PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2011 18:35 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Obawiam się tylko, że z tego apetytu to robale mają więcej pożytku niż brzuszysko :twisted:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob paź 15, 2011 18:52 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Robale już usunięte :roll: no chyba że nie wszystkie ale wszystko pod kontrolą.
Za to pchły padły :mrgreen:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Sob paź 15, 2011 18:55 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Czekam na cioteczkę aż zadzwoni :roll: linia wolna hop hop.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Sob paź 15, 2011 18:56 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

No przecież :oops: kicia wczoraj miała pozbyć się obcych .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon paź 17, 2011 9:19 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Kicia dziś trafi do Pani Marty. Za kilka dni sterylka. Pani Marta oprucz swoich kociastych opiekuje się jeszcze innymi bidulami w najgorszej kondycji są małe kociaki brak karmy dla nich i ogromna ilość bid...........
Więcej umieszczę cioteczkom na wp To prośba Pani Marty

Bardzo prosimy o karmę, pieniażki dla koteczków tych najmniejszych które maja problemy pokarmowe po ostatnich karmach.
Sytuacja jest naprawde poważna z tego co sie dowiedziałam strach słuchać było.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon paź 17, 2011 11:02 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Jeśli chodzi o karmę to ciocia nie określiła dokładnie nazwy , może być (wiskas junior itd. ) byle była to karma z przeznaczeniem dla maluszków bo po karmie tej najtańszej dla psów i doroslych kotów z marketu dostały strasznej biegunki.

Sytuacja jest ciężka maluszki potrzebują wsparcia cioteczek.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon paź 17, 2011 12:23 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

poproszę na pw o nr konta - i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za powrót do zdrowia koteczki!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 17, 2011 13:11 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Dzisiaj kicia zostanie jeszcze raz przebadana w lecznicy .Po wyjściu z klatki troszeczke sie zatacza jej tył. Stan określony jest na dobry ,sierść robi sie ładniejsza za jakiś czas odrosna ubytki w niej.
Kicia jest bardzo miziasta. Za kilka dni koteczka zostanie wysterylizowana.
A dzisiaj jedzie do domku Pani Marty.

Ja będe prosić Cioteczkę Martę o zdięcia :mrgreen:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon paź 17, 2011 14:06 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

P.Marcie potrzebna pomoc na zakup przyzwoitej karmy dla kociaków.Nie mogą jeść marketowej dla psów :cry: Cudownie,że opiekuje się kociakami, że są bezpieczne, ale jeść powinny dobrą karmę.Będą wtedy zdrowe i szybko znajdą domki.Inaczej to błędne koło :cry: To Podkarpacie, ja tu mieszkam i wiem, jak ciężko jest o tymczas, jaka jest sytuacja zwierząt w ogóle.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 17, 2011 16:12 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

czekam na fotki!!!!! :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon paź 17, 2011 18:35 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

... ja również chętnie zdjęcia zobaczę :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto paź 18, 2011 12:14 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

co słychać???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto paź 18, 2011 20:25 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Rozmawiałam z Panią Marta z Przemyśla jest niesamowitą osobą, bardzo skromną, strasznie zabieganą, nie w sposób mi tego wszystkiego opisać ile Ta Pani poświęca się dla zwierząt.

Za pieniążki przesłane przez cioteczki zostały zakupione najpilniejsze rzeczy. żwirek i karma dla maluchów w(Rosmanie ) a ile maluchów teraz pani Marta ma u siebie w mieszkaniu to chyba sama nie wie. :roll: Jak zaczęła mi wymieniać wszystkie przypadki i jak trafiły kociaki do niej to sie pogubiłam.
Maluchy dużo jedzą że nie w sposób nadążyć i ciągle ich przybywa a to ze schroniska a to z ulicy na szczęście udaje się znaleźć domek .
Koteczki nieraz są w ciężkim stanie ( ostatnio Pani Marta znalazła leżącą w kałuży koteczke ktoś ją dotkliwie pobił bo miała małe kociaki i mieszkała w piwnicy na jednym z osiedli po czym wyrzucił na ulicę. Cioteczka nie zastanawiała się ani chwili ściągała płaszcz zawinęła kicie i zaniosła do weta bała sie że wet karze uspać kicie bo miała wiele złamań i wydartą nogę. Dwa tygodnie kicia leżała w łazience u pani Marty i nie ruszała się.
Kicia po długiej rekonwalescencji chodzi. )

Oprócz maluchów Pani Marta ma 7 swoich koteczków i 2 psy.

Bardzo dziękuję za przelew wczoraj naprawdę bardzo pomógł bo już było ciężko.

Wszystkie faktury sa zbierane i zostaną umieszczone na stronce.

Kicia tri jest już po zabiegu sterylki jest w lecznicy ..... biedna dochodzi do siebie.
Prosiłam o fotki koteczki i w najbliższym czasie Pani Marta je prześle mino że nie umie za bardzo posługiwać sie komórą poprosi o pomoc :mrgreen:
Sama jestem ciekawa jak wygląda kicia teraz.

Ja bardzo proszę cioteczki o pomoc finansową lub w karmie suchej i mokrej dla maluszków. Od tego zależy ile będzie można pomóc kociakom.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto paź 18, 2011 20:31 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Ode mnie przelew poszedł dzisiaj.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro paź 19, 2011 7:21 Re: Potrącona kotka już bezpieczna.Potrzebna pomoc finansowa.

Witam z ranka :1luvu: a są szanse na zdjęcia?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

[poprzednia][następna]