poldek890 pisze:Pozostały jeszcze tylko 24 godziny a stanę się szczęśliwym posiadaczem kotka, może nie tego co sobie pierwotnie upatrzyłem ale również fajnego prawdopodobnie trzymiesięcznego według wstępnych opisów właścicielki.
szczepiony

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
poldek890 pisze:Pozostały jeszcze tylko 24 godziny a stanę się szczęśliwym posiadaczem kotka, może nie tego co sobie pierwotnie upatrzyłem ale również fajnego prawdopodobnie trzymiesięcznego według wstępnych opisów właścicielki.
poldek890 pisze:Prawdopodobnie nie ale przechodził jakieś podstawowe badania weterynaryjneWedług właścicieli, na pewno był odrobaczony. O najważniejsze szczegóły wypytam się jutro na miejscu, po za tym i tak planuję od razu po odebraniu kotka iść z nim do weterynarza na jego profesjonalne oględziny. Zabieram ze sobą nawet kolegę wieloletniego właściciela kota, aby w razie czego podpowiedział mi co i jak.
poldek890 pisze:Jak uda mi to może uchwycę pierwsze kroki kotka w domku. W sumie to dla niego i dla wszystkich domowników największe przeżycie więc warte uwiecznienia.
Koszmaria pisze:zabezpiecz okna i balkon siatką.przynajmniej jedno okno-by kot nie wypadł z okna podaczas wietrzenia.
okna uchylne także są niebezpieczne.
zanim kociak przyjdzie do Ciebie,poszukaj dobrego weterynarza.
czy weterynarz jest dobry,będziesz wiedział po jednym pytaniu-czy jak przyjdziesz z kotkiem,to odrobaczy go i zaszczepi tego samego dnia.jeśli weterynarz mówi,że tak,tego samego-nie jest dobrym fachowcem.
Koszmaria pisze:czy weterynarz jest dobry,będziesz wiedział po jednym pytaniu-czy jak przyjdziesz z kotkiem,to odrobaczy go i zaszczepi tego samego dnia.jeśli weterynarz mówi,że tak,tego samego-nie jest dobrym fachowcem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 21 gości