Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lidka02 pisze:Śliczny kotek witam ...
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Śliczny kotek witam ...
Witam Lidziu. Jest piękny, nie mogę go wypuścić znowu do piwnicy, bo białaczka i miał chore nerki. Niech mieszka u mnie. A jak Wacuś?
Teraz pędzę do pracy, wieczorem podczytam na Twoim wątku - mam zaległości.
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Śliczny kotek witam ...
Witam Lidziu. Jest piękny, nie mogę go wypuścić znowu do piwnicy, bo białaczka i miał chore nerki. Niech mieszka u mnie. A jak Wacuś?
Witaj Wacuś dosyć dobrze nie patrząc na grzybka i to ze atakuje swój tył było by ok .Ale on jest cudowny i chyba zakochał się we mnie no patrząc na stare lata ktoś się we mnie podkochuje.Doszła rozpiska
Pozdrawiam
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Śliczny kotek witam ...
Witaj Wacuś dosyć dobrze nie patrząc na grzybka i to ze atakuje swój tył było by ok .Ale on jest cudowny i chyba zakochał się we mnie no patrząc na stare lata ktoś się we mnie podkochuje.Doszła rozpiska
Pozdrawiam
Podziwiam Twoje poczucie humoru. Szkoda, że tak daleko do Ciebie, chętnie odwiedziłabym Cię i poznałybyśmy się lepiej. Jesteś niesamowita.
Rozpiska jeszcze nie doszła, a działasz coś z tym? Pozdrawiam.
iwoo1 pisze:Dziewczynki jutro kończą drugą serię interferonu. Są zniecierpliwione i bardzo nie podobają im się codzienne wizyty w gabinecie weterynaryjnym.
Czują się bardzo dobrze, nie brakuje im ochoty do szaleństw. Nigdy nie powiedziałabym, że są chore, gdyby nie testy żyłybyśmy w błogiej nieświadomości.
Dobrze, że są i można zareagować, i nie narażać innych kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości