Na razie nieaktualne :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sty 19, 2012 17:47 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Ponieważ mam w tej chwili u siebie dwóch rudych dżentelmenów, myślę, że powinnaś zajrzeć do tego tematu:
viewtopic.php?f=1&t=136130

Miluś i Groszek to duuuuuzi panowie, spokojnie 7 kilo bym im dała. A są tam i większe koty... te rudasy obłędnie wielkie i BARDZO potrzebują pomocy.
Ostatnio edytowano Czw sty 19, 2012 18:04 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 19, 2012 18:01 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

dokładnie Niki !
w imię Pasztecika Twoja Mama może uratować życie innemu ogromnemu słodziakowi i Pasztecik zapewne byłby Jej za to wdzięczny..
Ten kot bardzo kochał inne koty...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 19, 2012 18:35 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Srasznie szkoda Pasztecika :(.
Napisze o pewnym kotku - wiem, że szanse praktycznie zerowe aby kotek z podwórka dostał domek, ale przynajmniej wkleje.
Felix - kocur przebywający na podwórku u mnie pod blokiem. Wykastrowany w Koterii, codziennie karmiony przeze mnie. Jest duży, panie w Koterii mówiły, że aż niemożliwe, że on jest bezdomny, że może tylko wychodzący. Ale codziennie jest w tym samym miejscu, niedaleko śmietnika czy pod zaparkowanym samochodem poza tym był niewykastrowany (może ktoś go kiedyś wyrzucił z domu). Przychodzi na jedzenie ale woli aby go głaskać i miziać, karmiony jest przez jeszcze jedną panią z osiedla. I ja naprawdę nie wiem gdzie on się żywi bo wygląda na o wiele większego niż na zdjęciach.
Gdyby ktoś go zechciał to zrobię mu przegląd u weterynarza i pomogę jak tylko będę mogła.
Tu na facebooku koterii:
http://www.facebook.com/groups/12975717 ... =1&theater

Obrazek
Obrazek
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Czw sty 19, 2012 19:45 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Przykro mi z powodu Pasztecika [*] :(
Mam pod opieką ładnego, dużego, choć nie otyłego kocurka:

Obrazek Obrazek

jest przemiły, miziasty, łóżkowy. nie ma jeszcze ogłoszeń, chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 21, 2012 12:11 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Słuchajcie,ja wiem,ze sa potrzeby,ale bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu mojemu Dunowi.On wrócił z adopcji i mam straszna"rozpierduchę"w domu.Doszło do tego,ze Dune siedzi na kredensie w salonie i nawet tam sika czasami, bo jak tylko schodzi to moje koty na niego poluja.Nie wiem co sie stało,bo nim poszedł do adopcji ich relacje były w porzadku.Szalony Kocie, moze wstaw fotki z mojego watku Duna(biało-rudy)On nie jest otyły,ale taki 6kg,sliczny,zaszczepiony,zdrowy....Musze mu dobry dom znalexc bo "czuc'juz w moim domu wojne na "siki" :( Nitka ma rozwalone oko po bójce i zaczeł łysiec ze stresu :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 21, 2012 12:30 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

zajrzyj tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 088&type=1 oraz tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 088&type=3

mnóstwo kotów [do wyboru, do koloru ;) ] w fundacji czeka na dom [nie wszystkie jeszcze znajdują się w albumach]. Koty z Korabiewic PILNIE szukają domów, bo jeśli nie znajdą nawet dt, to jutro będą musiały wrócić do schroniska :(

transport to nie problem ;)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob sty 21, 2012 21:22 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Póki co trwają pertraktacje z mamą, bo ona się boi, że znowu będzie czekała, pokocha i się coś stanie. Nie chcę nic na siłę...mam nadzieję, że niedługo powróci plan :D

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Sob sty 21, 2012 21:47 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie,ja wiem,ze sa potrzeby,ale bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu mojemu Dunowi.On wrócił z adopcji i mam straszna"rozpierduchę"w domu.Doszło do tego,ze Dune siedzi na kredensie w salonie i nawet tam sika czasami, bo jak tylko schodzi to moje koty na niego poluja.Nie wiem co sie stało,bo nim poszedł do adopcji ich relacje były w porzadku.Szalony Kocie, moze wstaw fotki z mojego watku Duna(biało-rudy)On nie jest otyły,ale taki 6kg,sliczny,zaszczepiony,zdrowy....Musze mu dobry dom znalexc bo "czuc'juz w moim domu wojne na "siki" :( Nitka ma rozwalone oko po bójce i zaczeł łysiec ze stresu :(

Co prawda Szalonym kotem nie jestem :mrgreen: ale zdjęcia wrzucić mogę. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob sty 21, 2012 21:51 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Szalony Kot obecnie szaleje po Polsce i rozwozi zwierzaki, więc dobrze meg11, że wstawiłaś fotki ;)

klauduska

Post » Nie sty 22, 2012 11:52 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Sprawa jest chyba nieaktualna, bo w poniższym wątku niki2117 zadeklarowała wzięcie 10-letniej Lusi, ale w tamtym wątku pisala, ze kotka ma być dla siostry a nie mamy, więc może zaopatrza całą rodzinę w koty :) i sprawa poszukiwań kota dla mamy nadal aktualna :)

viewtopic.php?f=13&t=137382&start=15
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sty 22, 2012 12:14 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Z mamą pertraktuję, natomiast siostrze odeszła kotka która miała 20 lat - niewydolność wielonarządowa :cry: Siostra ma drugą kicię prawie 14-sto letnią, która obecnie jest samotna, więc co stoi na przeszkodzie, żeby kolejna kicia znalazła domek ;) Siostra jest w kontakcie z aktualną opiekunką Lusi tak więc tamte wpisy to odrębna sprawa :ok:

Z mamą to inna sytuacja, ona się wtedy tak spłakała i teraz boi się tego samego. Stwierdziłam, że dam jej trochę czasu i zacznę podrzucać nowe fotki :D

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Nie sty 22, 2012 12:33 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Rozumiem, myślę, że teraz wystarczy wziąć kotka którego stan zdrowia nie budzi wątpliwości. Moim faworytem jest Felix, bo jest piękny i nie ma schronienia- przebywa na ulicy więc jest w najpilniejszej potrzebie :( a Mamie się napewno spodoba bo jest podobny do Pasztecika
Obrazek

Goyka

Post » Nie sty 22, 2012 12:54 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

ja wychodzę z założenia zawsze po stracie zwierzaka, że im szybciej adoptuję kolejnego, tym lepiej, a w ogóle to najlepiej dwa od razu przygarnąć ;)
[i dlatego stadko szczurów mi się nieco powiększyło :P ]

klauduska

Post » Pon sty 23, 2012 16:10 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Niki - w takim razie niech mama zdecyduje się na któregoś, który jest już gotowy i do wzięcia - wtedy nie ma czekania :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sty 23, 2012 16:10 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Bierz Felixia on bidulek śliczny i na ulicy :(
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]