gdzie sie podziać od pewnego czasu i musiał siedzieć w klatce - serce mi pękało, nie mogłam postapić inaczej... i tak mam teraz o 2 koty mniej :lol:
Wąsacz bardzo wystraszony !!! Chyba najbardziej boi sie moich kotów które go osaczają, zaganiają w kąt, syczą prychają - najbardziej Kalina i Bobinek mój pierwszy tymczas... a myśląłam, że pójdzie gładko i że może ... moje koty nie zauważą że "podmieniłam" kociaki :lol: przecież wyglądają "prawie" tak samo :ryk:
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw sty 23, 2014 17:18 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Przeczytałam jednym tchem
strasznie sie cieszę ze dziewuszki poszły razem
bardzo im kibicowałam
faktycznie dwie zabrac a jedną zostawic to by serce pękło
mądrzy państwo
w nagrodę będą mieli wielkie ogladanie kocich harców i miłości

Kalinka ten kanalik łzowy to ma zatkany na amen?
nie da sie tego udrożnic?
nie żeby to jakis minus był
ale zawsze łatwiej o infekcje jak oko takie spłakane ciągle
naprawde nie wiem czemu jeszcze nikt jej nie wypatrzył
cudna jest

chcę zobaczyć Wąsacza na podmianę
masz bardzo spostrzegawcze koty ;)
pzdr
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw sty 23, 2014 17:35 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Haniu, a nie możesz go na razie odizolować od innych kotów? Niech się spokojnie zapozna z nowym miejscem i Wami.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw sty 23, 2014 17:56 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Własnie źle się stało, bo chciałam go zamknąć w pokoju, ale Bobinek sie wcisnął i go wygonił z pokoju i zapędził w kąt. Całą noc był odizolowany, ale i tak zestresowany, jeść nie chce, mokrego wcale, dzisiaj rano ciut RC Juniora pochrupał.
Do 18 jestem w pracy dzisiaj ale dzwoniłam do domu i syn mówił, że nawet się trochę bawił już.
Bobinek musi zawsze swoje "odsyczeć" tak dla przyzwoitości - za 2 dni mu minie. Gorzej z Kaliną - ona na tamte 3 syczała i przeganiała je do końca - zazdrosna była.

Z tym kanalikiem kaliny nic sie nie da zrobić.
W trakcie sterylki próbowano go odetkać i się nie udało.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw sty 23, 2014 18:45 Re: Re:

Bardzo się cieszę, że cała trójeczka podreptała do wspólnego domku :) :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 23, 2014 20:03 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Super ,brawa dla Dużych :ok: :ok: :ok: :ok:
trzy na raz ,wspaniale :1luvu:

Zazdraszczam bo też mam 3 rodzeństwa :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sty 23, 2014 20:34 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Haniu wielkie gratulacje za udaną adopcję :piwa:
I trzymam za kolejne dokocenie :ok:
Oj chciałabym, żeby znalazł się TAKI Domek dla moich Bączka-Pączka-Okruszka, bo oni są mega zżyci ze sobą :kotek:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt sty 24, 2014 10:15 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Fakt - 3-pak nie zdarza się często.
Dzisiaj o 17 ktoś ma przyjść oglądać Wąsacza - oby pani się nie zraziła, bo mały ciągle bardzo wystraszony - jest zamknięty w 1 pokoju (ze szczurami :lol: ) ale boi się nawet nas - nie rozumiem, przecież jak był w klatce to lgnął do człowieka ????
Wczoraj mój biały kot (ten dobry wujek) go już nawet lizał :1luvu: ale reszta syczy, więc siedzi odizolowany.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Pt sty 24, 2014 10:47 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Może obróżkę feromonową mu na szybko skombinować? Obrózki całkiem szybko zaczynają działać chyba...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 24, 2014 11:24 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Jagooda pisze:Fakt - 3-pak nie zdarza się często.
Dzisiaj o 17 ktoś ma przyjść oglądać Wąsacza - oby pani się nie zraziła, bo mały ciągle bardzo wystraszony - jest zamknięty w 1 pokoju (ze szczurami :lol: ) ale boi się nawet nas - nie rozumiem, przecież jak był w klatce to lgnął do człowieka ????

To wrażliwe kotki są (z tego miotu), może się wystraszył tak dużej ilości zwierząt (bo do tej pory to jego braciszek był jedynym kocim towarzystwem, a potem już tylko klatka i jeden człowiek :roll: ) oraz przestrzeni. Trudno mu się dziwić...

Trzymam kciuki za wizytę :ok:
W razie pozytywnego wyniku, to wiesz co ;) - przekieruj do mnie :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt sty 24, 2014 21:09 Re: Trikolorka nadal czeka- 3 siostry "krówki" we wspólnym D

Już chyba obróżka niepotrzebna.
Była dzisiaj bardzo miła lubiąca koty dziewczyna zapoznać się z Wąsaczem, siedział jej na rękach a jak poszła już został w pokoju - bawił się torem, wędką, piłeczką, Bobinek go nawet polizał (potem nasyczał tak dla przyzwoitości :lol: ) Potem zjadł ze wszystkimi :1luvu:
Dziewczyna ma swojego kota i miała kota na tymczasowo, który poszedł do nowego domu i teraz chce dla siebie na stałe - niestety jest jeden główny odwieczny problem... okna......
Skorzystałam z okazji i porobiłam mu troche fotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

[poprzednia][następna]