Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 19:25 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Napisałam do CatAngel i czekam na odpowiedź ...
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon lip 11, 2011 19:28 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Dziękuję, gdy będziesz coś wiedziała to daj znać, nie chcę brać od nikogo pieniędzy, bo na ulicy nie leżą...
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Pon lip 11, 2011 19:45 Re: Pilnie oddam kocura. Piękny i kochany.

ajszus pisze:Tak, jeszcze wciaz pamietam te pazurki wbijajace mi sie w reke gdy karmilam go pipetka, bo na butelke byl za maly...

Obrazek

I dlatego nie mogę pojąć jak możesz go oddać..przyjaciela od dzieciństwa...
Ja jakis czas temu adoptowałam niewidoma kotke, bo nikt jej nie chciał.Ani jedna osoba nie zadzwoniła w jej sprawie.Kotka była ze swoja pania 7 lat od maleńtasa.Myslałam ,ze umrze mi w domu..tak sie "załamała"po zabraniu jej z domu.PONAD PÓŁ ROKU WALCZYŁAM O NIA..TERAZ JUZ ZACZEŁA BYC NORMALANA,ALE MAŁO BRAKOWAŁO ,ABY ODESZŁA.Pani jej była ciężko chora(i jest).Dla kota to trauma jest....to sie tylko wydaje..nowy domek , super....Kot tez cierpi.U nas dwa koty nie jedzą jak mnie w domu nie ma..tylko leza na łóżku w sypialni...
Przepraszam za ten "wywód',ale sledze watek od jakiegoś czasu i ciągle zadaje sobie pytanie"jak można oddać przyjaciela" :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 11, 2011 19:52 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Nie wiem co napisać... Ja naprawdę nie jestem jakaś nieczuła...
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Post » Pon lip 11, 2011 19:53 Re: Pilnie oddam kocura. Piękny i kochany.

BOZENAZWISNIEWA pisze:Przepraszam za ten "wywód',ale sledze watek od jakiegoś czasu i ciągle zadaje sobie pytanie"jak można oddać przyjaciela" :cry:

A ja mysle sobie o tym, czy bylabym w stanie oddac swojego kota totalnie obcym ludziom i nie wiedziec gdzie trafil tak naprawde i co sie z nim dzieje...
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Pon lip 11, 2011 20:06 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Oby nikogo z nas to nie spotkało :( . Swego czasu wynajmowałam pokój, i wiem, jaki to problem znaleźć cokolwiek, tym bardziej znośnego a już ze zwierzęciem :? .
Ajszus, :ok: , może jednak się uda? Albo :ok: za najlepszy domek ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lip 12, 2011 8:37 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Ajszus, będziesz miała 130 ogłoszeń w internecie.Jak będą gotowe, to Cię poinformuję :ok:

Zapewne dzisiaj :kotek:

kwinta

Post » Wto lip 12, 2011 8:52 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Piękny kocurek Gizmo szuka domu ....
Olecko, Ełk i okolice .

ajszus pisze:
Obrazek

Obrazek

tel. 505 924 386
meil: kozlowska_joanna_86@wp.pl
gg: 13014425

kwinta

Post » Wto lip 12, 2011 9:10 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

A może lepiej byłoby poszukać lokum dla właścicielki, a nie kotka. Na pewno ktoś wynajmie dla kogoś ze zwierzątkiem.
Obrazek
Obrazek

syla82k

Od: Pt cze 18, 2010 23:08

Post » Wto lip 12, 2011 10:03 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

syla82k pisze:A może lepiej byłoby poszukać lokum dla właścicielki, a nie kotka. Na pewno ktoś wynajmie dla kogoś ze zwierzątkiem.

Możne autorka taki wątek założyć. Były wszak już różniste. Zawsze to jakaś szansa.Tylko czy o lokal tylko chodzi?Wiadomo,że życie jest złożone.
Mogę tylko życzyć powodzenia i udanej adopcji. Oby kot przeszedł przez zmiany bezboleśnie.

