Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marta20 pisze:Na parkingu została jeszcze ich matka ,jest zdrowa, parkingowi ją dokarmiają.Chciałabym ją wysterylizować. Koszt 100 zł . Mam trochę fantów na bazarek, myśle, że zebrało by się może te 100 zł niestety nie mam flesza w aparacie i zdjęcia rzeczy bazarkowych raczej byłyby słabej jakości. Nie chcę żeby sytucja się powtórzyła
XAgaX pisze:marta20 pisze:Na parkingu została jeszcze ich matka ,jest zdrowa, parkingowi ją dokarmiają.Chciałabym ją wysterylizować. Koszt 100 zł . Mam trochę fantów na bazarek, myśle, że zebrało by się może te 100 zł niestety nie mam flesza w aparacie i zdjęcia rzeczy bazarkowych raczej byłyby słabej jakości. Nie chcę żeby sytucja się powtórzyła
Udało się? W razie potrzeby zapraszam do Kasy Kastracyjnej: viewtopic.php?f=1&t=132367&start=120
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czarnuszka zabieram do siebie,szukamy transportu do Warszawy jak najszybciej.Tam przejmie go Delfinka i przywiezie do mnie.Na razie powalczymy jeszcze o oczka i bede szukac mu domu.Niewykluczone,ze zostanie u mnie na stałe,ale szukac mu będe domku .Moze akurat ujmie kogos, kto sie nim zajmie na całe życie.
Burasi zamówiłam ogłoszenia juz u Cat Angel,czekamy co na to Marta i mam nadzieje,ze burasia jakos tam jeszcze potymczasuje.
Wiem jak jest, gdy najblizsi naciskaja na "wyeksmitownie'zwierzaków...tak mam ze szczeniakami![]()
Tak więc Marta sie zastanów i napisz co Ty na to...Wszystko prawie dograłysmy(bez Ciebie),bo Cie tu nie widac teraz
Trzeba wykorzystac fakt,ze duzo ludzi teraz podrózuje i kochana Delfinka przetrzyma Czarnuszka u siebie do środy/czwartku i przywiezie do mnie
A Szalony Kot zajeła sie szukaniem transportu Wrocław-Warszawa od jutra.
To ja na tyle "propozycji"mam, a teraz spadam....
turkawka pisze:Podczytuje. Jak coś, to ja będę jechać do Wrocławia z Wałbrzycha w niedzielę po południu (samochodem, więc mogę gdzieś podjechać). Więc jeżeli to by coś pomogło, to piszcie proszę na PW.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Oczywiście jak któras ciocia wspomogła by maluszka karmą suchą dobrą dla juniorka to bede wdzięczna..na początek
marta20 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Oczywiście jak któras ciocia wspomogła by maluszka karmą suchą dobrą dla juniorka to bede wdzięczna..na początek
postaram się zrobić bazarek na karmę... zaraz pójdę wykupić recepte. Kochane dziewczyny, dziękuje bardzo!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 22 gości