Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 14, 2014 21:45 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

nic.. mam szaleństwo w pracy :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto sty 14, 2014 22:53 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

halbina pisze:nic.. mam szaleństwo w pracy :oops:

minie.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sty 17, 2014 10:55 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

witam,
czy Amanda ma juz DS?
s.

sybka

Od: Czw sty 16, 2014 8:45

Post » Pt sty 17, 2014 14:21 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

Chyba nie, a co jestes zainteresowana Amanda :?:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 17, 2014 22:26 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

jezeli Amanda nie ma nic przeciwko psom (2 psiaki w typie west teriera, bardzo pozytywnie nastawione do kocich przyjaciol - sprawdzone) i chcialaby mieszkac w domku z ogrodem jako jedyny kot w rodzinie, to jak najbardziej tak.
jestem tutaj nowa i nie moge pisac pw, wiec prosze o jakies namiary - mail, tel.
rozumiem ze Amanda jest gdzies na slasku, tak?
pozdrawiam,
s.

sybka

Post » Sob sty 18, 2014 0:15 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

jest na Śląsku, w Zabrzu. Na pewno nie zostanie wydana do domu wychodzącego... W tej chwili mam na nią fajną ankietę do domku z kotem w Katowicach, będzie wizyta przedadopcyjna. Jeśli ktoś jest zainteresowany ma jeszcze szanse, proszę przeczytać warunki: http://www.szara-przystan.pl/warunki-adopcji wypełnić ankietę: http://www.szara-przystan.pl/dokumenty i przesłać na halban@autograf.pl

PS: Pod moją opieką znajdują się jeszcze inne koty: https://plus.google.com/photos/10900015 ... 7512219777
najchętniej do domu z psem wydałabym szarą... mix rosyjską... psy akceptuje, kotów nie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob sty 18, 2014 1:21 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

dziekuje za odpowiedz, wyslalam do Pani wypelniona ankiete.
rosyjska kicia jest sliczna ale chcielibysmy kotka dlugowlosego, ponadto wolelibysmy takiego ktory toleruje inne koty, bo nie wykluczamy w przyszlosci "dokocenia"
zaluje ze wczesniej nie widzialam tego ogloszenia bo moze nie byloby koniecznosci rozdzielania Amandy i Majkela, mamy warunki na dwa koty.
mam nadzieje ze Amanda znajdzie dobry dom, najbardziej bym sie cieszyla gdyby ten dom byl u nas, ale priorytetem jest dobro zwierzaka.
pozdrawiam i mam nadzieje do uslyszenia,
s.

sybka

Post » Nie sty 19, 2014 23:30 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

halbina pisze:jest na Śląsku, w Zabrzu. Na pewno nie zostanie wydana do domu wychodzącego... W tej chwili mam na nią fajną ankietę do domku z kotem w Katowicach, będzie wizyta przedadopcyjna. Jeśli ktoś jest zainteresowany ma jeszcze szanse, proszę przeczytać warunki: http://www.szara-przystan.pl/warunki-adopcji wypełnić ankietę: http://www.szara-przystan.pl/dokumenty i przesłać na halban@autograf.pl

PS: Pod moją opieką znajdują się jeszcze inne koty: https://plus.google.com/photos/10900015 ... 7512219777
najchętniej do domu z psem wydałabym szarą... mix rosyjską... psy akceptuje, kotów nie...

:ok: Na pewno nie zostanie wydana do domu wychodzącego...
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 25, 2014 20:45 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

Melduję,
że Amanda została wczoraj wysterylizowana, a że wszystko ok i pani gotowa przejąć opiekę posterylkową, to dziś wieczorkiem nieoceniona Renatka zawiozła nas do Katowic, do nowego domku kici. Pani mieszka z pięknym młodym rudym mco (hodowlany), jest osobą bardzo miłą, wrażliwą i ewidentnie przejętą kotami :-) Siatka na balkonie, duża kuweta, dość duży drapak, super jedzonko suche i puszeczki oraz miłe towarzystwo - czegóż można chcieć więcej?... Amanda nastraszyła sobą (zapachem stada i kubraczek)rezydenta rudego mco (taki Rysio jak u Anulki ), potem na chwilę zamelinowała się w kuwecie... by wreszcie schronić się pod łóżko. Trzymamy kciuki za aklimatyzację obu panienek, zwłaszcza za Amandę! Iza miłość Amandy z Diablem .
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie sty 26, 2014 0:24 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro sty 29, 2014 17:56 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

Będę cytować posty pani Martyny:

"Pani Halino, raport z I nocy: w środku nocy wyszłam do łazienki, a tam Amanda! Przykucnęłam, mówiłam do niej, pogłaskałam (przy pyszczku jak głaskałam nawet zamruczała!) ale musiała się wystraszyć, nie wiem czy Diabla z tyłu i schowała się do wanny - taka mała przestrzeń pod nią i siedzi tam ;/ podałam świeże śniadanie do łazienki, czekam
wyszła
teraz schowała się za kanapą w pokoju głównym, siedzimy, Diablo pilnuje"

"Wydaje mi się, że lekkie tak. Wczoraj ponownie ruszyła do wanny. Podałam jedzenie, wodę i kuwetę do łazienki, zostawiłam uchylone drzwi. Po czasie wyszła sama z siebie!
bardzo zasmakowała jej karma ze smilli
Diablo też lepiej, dzisiaj wydał rano jakieś inne dźwięki do niej - nie syczenie, nic z tych rzeczy"

"Pani Halino, robimy postępy Amanda odwiedziła już drapak (upodobała sobie budkę pod palmą), jak głaskałam zza łóżka wyszła sama z siebie spragniona głaskania, raz wskoczyła po głaski na łóżko Diablo już nie syczał wydawał inne dźwięki, jak Diablo wszedł do szafy Amanda na sekundę go odwiedziła, innym razem łapką zaczepił. Mam wrażenie, że się integrują :-) "
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro sty 29, 2014 19:47 Re: Długowłosa szylkretka Amanda. Śląsk

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

[poprzednia]