echtom pisze:
A Szarusia?
leje inne koty, musi byc jedynaczką
p.s.
już jest u Sabiny w łazience oddzielna bo Jedza potworna...
Ewa dziekuje za pamieć

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
echtom pisze:
A Szarusia?
doro27 pisze:Witam.
"Administruję" tymczasami koleżanki mpacz78, która wyjeżdża na wakacje (bardzo zasłużone poniekąd), oraz swoimi, więc proszę Was o wszelkie informacje na temat możliwych domów docelowych. Jak wiecie, czas wakacji jest generalnie jałowy pod względem tempa adopcji, więc jakiekolwiek "cynki" będą mile widziane. Bardzo proszę o wiadomości przesłane na "pw". Pozdrawiam, Dorota.
biamila pisze:Uwaga ostrzeżenie!!!!!!!!!!!
Pani Aldona i Adam niby ok ale nie powinni mieć kota. Zamykają się przed kotkiem 2 miesięcznym w pokoju on płacze tęskni a oni czekają aż się nauczy, że nie zawsze może z nimi być kotek ma być jedynakiem więc dla niego straszna trauma. Smutno, że tacy ludzie myślą, że są odpowiednimi opiekunami.
maria_kania pisze:leje inne koty, musi byc jedynaczką
p.s.
echtom pisze:maria_kania pisze:leje inne koty, musi byc jedynaczką
p.s.
A reklamowałaś ją jako słodką koteczkę
magradz pisze:Pochwalę się swoim pierwszym tymczasem
Ma teraz około 4 tyg, jak do mnie przyjechał to wyglądał tak:
A tak wyglądało karmienie:
Teraz już spory z niego chłopak. Już samodzielnie zaczyna jeść, chociaż do butli wciąż ciągnie. Nauka kuwetki coś nam średnio idzie, ale się staramyMiał lekki kk, więc jeszcze nie jest zaszczepiony ani odrobaczony. W przyszłym tyg jedziemy na kontrolę do weta, jak będzie wszystko ok, to zaczynamy szukać domu....
Mam na imię Felek i odkrywam świat:
Dlaczego NIKT mi nie wierzy, że naprawdę chcę go oddać
aya13 pisze:Oby Tole zaakceptował roczny kolega- rezydent.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości