Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
nikaxx pisze:Ostatnio oglądałam w uwadze o kocie, którego dzieciaki wrzuciły w mrowisko, może ich ta historia zainteresuje i pomogą nagłośnią ?
rysiowaasia pisze:Skąd biorą się tacy debile?
Te gnojki maja jakieś kompleksy, że wyżywają się na bezbronnych stworzeniach? Frustraci? Brak pieniędzy, kobiety, dobrego samochodu, mały...hmmm?
Karolek(ona) pisze:mały to oni mają przedewszytkim mózg - tylko jakiś skrawek do przeżycia
Karolek(ona) pisze:ja tylko stwierdzam, że oni maja małe mózgi i nie myśla a nie czy maja problemy zyciowe - jak ma debil problem to mógł sobie palnąć w łeb, a nie na słabszej istocie ŻYWEJ sie wyżywać
Potem mnie matka do psychologa wygania bo mam wstręt do ludzi - no jak tak można
MOŻNA i żaden psycholog tego nie zmieni !!
Tosza pisze:Czy podkaszarka żyłkowa jest w stanie połamać kość? Bo może sprawcą głownych obrażeń było cos innego,poraniony kot ukrył się w trawie i tam dodatkowo oberwał żyłką.
nelka83 pisze:Tosza pisze:Czy podkaszarka żyłkowa jest w stanie połamać kość? Bo może sprawcą głownych obrażeń było cos innego,poraniony kot ukrył się w trawie i tam dodatkowo oberwał żyłką.
Jeśli to była kosa spalinowa, taka o dużej mocy to może naprawdę zrobić wielką krzywdęCzy połamać kosteczki nie wiem, ale myślę, że raczej tak (widziałam co taka kosa może zrobić z drewnem).
ula-misia pisze:kosiarka elektryczna do trawy pięknie obcina palce u nóg-sama sprawdziłam-dobrze,że nie była ustawiona na niziutkie koszenie bo straciłabym stopę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości