Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
XAgaX pisze:Szenila pisze:XAgaX pisze:najszczesliwsza pisze:XAgaX pisze:http://www.powiatslupsk.info/glowczycewies.htm
Odległość od Słupska: 32 km
w poprzednich wątkach padła już propozycja pomocy w kastracji bezdomnych kotów, którą całym sercem popieram, warto też pogadać z właścicielami matek kociąt od których autor wątku brał kociaki o kastracji. Może ktoś zna wolontariuszy z tamtych okolic?
XAgaX miałam nadzieję, że to w śląskim, ale niestety
I niestety nie w Mazowieckiemale nie można tracić nadziei.
I nie w małopolskim, niestety, ani nawet nie w okolicach Katowic.
chodzi mi o to, że od ręki nie mogę pomóc, a te śmietnikowe koty trzeba pokastrować...
Szenila pisze:XAgaX pisze:chodzi mi o to, że od ręki nie mogę pomóc, a te śmietnikowe koty trzeba pokastrować...
No właśnie mnie też o to chodziło... Małopolskie i Katowice sa w naszym zasięgu.
Adziks pisze:Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.
A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.
Adziks pisze:przepraszam za obelgi ale urazil mnie tym ze sie lanusje umierajacym kotem bo ja prawie placze jak na niego patrze a on mi wyjezdza z tamkim niemilym tekstem.Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.
rene010 pisze::roll:
niewiem czy się śmiać czy płakać
A obiecałeś że pujdziesz do weta sam weż kociaka do pudełka jak nie masz kontynerka i zanies bidule wet to jego szansa na przeżycie. Niepatrz na rodziców masz 15 lat to dużo czy mało ??????
Adziks pisze:przepraszam za obelgi ale urazil mnie tym ze sie lanusje umierajacym kotem bo ja prawie placze jak na niego patrze a on mi wyjezdza z tamkim niemilym tekstem.Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.
Adziks pisze:jutro ide z kotem. (...)nie obrazaj mnie (...) jak mnie nie znasz?W tym momencie mnie obraziles.Jak mnie nie znasz to nie (...) bo uratowalem (...) 3 psom temu kotowi bo byl glodzony i codziennie karmie kotki u nas na smietnikach a jest ich tam z 15...
Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba
Adziks pisze: ja prawie placze jak na niego patrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości