Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 9:39 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy :(

Marta..popraw swój banerek, bo na niego klikam na watek nie wchodze.Ze swojego wchodze, więc coś źle wklepałaś...
Masz pw ode mnie..odpisz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw paź 27, 2011 11:13 Re: kocięta w stanie agonalnym-biegunka, zaawansowany katar

marta20 pisze:Na parkingu została jeszcze ich matka ,jest zdrowa, parkingowi ją dokarmiają.Chciałabym ją wysterylizować. Koszt 100 zł . Mam trochę fantów na bazarek, myśle, że zebrało by się może te 100 zł niestety nie mam flesza w aparacie i zdjęcia rzeczy bazarkowych raczej byłyby słabej jakości. Nie chcę żeby sytucja się powtórzyła :(

Udało się? W razie potrzeby zapraszam do Kasy Kastracyjnej: viewtopic.php?f=1&t=132367&start=120 :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw paź 27, 2011 11:41 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy :(

Czekamy na dalsze wieści...
A jak z finansami u Ciebie?

inuś76

Od: Czw paź 22, 2009 8:57

Post » Czw paź 27, 2011 12:31 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy :(

Czarnuszka zabieram do siebie,szukamy transportu do Warszawy jak najszybciej.Tam przejmie go Delfinka i przywiezie do mnie.Na razie powalczymy jeszcze o oczka i bede szukac mu domu.Niewykluczone,ze zostanie u mnie na stałe,ale szukac mu będe domku .Moze akurat ujmie kogos, kto sie nim zajmie na całe życie.
Burasi zamówiłam ogłoszenia juz u Cat Angel,czekamy co na to Marta i mam nadzieje,ze burasia jakos tam jeszcze potymczasuje.
Wiem jak jest, gdy najblizsi naciskaja na "wyeksmitownie'zwierzaków...tak mam ze szczeniakami :(
Tak więc Marta sie zastanów i napisz co Ty na to...Wszystko prawie dograłysmy(bez Ciebie :oops: ),bo Cie tu nie widac teraz :lol: Trzeba wykorzystac fakt,ze duzo ludzi teraz podrózuje i kochana Delfinka przetrzyma Czarnuszka u siebie do środy/czwartku i przywiezie do mnie
A Szalony Kot zajeła sie szukaniem transportu Wrocław-Warszawa od jutra.
To ja na tyle "propozycji"mam, a teraz spadam....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw paź 27, 2011 22:49 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy :(

Transport dla Czarnuszka mamy...i jeszcze kombinuje z DT dla burasi,ale to jeszcze nic pewnego.
Zmień tytuł watku,musimy małej domku szukać :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw paź 27, 2011 23:45 Re: kocięta w stanie agonalnym-biegunka, zaawansowany katar

XAgaX pisze:
marta20 pisze:Na parkingu została jeszcze ich matka ,jest zdrowa, parkingowi ją dokarmiają.Chciałabym ją wysterylizować. Koszt 100 zł . Mam trochę fantów na bazarek, myśle, że zebrało by się może te 100 zł niestety nie mam flesza w aparacie i zdjęcia rzeczy bazarkowych raczej byłyby słabej jakości. Nie chcę żeby sytucja się powtórzyła :(

Udało się? W razie potrzeby zapraszam do Kasy Kastracyjnej: viewtopic.php?f=1&t=132367&start=120 :)

tak mam na ten cel przeznaczone pieniądze, teraz jak będę miała więcej czasu spróbuje wyłapać kocice
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Czw paź 27, 2011 23:48 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy :(

BOZENAZWISNIEWA pisze:Czarnuszka zabieram do siebie,szukamy transportu do Warszawy jak najszybciej.Tam przejmie go Delfinka i przywiezie do mnie.Na razie powalczymy jeszcze o oczka i bede szukac mu domu.Niewykluczone,ze zostanie u mnie na stałe,ale szukac mu będe domku .Moze akurat ujmie kogos, kto sie nim zajmie na całe życie.
Burasi zamówiłam ogłoszenia juz u Cat Angel,czekamy co na to Marta i mam nadzieje,ze burasia jakos tam jeszcze potymczasuje.
Wiem jak jest, gdy najblizsi naciskaja na "wyeksmitownie'zwierzaków...tak mam ze szczeniakami :(
Tak więc Marta sie zastanów i napisz co Ty na to...Wszystko prawie dograłysmy(bez Ciebie :oops: ),bo Cie tu nie widac teraz :lol: Trzeba wykorzystac fakt,ze duzo ludzi teraz podrózuje i kochana Delfinka przetrzyma Czarnuszka u siebie do środy/czwartku i przywiezie do mnie
A Szalony Kot zajeła sie szukaniem transportu Wrocław-Warszawa od jutra.
To ja na tyle "propozycji"mam, a teraz spadam....

