Przecudne czarne kocięta pilnie szukają opiekunów!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 06, 2012 15:09 Re: Zabrane śmierci, teraz szukają odpowiedzialnych opiekunó

Miga - adopcje Ci idą expresowo !! :ok: :ok:
Najbardziej sie cieszę że Buranio - biedulek ma już swój dom - oby tylko był zdrowy.
Skoro kociaki do mnie nie przyjeżdżają to wzięłam na razie na tymczas koteczkę z Jokota.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw gru 06, 2012 20:12 Re: Zabrane śmierci, teraz szukają odpowiedzialnych opiekunó

Jagooda pisze:Miga - adopcje Ci idą expresowo !! :ok: :ok:
Miałam ostatnio trochę dobrej passy :) W ciągu ostatniego miesiąca udało mi się znaleźć domek 4 kociakom i piąta będzie Kinia :) Oby passa trwała jak najdłużej ...
Najbardziej sie cieszę że Buranio - biedulek ma już swój dom - oby tylko był zdrowy.
Ta kicia to oczko w głowie naszego Doktora :) Wyleczył go i odchuchał, że nawet nie przypomina tego bidulka. Miała kicia sporo szczęścia, że nie doszło do perforacji. Jakiś czas utrzyma się jeszcze podrażnienie jelit, ale wszystko funkcjonuje prawidłowo. No i kicia ma zapewniona opiekę weterynaryjną na całe życie :)
Skoro kociaki do mnie nie przyjeżdżają to wzięłam na razie na tymczas koteczkę z Jokota.

Super! Cieszę się, że kolejna kicia będzie miała szczęście.
Ja na razie mam na głowie trzy kociaki, ale na weekend juz ostro ruszam z ogloszeniami. W ciągu tygodnia nie miałam czasu, bo i kilka psów mamy na głowie :roll:
Bardzo się cieszę, ze nasza grupa bardzo się rozrosła i uaktywniła :)
Będę jednak prosiła was o pomoc w ogłoszeniach, jeśli można ...
Obrazek

Miga

Od: Śro cze 02, 2004 16:34

Post » Śro gru 12, 2012 22:21 Re: Zabrane śmierci, teraz szukają odpowiedzialnych opiekunó

Tygrynio i Kinia (czarna koteczka z białymi dodatkami) są już w nowych, kochających domkach.
Wujcio Doktor omawia adopcję następnych dwóch kotek - Natki i Hope (czarnej szylkretki), która doszła do rodzeństwa, znaleziona w fatalnym stanie na ulicy.
Na razie jednak - zanim nie zostanie podjęta decyzja o adopcji - szukamy nadal domków dla obu koteczek, a przede wszystkim dla pięknego czarnego kocurka ...
Lucky już wcale nie przypomina zasmarkanego szkilecika. Jest rozmruczanym, czarnym kluseczkiem z błyszczącymi oczkami i jedwabistą sierścią
Wesoły, towarzyski, niesamowicie kochający wszystkich ludzi, ufny, inteligentny ...
No cóż! Same zalety, żadnych wad!
Bardzo proszę o udostępnianie i pomoc w ogłaszaniu!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Miga

Post » Śro gru 12, 2012 22:31 Re: Zabrane śmierci, teraz szukają odpowiedzialnych opiekunó

Piękne są :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw gru 13, 2012 9:20 Re: Zabrane śmierci, teraz szukają odpowiedzialnych opiekunó

Dziękuję :) Naprawdę są piękne i niesamowicie ufne :)
Na forum jest podobno osoba specjalizująca się w ogłoszeniach. Kto to jest?
Obrazek

Miga

[poprzednia]