♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka proszą o głosy♥

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 14, 2012 17:58 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Mam Fiprex jestem zaprawiona w walce ...
Niestety nie mam samochodu.
Jutro łapię kotki ciekawe czy będą takie chętne jak dziś ciągle mi ścieżkę wyjadały...
Ich ojciec to kot domowy którego ktoś wyrzucił więc jedno z rodziców ma geny kota domowego.
Mam tego kocura córkę i się szybko oswoiła w jeden dzień a miał 3 miesiące jak ją wzięłam.
To ona jak była malutka.
Obrazek

Cmentarne stado? Znam taką panią co karmi koty cmentarne na Gałczyńskiego to ty?
Może karmisz też te słynne kotki z mojego płotu? [na fotce poniżej]
Obrazek

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro lis 14, 2012 18:11 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

To jak Piano nie ma fury to co bedzie? :( a ja liczylam ze jutro już beda w ciepelku :( trzeba jeszcze pomyslec o DT dla pozostalej 2ki, rozpusccie wici wsrod znajomych. Saintpaulia a Ty mialas wziac tego gdanskiego kociaka ktory w koncu znalazl DT u Pieprzowej moze w zamian chcesz torunskiego? :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lis 14, 2012 18:23 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Goyka pisze:Saintpaulia a Ty mialas wziac tego gdanskiego kociaka ktory w koncu znalazl DT u Pieprzowej moze w zamian chcesz torunskiego? :mrgreen:

Nie bardzo rozumiem? Ja nic nie wiem o żadnym gańskim kociaku... Ja mam w tej chwili dwa tymczasy, warszawskie. Moje pierwsze w życiu tymczasy. Sądzę, że wystarczą, bo i tak są mało adopcyjne. :roll:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro lis 14, 2012 18:27 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Mogę PKP przyjechać ...
Albo PKS zależy co tańsze.

I czy za koty w kontenerze też będę musiała płacić bilet?

piano

Post » Śro lis 14, 2012 18:30 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

saintpaulia pisze:
Goyka pisze:Saintpaulia a Ty mialas wziac tego gdanskiego kociaka ktory w koncu znalazl DT u Pieprzowej moze w zamian chcesz torunskiego? :mrgreen:

Nie bardzo rozumiem? Ja nic nie wiem o żadnym gańskim kociaku... Ja mam w tej chwili dwa tymczasy, warszawskie. Moje pierwsze w życiu tymczasy. Sądzę, że wystarczą, bo i tak są mało adopcyjne. :roll:

Hahaha sorki Saintpaulia już mi się od tych watkow i kociakow nicki pokickaly chodzilo o smarti a nie o Ciebie , wybacz w koncu tez na S :D
:mrgreen:
Obrazek

Goyka

Post » Śro lis 14, 2012 18:32 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

piano pisze:Mogę PKP przyjechać ...
Albo PKS zależy co tańsze.

I czy za koty w kontenerze też będę musiała płacić bilet?

Ja dorzuce do transportu tak jak obiecywalam. PKP na pewno mozna koty przewiezc co do PKS to zalezy czy kierowca się zgodzi, PKS na pewno tanszy. Ale skoro musialabys i tak w 2 strony bilet kupić to lepiej chyba poprosic o laske 7ksiezyc zeby podjechala do Ciebie i ta kase przeznaczyc na paliwo
Obrazek

Goyka

Post » Śro lis 14, 2012 18:33 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Nic nie szkodzi, tylko się poczułam nieco zagubiona. :mrgreen:

W PKS nie wiem, jak to wyglada. W PKP za koty w kontenerku się nie płaci.
W PKS nie zawsze kierowca chce brać ze zwierzakiem. :evil:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Śro lis 14, 2012 18:46 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

saintpaulia
Kotki powinny trafić do domku gdzie nie będą ciężarem finansowym i nie skończy się to dla nich trafieniem do schroniska. A ty tu piszesz o tym że kolejne kotki to trafienie pod most
więc na pewno bym na to nie pozwoliła. Zresztą ja też jestem w nieciekawej sytuacji finansowej dlatego sama im nie mogę pomóc.

Jutro idę łapać 3 maluchy. :)

piano

Post » Śro lis 14, 2012 19:45 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

No, niestety ja im nieczego zaoferować nie mogę i nie oferuję. Poza tym wypytywaniem znajomych. Może się ktoś skusi. Małe to śliczne. Szkoda, że zdjęć nie ma jak lepszych zrobić. Zdjęcia zawsze przyciągają uwagę. Ewentualnie mogę napisać im jakiś tekst do ogłoszeń, przydałby się?
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Śro lis 14, 2012 20:22 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

A to dobre Piano, bo ten płot kojarzę, tam była taka jedna kotka i dwa kocurki i się zastanawiałam czy kotka jest wysterylizowana, bo nie zauważyłam naciętego uszka? A te kotki to dokarmia pani Krysia, ma 78 lat, ja jestem o połowe młodsza :mrgreen: A na cmentarzu karmimy razem, ona po południu a ja staram się wieczorem, bo lubię o tej porze bujać się po cmentarzu :lol:
Też przyjdzie mi łapać kociaka, zawsze gdzieś te koty zauważam, teraz mam takiego malucha na Bartosza, do leczenia jest, też nie bardzo wiem co mam z nim począć.
No nic. Za wszystkie maluchy :ok:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro lis 14, 2012 21:15 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Jak będziesz potrzebowala pomocy w toruniu (z czym kolwiek) to napisz pomogę w miarę mozliwości.
MAŁA Obrazek SPIJ SPOKOJNIE STOKROCIU Obrazek

mala1996

Od: Pon sty 16, 2012 19:47

Post » Czw lis 15, 2012 11:02 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Udało mi się złapać 1 kotka prawie dwa się złapały ale klatka się nie domknęła i 1 wrócił do swej norki gdzie żyją kotki jak myszki...
Ostatnio edytowano Śro sie 26, 2015 10:34 przez piano, łącznie edytowano 1 raz

piano

Post » Czw lis 15, 2012 11:11 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Ale piękny :1luvu: :1luvu: to nie możesz wrócić i spróbować jeszcze później? :( z jednym nie ma sensu jechać, trzeba złapać jeszcze 2
Obrazek

Goyka

Post » Czw lis 15, 2012 11:14 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

i jaki fotogeniczny...
Złapię pozostałe 2 jak 7księżyc potwierdzi gotowość do przyjęcia tych sympatycznych misiaczków.
Bo w sumie na poprzednich zdjęciach nie było widać jak te kotki wyglądają z bliska, a 3 są właśnie do tego kocia podobne
a jeden jest taki sam tylko ma zamiast czarnego wypingwinienia ma szare. A tego białaska coś nie widzę :(.
Na pewno 3 koty żyją bo dziś widziałam 3.

piano

Post » Czw lis 15, 2012 11:25 Re: 5 kociaków poszukuje pilnie domu Toruń - zima

Super cudny kiciuś. To jest mu teraz cieplutko.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

[poprzednia][następna]