Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 23:53 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Iwonia, ona jest........no do łabądków się nadaje, wygląda przepięknie :)
Zdrowiej Malutka, i do najlepszego domku!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw lis 10, 2011 22:18 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

jak tam Bryzunia ?
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt lis 11, 2011 18:18 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Bryzunia ma się dobrze - trochę zaniedbałam ten wątek, bo mam w domu pieski w parwowirozą.
Zdobycie surowicy nie było łatwe, ale teraz już mam kilka namiarów na surowicę, która jest dostępna zawsze ! o każdej porze dnia i nocy.
Bryza mieszka w 90% na łóżeczku antresoli - dość, że cieplutko to ma spokój od piesków.
Leczymy wątrobę - przekonuję ją codziennie, aby jadła swoją karmę - to hepatic firmy Royal C. to firmy Trovet. Najbardziej smakują jej puszki hepatic Trovet, ale one są bardzo drogie..
Bryzunia uwielbia się przytulać i głaskać.
kochane kocię..

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pt lis 11, 2011 18:46 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Głaski i mizianki dla Bryzuni :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt lis 11, 2011 19:05 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Bryzunia, jak to dobrze czytać dobre wieści:).
Hepatic RC mokre też jest drogie, 12 zł puszka :(
Obrazek

ewka63

Post » Nie lis 13, 2011 0:31 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

niestety... wszystkie de "dobre" karmy są drogie jak leki..
Bryza nadal okupuje antresolę
Uwielbia się przytulać..

iwoniad

Post » Nie lis 13, 2011 13:22 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Dziś otrzymałam wspaniałą wiadomość- Bryza będzie mogła mieć operację i osoba, która pragnie pozostać anonimowa pokryje koszty wykonania zabiegu oraz leczenia. Pod koniec najbliższego tygodnia ma się zgłosić do jednej z lecznic, gdzie zabieg zostanie wykonany.
Aż mi się chce płakać z radości !...

:-)

iwoniad

Post » Nie lis 13, 2011 13:33 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Jak to dobrze, że do Bryzuni uśmiechnęło się szczęście :)
Obrazek

ewka63

Post » Nie lis 13, 2011 16:42 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Cudownie :!: :D

Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :D :ok:

mb

Post » Nie lis 13, 2011 22:08 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Tak, najwidoczniej są :-) nawet jeśli nie chcą się ujawnić.
Nio to teraz robimy wszystko, aby jak najszybciej Bryzę zoperować - dieta, dieta, dieta.. + dużo miłości. :)

iwoniad

Post » Nie lis 13, 2011 22:29 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Nie lis 13, 2011 23:48 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Iwoniu, dziekuje za link ktory podalas na dogo.
Kto Ci Bryze przywiozl, bo rozumiem ze kot jest z Wieliczki ?

Czy swierzb w uszach juz pokonany ?
(Trzeba w odstepie 21 dni zakropic kark Stronghold'em) 3 razy.
Papranie masciami i czyszczenie kotu uszu to dla niego i dla wlasciciela straszny stres .

wellington

Od: Nie lis 20, 2005 15:25

Post » Wto lis 15, 2011 0:06 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Nie nie, Bryza dostała to coś na kark 3 x w odstępie 21 dni i uszka są czyste. Dr sam to zaproponował, abym nie musiała z tak chorym, jak na początku kociakiem walczyć jeszcze ze świerzbem metodą "pęset, wacików itp". uszka mają się dobrze.

Bryza ma się dobrze - pomijając fakt, że chciałabym ( i sądzę, że ona też) aby miała juz operację osunięcia ząbków za sobą.. Nie byłoby wysięku i stanów zapalnych... Już niedługo.. Już bardzo niedługo.. Jak nic się jutro nie wydarzy to jutro pojadę do pani doktor z Bryzunią na konsultację - trzeba mieć jak najprędzej informację, kiedy malunia może być poddana zabiegowi.
Wellington = napiszę Ci na PW, kto obiecał pomóc Bryzie, ok? Nie znam nika tej osoby na forum; nie chcę ryzykować, że ujawnię dane i ktoś mnie za to ścigać będzie. tak czy inaczej, pomimo rzekomo uzbieranych na Bryzę pieniędzy z jakiejś puszki/puszek osoba ta od ponad miesiąca nawet nie spytała jak się ma kotka :-(.
Choć tak niewiele. Bryza jest bezpieczna więc można zapomnieć.. Trudno - u mnie będzie mieć dom, póki nikt jej nie pokocha. I będzie mieć to, czego jej trzeba nawet jeśli ja będę sobie miała coś odmówić.

wellington pisze:Iwoniu, dziekuje za link ktory podalas na dogo.
Kto Ci Bryze przywiozl, bo rozumiem ze kot jest z Wieliczki ?

Czy swierzb w uszach juz pokonany ?
(Trzeba w odstepie 21 dni zakropic kark Stronghold'em) 3 razy.
Papranie masciami i czyszczenie kotu uszu to dla niego i dla wlasciciela straszny stres .

iwoniad

Post » Wto lis 15, 2011 21:40 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

Dziś byłam na konsultacji = operacja Bryzy w poniedziałek 21.11 po godzinie 11ej. Wyniki na tyle dobre, że Bryza powinna nie mieć kłopotów po zabiegu. Ma jeść co je + essentale forte/ heparegen i w poniedziałek jedziemy.\

Tunia ma się coraz lepiej, Daisy dostała dziś drugą dawkę surowicy. Maleństwo jest słodkie. Dziś ono także było u pani doktor - wszystko z nią dobrze.

iwoniad

Post » Wto lis 15, 2011 22:16 Re: Zagłodzona,poparzona kicia;wybite ząbki,złamany ogon...

oprocz tego ze 3mam kciukory, to jeszcze inaczej ci pomoge...cdn
7-letni, wyrzucony...znalazl DOMEK!!!!
http://www.dogomania.pl/threads/206472- ... ie-bez-nas

Poparzony kocius Bursztynek NADAL szuka domku:

viewtopic.php?f=1&t=131180

krakowianka.fr

Od: Sob lut 16, 2008 0:04

[poprzednia][następna]