Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 12:06 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Kolejny dowód,że ustawa MUSI wejść w życie.Tam jest punkt o zakazie posiadania zwierząt!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sie 30, 2011 12:07 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Eeee tam kot! Pojechal pewno po zeszyty do szkoly.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto sie 30, 2011 12:25 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

XAgaX pisze:
Szenila pisze:
XAgaX pisze:
najszczesliwsza pisze:
XAgaX pisze:http://www.powiatslupsk.info/glowczycewies.htm

Odległość od Słupska: 32 km

w poprzednich wątkach padła już propozycja pomocy w kastracji bezdomnych kotów, którą całym sercem popieram, warto też pogadać z właścicielami matek kociąt od których autor wątku brał kociaki o kastracji. Może ktoś zna wolontariuszy z tamtych okolic?

XAgaX miałam nadzieję, że to w śląskim, ale niestety :(

I niestety nie w Mazowieckiem :twisted: ale nie można tracić nadziei.

I nie w małopolskim, niestety, ani nawet nie w okolicach Katowic.

chodzi mi o to, że od ręki nie mogę pomóc, a te śmietnikowe koty trzeba pokastrować...

No właśnie mnie też o to chodziło... Małopolskie i Katowice sa w naszym zasięgu.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Wto sie 30, 2011 12:26 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Szenila pisze:
XAgaX pisze:chodzi mi o to, że od ręki nie mogę pomóc, a te śmietnikowe koty trzeba pokastrować...

No właśnie mnie też o to chodziło... Małopolskie i Katowice sa w naszym zasięgu.

Wiem :) Czekam na odpowiedź koleżanki, w razie potrzeby poszukam pomocy na FB.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 30, 2011 12:53 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

przepraszam za obelgi ale urazil mnie tym ze sie lanusje umierajacym kotem bo ja prawie placze jak na niego patrze a on mi wyjezdza z tamkim niemilym tekstem.Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.

Adziks

Od: Śro sie 24, 2011 23:07

Post » Wto sie 30, 2011 12:55 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.

nie Twoja, faktycznie. A sam nie masz jak się wybrać?

A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.

najlepiej w odbycie.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 30, 2011 13:00 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:przepraszam za obelgi ale urazil mnie tym ze sie lanusje umierajacym kotem bo ja prawie placze jak na niego patrze a on mi wyjezdza z tamkim niemilym tekstem.Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.

1 kilometr to nie tak daleko, żebyś nie doniósł kota sam. Na dyskoteki chyba chadzasz dalej. (No, chyba, że jesteś niepełnosprawny, ale nic na to nie wskazuje) Masz chyba jakieś kieszonkowe. I spokojnie patrzysz, jak kot umiera. Sadyzm.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 30, 2011 13:01 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Nie mierz jej sam temperatury!!!!!Możesz jej coś uszkodzić! Idź do weta, na co czekasz?

ewar

Post » Wto sie 30, 2011 13:01 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

:roll:
niewiem czy się śmiać czy płakać

A obiecałeś że pujdziesz do weta sam weż kociaka do pudełka jak nie masz kontynerka i zanies bidule wet to jego szansa na przeżycie. Niepatrz na rodziców masz 15 lat to dużo czy mało ??????
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto sie 30, 2011 13:11 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

rene010 pisze::roll:
niewiem czy się śmiać czy płakać

A obiecałeś że pujdziesz do weta sam weż kociaka do pudełka jak nie masz kontynerka i zanies bidule wet to jego szansa na przeżycie. Niepatrz na rodziców masz 15 lat to dużo czy mało ??????

Adziks to albo troll (co oby), albo sadysta.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 30, 2011 13:14 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:przepraszam za obelgi ale urazil mnie tym ze sie lanusje umierajacym kotem bo ja prawie placze jak na niego patrze a on mi wyjezdza z tamkim niemilym tekstem.Nie moja wina ze mam takich rodzicow ze mowia ze bedzie dobrze z nim bo nie wymiotuje i nie chca jechac do weta.Ja caly czas ich prosze.A gdzie sie dokladnie mierzy u kota tempertaure bo ja zmierzylem pod przenia lapka i bylo 37 stopni.Ja myslalem ze to za duzo bo uczlowieka jest to stan podgoraczkowy a tu sie za malo okazuje .Moim zdaniem tu jest wykluczona nosówka.

Koty nie chorują na nosówkę.
Biegiem do weta!
najszczesliwsza

Post » Wto sie 30, 2011 13:17 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Tak sobie klepiemy w klawiaturę, a nic z tego.15-latek zna wyszukane wulgaryzmy, ale do weta WSTYDZI się pójść.A kotka umiera....

ewar

Post » Wto sie 30, 2011 13:36 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:jutro ide z kotem. (...)nie obrazaj mnie (...) jak mnie nie znasz?W tym momencie mnie obraziles.Jak mnie nie znasz to nie (...) bo uratowalem (...) 3 psom temu kotowi bo byl glodzony i codziennie karmie kotki u nas na smietnikach a jest ich tam z 15...

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

Idziesz do tego weta?

1 km to rzut beretem.

''a czy uratowałeś (...) temu kotu" to sie okarze narazie przez ciebie cierpi.

Ciekawe czy smacznie Ci sie śpi wiedząc jakie meczarnie ten kot przeżywa.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto sie 30, 2011 13:39 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks, proszę idz z nia do weta.Jak nie masz kasy, to powiedz, że zapłacisz pózniej, ze będziesz płacił na raty.i na pewno oddasz te pieniądze , powiedz ze martwisz sie o nią bardzo.Już ktoś pytal jaka tabletke jej dałeś, powiedz tez o tym wetowi.
To naprawdę nie wstyd iść do weta, wet na pewno to doceni, ze troszczysz sie o kicię .To bedzie wyjątkowo dobrze swiadczyło o Tobie.
Widywałam duzo młodsze dzieciaki u weta ze zwierzakami.
Jesli nie masz kasy i nie bedziesz widział mozliwosci oddania mu za wizytę, to mozesz tez powiedziec zeby wet podał swoje dane, to ja przeleję mu pieniązki za tą wizytę na pewno.
Kilometr spaceru do weta to na pewno nie jest ogromna odległośc, a chodzi o zycie kociaka.
Ono zalezy od Ciebie!!!!
Nie wstydz sie
, zawsze musi być ten pierwszy raz i zobaczysz ze to nic strasznego.
Dobrze o Tobie świadczy ze przeprosiłes na forum za swoje zachowanie.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto sie 30, 2011 13:44 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze: ja prawie placze jak na niego patrze

Na pewno to kotu dużo pomoże...

Nie proś rodziców, weź kociaka i idź sam, tak jak radzą tu dziewczyny.
Powiedz wetowi, że mu jakoś odpracujesz za leki i wizytę.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia][następna]