Nie chcę dobijać autorki. Jednak napisze jak "zwrócono" i parkę kocinków z adopcji po 9 -cach.TYLKO po 9.Dla ich dobra. Poszły maleńtasy wróciły jako dojrzałe koty. Odmówiły jedzenia i picia. Szczególnie mała załamała się.Leżała na podłodze i czekała.Potem pochorowały sie cieżko. Zelda nie chciała zdrowieć. Nie będę opisywać horroru kroplówek, karmienia na siłe i naszych łez.Mała była 3 nogami na tamtym świecie. Wielu osobom wydaje się,ze kot nie odczuje zmiany.Bo mało z nim przebyway, bo coś tam..Z naszymi bliskimi także mało spędzamy czasu a ich odejście jest dla nas tragedią.Dla kota to olbrzymia traua i wielki ból.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 12, 2011 10:44 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

ASK@ - zgadzam się z Tobą w 100% :cry:

Mam mega, mega obawy o Gizmo.On nie zna od urodzenia nikogo innego jak tylko ajszus.

Ona go wychowała od niemowlęctwa :cry:

Wydaje mi się, że powinna szukać takiego lokum, gdzie mogłaby zamieszkać z Gizmo.
Przecież kto szuka, ten znajduje, czyż nie ?

Bardzo się martwię o tego kocurka :cry: :cry: :cry: :cry:

Niech to szlag ..... :cry:

kwinta

Post » Wto lip 12, 2011 12:29 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

ASK@ pisze:
syla82k pisze:A może lepiej byłoby poszukać lokum dla właścicielki, a nie kotka. Na pewno ktoś wynajmie dla kogoś ze zwierzątkiem.

Możne autorka taki wątek założyć. Były wszak już różniste. Zawsze to jakaś szansa.Tylko czy o lokal tylko chodzi?Wiadomo,że życie jest złożone.
Mogę tylko życzyć powodzenia i udanej adopcji. Oby kot przeszedł przez zmiany bezboleśnie.

Nie chcę dobijać autorki. Jednak napisze jak "zwrócono" i parkę kocinków z adopcji po 9 -cach.TYLKO po 9.Dla ich dobra. Poszły maleńtasy wróciły jako dojrzałe koty. Odmówiły jedzenia i picia. Szczególnie mała załamała się.Leżała na podłodze i czekała.Potem pochorowały sie cieżko. Zelda nie chciała zdrowieć. Nie będę opisywać horroru kroplówek, karmienia na siłe i naszych łez.Mała była 3 nogami na tamtym świecie. Wielu osobom wydaje się,ze kot nie odczuje zmiany.Bo mało z nim przebyway, bo coś tam..Z naszymi bliskimi także mało spędzamy czasu a ich odejście jest dla nas tragedią.Dla kota to olbrzymia traua i wielki ból.

Może to jest właśnie wyjście, szukać domu gdzie wezmą z kotem....

chyba ,że już go nie chcesz....
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto lip 12, 2011 14:48 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Zaraz przeczytam komentarze, dopiero wróciłam. Dziewczyny - ja mieszkam w malutkim mieście, gdy tu pojawia się jakaś oferta pokoju do wynajęcia, kawalerki czy czegokolwiek, to znika w tempie ekspresowym - ludzie sami pisza ogłoszenia na tablicach, że szukają mieszkania. To nie jest tak jak w dużych miastach...Tu samemu niemal niewykonalne jest znalezienie czegokolwiek, z kotem mnie w zyciu nikt nie wezmie...

ajszus

Post » Wto lip 12, 2011 14:52 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

Jakimś cudem dorwałam ogłoszenie, które ktoś powiesił chwile wcześniej na tablicy - jeszcze nikt nie zdążył się zgłosić. Ale o kocie nie ma nawet mowy. I tak to. Tej stancji szukałam 4 miesiące - za kota płacę dodatkowo wynajmując stancję... (głupie, co?) Jest po znajomości, a mimo to myślałam, że z kotem mnie wywalą. Jednak umowa się kończy w sierpniu...

ajszus

Post » Wto lip 12, 2011 14:52 Re: Pilnie oddam kocura. Dowiozę. Obecnie jest w Olecku (k Ełku)

ajszus pisze:z kotem mnie w zyciu nikt nie wezmie...

Ale pytalas o to czy tylko tak zakladasz?
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

[poprzednia][następna]