tak samo miałam z Milki wayem, też niby ładny ( miał czarny ogon, i kilka paciek, ale czółko białe i też 90% był biały) ale nikt go nie chciał. Pojechał w końcu do Pani która już adoptowała mojego jednego tymczasa...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
nie wiem dlaczego tak jest, że Śnieżka jest zawsze tam, gdzie ja akurat nie robię zdjęcia. Porobiłam jej ostatnio kilka ogłoszeń, ale niestety odzewu nie ma.... Nie wiem dlaczego nikt jej nie chce...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ostatnio miałam telefon w sprawie Śnieżki, ale jak Pani się dowiedziała, że trzeba wypełnić ankietę adopcyjną i podpisać umowę adopcyjną to już się nie odezwała.
Ostatnio edytowano Sob sty 21, 2012 19:34 przez OlaLola, łącznie edytowano 1 raz
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
ok. napisałam póki co do jednej dziewczyny, nie wiem czy ona jest na miau, na dogo jest. Zobaczymy czy będzie mogła. No i trzymajcie kciuki za Śnieżkę, jest u mnie wystarczająco długo, może właśnie to TEN dom??