Rudzio w Wila-Vet ma dom.Wszystkim bardzo dziękuję :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2011 23:27 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Byłam dziś u Rudzia:) i jestem meega szczęśliwa, bo Rudzio znalazł dom u pana Mirka który ma już dwa koty z białaczką.Uff no i kotk, kauczukowe piłeczki, po kk też idą do nowego domku:) mega szczęście.Ale tak przy okazji napiszę, że jednak wetki odradzają zabierania kota z FeLV do kotów zdrowych i zaszczepionych.Chyba że ktoś ma 100m2 i wydziela dla nich osobne pomieszczenie.
Dziewczyny i chłopaki dziękuje wam za mega zaangażowanie się w znalezienie Rudziowi domku.Fleur naprawdę jesteś wielka.Dzięki ,bo Ja ze swoją pracą bym tego tak nie ogarnęła.Rudzio ma dom :ok:
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.

Hadronida

Od: Nie sty 16, 2011 0:28

Post » Śro cze 29, 2011 23:29 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

HURRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :s4:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 29, 2011 23:30 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

No i czas na zmianę tytułu!!!!
Ależ cudowna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 29, 2011 23:30 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Wspaniała wiadomość na dobranoc :ok: Spokojnych, kolorowych snów wszystkim życzę
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw cze 30, 2011 8:54 Re: Rudzio w Wila-Vet ma dom.Wszystkim bardzo dziękuję :)

Żeby tak wszystkie kociaki znajdowały swoje miejsce w sercach kochających ich ludzi. :mrgreen:
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.

Hadronida

Od: Nie sty 16, 2011 0:28

Post » Czw cze 30, 2011 22:22 Re: Rudzio w Wila-Vet ma dom.Wszystkim bardzo dziękuję :)

Bardzo się ciesze, że do Rudzia uśmiechnął się los :1luvu: .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia]