proszę Cię - bez dyskusji - o złożenie w dniu jutrzejszym na mojego maila zamówienia przynajmniej na mokrą karmę dla kociąt dostępną na zooplus
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magija pisze:Inga - zabrałas Stasiulka?![]()
![]()
![]()
![]()
proszę Cię - bez dyskusji - o złożenie w dniu jutrzejszym na mojego maila zamówienia przynajmniej na mokrą karmę dla kociąt dostępną na zooplus
gosiaa pisze:O matko, Inga, to Staś już bezpieczny u Was![]()
Ech, Ty to jednak tylko chłopy, babę szybciutko wysłałaś na swoje i kolejnego chłopa pod dach sprowadziłaś
Magija pisze:proszę Cię - bez dyskusji - o złożenie w dniu jutrzejszym na mojego maila zamówienia przynajmniej na mokrą karmę dla kociąt dostępną na zooplus
Georg-inia pisze:mały się obudził i znów skubie z miseczkiWiesiek już oczywiście zapiał radośnie: "Jedz, Stefanku, jedz"
![]()
![]()
jutro będą wyniki krwi Stasia, Ania mu pobrała dziś przy zakładaniu wenflonu. Mam nadzieję, że oprócz standardowych chorób i stanów, które już wymieniłam - reszta jest w porządku i trzeba będzie małego tylko monitorować, no i odkarmić.Magija pisze:proszę Cię - bez dyskusji - o złożenie w dniu jutrzejszym na mojego maila zamówienia przynajmniej na mokrą karmę dla kociąt dostępną na zooplus
nie odpowiedziałam Ci wcześniej, ale na razie daję radę, Madzia. Mam jeszcze puszeczki Smilli, wysoko "zwierzęce", a nie ma sensacji jelitowych jak po Animondzie Carny, oprócz tego trochę RC Babycat, z gosiaa zamówiłam też dziś Wahre Liebe dla dzieci, bo w promocji w zooplusie. Nie będziemy teraz składać kolejnego zamówienia z kosztami przesyłki przecież.
Magija pisze:Inga ja Cie proszę nie dyskutuj z chorym człowiekiem
Masz 2 kociaki z Fundacji
Już ja się będe martwiła innymi sprawami Ty masz zlozyć zamówienie
zostanie ono połączone z lecznicowym
Georg-inia pisze:proszę mi tu nie "serduszkować", bo się narażę na forum![]()
![]()
Georg-inia pisze:Magija pisze:Inga ja Cie proszę nie dyskutuj z chorym człowiekiem
Masz 2 kociaki z Fundacji
Już ja się będe martwiła innymi sprawami Ty masz zlozyć zamówienie
zostanie ono połączone z lecznicowym
szantaż! emocjonalny! okropność!masz pw, ale jak się okaże, że w mojej nieobecności moje własne koty dostaną śniadanie z fundacyjnego żarcia, to będzie Twoja wina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości