Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 16:05 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

I co tam u Kreseczki, jak się miewa nasza maleńka? Czy były jakieś telefony w jej sprawie?

elinka

Od: Nie lip 04, 2010 21:41

Post » Pon sie 01, 2011 18:41 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Kreseczka rośnie, rozrabia, ustawia moje koty :wink: Towarzyszy mi we wszystkich zajęciach domowych, wszędzie chce zajrzeć. Jedzonko pochłania jak smok. Wieczorami przychodzi się przytulić, pomruczeć i zasypia na mnie. Ogólnie chyba tak wygląda życie szczęśliwego kociaka :wink: Co do ogłoszeń, jeszcze ich nie dałam. Na razie szukamy domku wśród znajomych. Chciałabym mieć małą na oku i widzieć, jak rośnie. Namawiam znajomą na wizytę u Kreseczki i liczę, że się w niej zakocha. Bo czyż można się w tej kruszynie nie zakochać :wink: Ona łączy wszystko co w kocie najlepsze: łobuzerski charakter i niesamowitą potrzebę kontaktu z człowiekiem, a jako gratis ma jeszcze urodę.

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pon sie 01, 2011 22:47 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

zapomniałaś dodać, że jako gratis jest też mruczando do ucha :wink:

Obrazek

elinka

Post » Pt sie 19, 2011 16:07 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Kruszynka dzielnie okupuje moje kolana. Moje koty muszą pogodzić się z faktem, że mała wywalczyła sobie pierwszeństwo do kolan :wink: Moze ktoś chce taka przylepkę :?:

kalla

Post » Pt sie 19, 2011 21:01 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

kalla pisze:Kruszynka dzielnie okupuje moje kolana. Moje koty muszą pogodzić się z faktem, że mała wywalczyła sobie pierwszeństwo do kolan :wink: Moze ktoś chce taka przylepkę :?:

mam takich do adopcji 5 :mrgreen:
Ale trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 20, 2011 8:46 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

ASK@ pisze:
kalla pisze:Kruszynka dzielnie okupuje moje kolana. Moje koty muszą pogodzić się z faktem, że mała wywalczyła sobie pierwszeństwo do kolan :wink: Moze ktoś chce taka przylepkę :?:

mam takich do adopcji 5 :mrgreen:
Ale trzymam kciuki :ok:

Dziękujemy :)
Dałyśmy ogłoszenia i czekamy na ten odpowiedni dom. Choć młoda wcale nie sprawia wrażenia, jakby na coś czekała. Ona po prostu korzysta z życia i demoluje mi mieszkanie. :wink: W przyszłym tygodniu wreszcie będę miała aparat, to zrobimy jakąś ładną sesję kruszynie.

kalla

Post » Nie wrz 04, 2011 18:42 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/607 ... d13ce.html

Maleńka Kreseczka, już nie taka maleńka z moim Kubuśkiem. To jej miłość. Kuba jej wszystko oddaje i ma do niej nieskończoną cierpliwość, której czasami brakuje moim panienkom :wink: Niestety domku idealnego nadal nie znaleźliśmy dla małej. Jakaś posucha w tym roku. W tamtym o tej porze miałam tyle telefonów o swoje tymczasy, a teraz :(

kalla

Post » Wto wrz 06, 2011 20:14 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

kalla pisze:
ASK@ pisze:
kalla pisze:(...) W przyszłym tygodniu wreszcie będę miała aparat, to zrobimy jakąś ładną sesję kruszynie.

A ja już dawno miałam wkleić te dwa zdjęcia:

kalla pisze:Z małej wyrasta przytulanka

Obrazek

kot intelektualista :)
Obrazek

elinka

Post » Śro paź 05, 2011 1:25 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

I co tam słychać u naszej Kreseczki? Czy znalazła domek?

elinka

Post » Pon paź 10, 2011 8:35 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Kreseczka jest jeszcze u mnie. Rośnie, rozrabia i ustawia moje koty :D Śliczna z niej koteczka. W przyszłą sobotę jesteśmy umówione na wizytę przedadopcyjną. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Coraz trudniej oddaje mi się koty. Dlatego to już mój ostatni tymczas.

kalla

Post » Pon paź 10, 2011 11:28 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

No widzisz. A ja kilka dni temu miałam kolejny telefon w sprawie Kreseczki. Wszystkim podoba się jej umaszczenie. Niestety, zbyt duży koszt, aby sprowadzać kotkę z powrotem do Inowrocławia.

elinka

Post » Pon paź 10, 2011 16:56 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Mówiąc trudniej miałam na myśli to, że przywiązuję się do tymczasów i żaden dom nie wydaje mi się potem odpowiedni dla mojego wychuchanego koteczka, a nie brak chętnych :wink: A Kreseczka jest śliczna, ale jest też bardzo żywiołowa. Dlatego nie chcę jej oddać do kogoś kto oczekuje "ślicznej bezproblemowej kulki do przytulania". Mała ma charakterek i przyszły dom musi być przygotowany na ewentualne zniszczenia i nieprzespane noce.

kalla

Post » Pon paź 10, 2011 17:44 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

kalla pisze:Mówiąc trudniej miałam na myśli to, że przywiązuję się do tymczasów i żaden dom nie wydaje mi się potem odpowiedni dla mojego wychuchanego koteczka, a nie brak chętnych :wink: A Kreseczka jest śliczna, ale jest też bardzo żywiołowa. Dlatego nie chcę jej oddać do kogoś kto oczekuje "ślicznej bezproblemowej kulki do przytulania". Mała ma charakterek i przyszły dom musi być przygotowany na ewentualne zniszczenia i nieprzespane noce.

Na myszołapki, to niezły z niej łobuziak :lol:

A z tymi tymczasami to mam dokładnie tak samo. Dopiero co wczoraj zamieszkał u mnie kolejny , już 12-ty, a ja już zaczynam się zastanawiać, czy będę potrafiła go komuś oddać? A ostatnie dwa to chciałam odbierać nowym właścicielom. Tylko, że oni nie chcieli mi piesków już oddać. :crying:

elinka

Post » Nie paź 30, 2011 11:34 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Kreseczka pozdrawia :D

Obrazek

Ależ wyrosła nam dziewczyna!!! :lol:

elinka

Post » Pt sty 06, 2012 21:00 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Kreseczka przesyła spóźnione najlepsze życzenia świąteczne. :s4:

zmęczona świętami razem z Kubuśkiem Kalli
Obrazek

elinka

[poprzednia][następna]