Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2012 14:38 Re: Pipi BEZ OCZKA- chce miec dom! :)

No bo kroi się dom, ale jest daleko, i transport mam dopiero na 21 kwietnia, więc siedze sobie przyczajona i czekam na dokonanie się :) :) :)
Oczywiście Pipi to wielki łobuziak, ma już 8 miesięcy i nauczył się dręczyć koteczki z mojego stada- przed kocurkami ma respekt :) :) Wszystko u niego naprawdę dobrze.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro mar 28, 2012 4:43 Re: Pipi BEZ OCZKA- chce miec dom! :)

jest naprawdę cudny ! i to nieprawdopodobne jaki do Lilki podobny -niech mu się wiedzie :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro mar 28, 2012 23:10 Re: Pipi BEZ OCZKA- chce miec dom! :)

śliczności i słodziak :kotek:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Czw mar 29, 2012 10:18 Re: Pipi BEZ OCZKA- chce miec dom! :)

Świetne foty. :D
Mam nadzieję, że w nowym domu też będzie miał swoją Panią do zalegania na niej. :lol:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw mar 29, 2012 12:21 Re: Pipi BEZ OCZKA- chce miec dom! :)

A gdzie ten dom? Ale sie ciesze, ze szykuje sie adopcja ( tfu, tfu)- kibicuje mu od poczatku. Jest przesliczny , no i to spojrzenie małego gnojka-uwielbiam takie łobuzy :lol: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Czw kwi 19, 2012 21:28 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

No więc było tak, że trochę domów z ogłoszeń chciało Pipi, ale pierwszym, który mi się bardzo spodobał była moja znajoma z Elbląga mieszkająca aktualnie w Holandii. Osoba ta bardzo chciała przygarnąć Pipi i robiła wszystko, żeby to doszło do skutku- wysłała mi pieniądze na czipa i paszport, a jej rodzice w sobotę mieli jechać do niej, zabierajac Pipi ze sobą po drodze.
Dlatego nic nie pisałam, bo czekałam na transport.
Jednak w tym tygodniu plany się zmieniły, okazało się, że rodzice nie będą mogli jechać do Holandii tak jak zamierzali, zresztą nie będę właściwie dociekać, jaka naprawdę była przyczyna, w każdym razie Holandia nie wypaliła.

Wcześniej, ale jak już byłam umówiona na tą Holandię, dzwoniło do mnie kilka ciekawych domów o niego, którym odmówiłam, ale których numery sobie zapisałam.

Najbardziej podobała mi się rodzina z Gdańska, która miała kocurka- sobowtóra Pipi, który jednak umarł miesiąc wcześniej, po długiej walce o niego, na FIP. Kocurek tamten też był buraskiem, też nie miał prawego oczka, a jego Panie mówiły o nim z taką miłością, że mimo Holandii itd. cały czas wspominałam je z nostalgią.

Nie mając wielkiej nadziei na to, że przez miesiąc, który minął od tamtej rozmowy telefonicznej dom ten nie znalazł już sobie innego kota, zadzwoniłam tam i okazało się, że oni cały czas marzą o Pipi, i gotowi są przyjąć go natychmiast.
Wczoraj pojechał do Gdańska. Ma domek z maleńką sunią i kochającymi paniami :)
Oczywiście wszedł wczoraj za segment i przez całą dobę nie wyszedł wywołując w nas wszystkich panikę, ale przed chwilą dostałam smsa, że właśnie mu się to znudziło, wylazł zza segmentu, obleciał cały dom, zaspokoił dobowy głód i położył się, jak przystało na Pipi, na środku łóżka.

Ma teraz na imię Pankot i przyznam, że mam w sobie uczucie spełnienia :) :) :)
Obrazek

kordonia

Post » Pt kwi 20, 2012 7:05 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

Bardzo się cieszę. :D :D :D
I niech mały chowa się zdrowo i radośnie. :D :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt kwi 20, 2012 7:41 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

Niech mu sie wiedzie temu Panukotu :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt kwi 20, 2012 8:27 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

:1luvu: :ok:
Kibicowalam Pipinkowi bardzo mocno. Mam nadzieje, ze te Panie zasługuja na takiego kota :lol:
Bardzo sie ciesze.
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pt kwi 20, 2012 10:53 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

kameo pisze::1luvu: :ok:
Kibicowalam Pipinkowi bardzo mocno. Mam nadzieje, ze te Panie zasługuja na takiego kota :lol:
Bardzo sie ciesze.

Ja też, choć przez cały czas wisiała nade mną Twoja przepowiednia o tym, że Pipi ma zostać moim kotem ;)
Mam nadzieję, że przepowiednia się jednak nie spełni, bo dom wydaje się przeszczęśliwy z Pankota :)
Obrazek

kordonia

Post » Pt kwi 20, 2012 11:15 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

Ja mam też do niego sentyment z wiadomych powodów -jak się nauczę wklejać zdjecia to podeśle Lilkę (Kremonę) - są identyczni :ok:
super, że mu się taki zakochany domek trafił :ok:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob kwi 21, 2012 1:01 Re: Pipi BEZ OCZKA- już w swoim domku :)

Pankot (Pankocie? Paniekocie? ;)), życzę ci dużo radości w nowym domku i super Dużych :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

[poprzednia]