kochana dziękuje Ci bardzo, strasznie się cieszę , że tak się potoczyło. Ja we Wrocławiu mogę być prawdopodobnie w poniedziałek a jak nie to w środę.

Jeszcze wykupie recepte kociakowi
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Pt paź 28, 2011 6:23 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

Podczytuje. Jak coś, to ja będę jechać do Wrocławia z Wałbrzycha w niedzielę po południu (samochodem, więc mogę gdzieś podjechać). Więc jeżeli to by coś pomogło, to piszcie proszę na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt paź 28, 2011 7:01 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

turkawka pisze:Podczytuje. Jak coś, to ja będę jechać do Wrocławia z Wałbrzycha w niedzielę po południu (samochodem, więc mogę gdzieś podjechać). Więc jeżeli to by coś pomogło, to piszcie proszę na PW.

To chyba najlepsze rozwiazanie..Marta daj turkawce niusia,zawiezie do felin...po co ma sie tarabanic autobusem wieczorem,a jak pisała felin, mały powinien odpoczac przed tak długa podróżą.
turkawka-dzięki kochana bardzo :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 10:01 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

Oczywiście jak któras ciocia wspomogła by maluszka karmą suchą dobrą dla juniorka to bede wdzięczna..na początek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 10:25 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

Trzymam :ok: :ok: :ok: za powodzenie akcji. Do Wałbrzycha to mogę podjechać z Martą, to nie daleko.
Marta daj znać masz mój numer :D

inuś76

Od: Czw paź 22, 2009 8:57

Post » Pt paź 28, 2011 11:05 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

Spoko. Z felin juz jestesmy wstepnie umowione.

Ja bede jechac samochodem, wiec nie ma problemu, zeby zahaczyc o Strzgom. Moge pojechac przez autostrade. Nie robi mi to roznicy. Kontener moge wziac swoj, ale dalej na podroz do Wawy bym nie chciala sie go pozbywac (chociaz - mam taki materialowy).
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt paź 28, 2011 11:20 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

BOZENAZWISNIEWA pisze:Oczywiście jak któras ciocia wspomogła by maluszka karmą suchą dobrą dla juniorka to bede wdzięczna..na początek

postaram się zrobić bazarek na karmę... zaraz pójdę wykupić recepte. Kochane dziewczyny, dziękuje bardzo!!
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Pt paź 28, 2011 12:26 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

marta20 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Oczywiście jak któras ciocia wspomogła by maluszka karmą suchą dobrą dla juniorka to bede wdzięczna..na początek

postaram się zrobić bazarek na karmę... zaraz pójdę wykupić recepte. Kochane dziewczyny, dziękuje bardzo!!

Ty sie Marta zjmij swoja mała burasią...Jak cos to podesle zdjęcia e-mailowo moich fantów i pomozesz mi je wrzucic.Jakos ten "zasrany"czas beztrobocia musze przezyć,więc trzeba sobie "jakos"poradzić... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 14:05 Re: uratowane kocięta- jeden niewidomy. SZUKAM DOMU

Marta-tu jest takie ogloszenie burasi:
"http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z324269912

Poszukujemy jak najmłodszej kotki ( do 2 miesięcy ) o umaszczeniu burym ( tygrysowatym ) w Krakowie lub bliskich okolicach Krakowa . Zainteresowanych prosimy o kontakt na e-mile : angeliczka14@onet.eu lub na telefon : 608367488"
i tu:
"http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z324246149

Przygarnę do kochającego domu małą kotkę z Zawiercia i najbliższej okolicy.
Kontakt: katarzynanp@gmail.com"
wiesz,że transport sie znajdzie :D
Wejdx na watek tu:"wezme kota' i popatrz moze cos XAga X upoluje :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]