Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon kwi 02, 2012 15:28 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Szuka DS. Foto s.3

:D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto kwi 03, 2012 7:21 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Szuka DS. Foto s.3

No i była sympatyczna i ogarnięta parka...Zaakceptowana przez Dor- co bywa tylko czasem.. :wink:
Wienio nawet się pokazała choć głównie jednak siedziała w kominie..
Opowiedzieliśmy wszystkie najgorsze historie o Wieniu... i czekamy na odzew :D
:kotek:

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto kwi 03, 2012 8:20 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Szuka DS. Foto s.3

To ja trzymam dalej :ok: :ok: :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto kwi 03, 2012 8:43 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Szuka DS. Foto s.3

Chcą Wienia :dance: :dance2:
Choćby dzisiaj :mrgreen:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto kwi 03, 2012 9:04 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

:ok: :ok:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto kwi 03, 2012 9:46 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

nie spodziewałem się że to nastąpi... :D :piwa:

To teraz najgorsze przed nami:
1 pożegnanie Wienia
2 aklimatyzacja Wienia
Poprosimy o wsparcie energetyczne :mrgreen:

mih

Post » Wto kwi 03, 2012 11:07 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

No właśnie... Jakoś trudno mi wyobrazić sobie nasz dom bez Wienia. Mieszka z nami w tym nowym mieszkaniu prawie od początku.

seidhee

Post » Wto kwi 03, 2012 11:09 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

To też.. ale bardziej myslałem o tym, że trzeba ją będzie wsadzić do kontenerka.. :twisted:

mih

Post » Wto kwi 03, 2012 11:33 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

:ryk:
Może łatwiej będzie się rozstać mając w pamięci świeże wrażenia z domowej łapanki :twisted:

seidhee

Post » Wto kwi 03, 2012 13:45 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Po roku jedzie do DS!!!

Szczerze napiszę: razem z Wami bardzo się cieszę, ale gdzieś tam tli się malutka łezka wzruszenia.

Trzymam :ok: :ok: :ok: za aklimatyzację!
I ja też chcę takich adopcji :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro kwi 11, 2012 7:25 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

Przeklejam z naszego wątku:

seidhee pisze:No i tak to jest z tymi "idealnymi" DS.
Wienio wróciła z adopcji :roll:

Ja wiele rzeczy mogę zrozumieć, ale tej historii jakoś pojąć nie mogę. Ostatnie wieści miałam od nich chyba z piątku i były optymistyczne. Potem była cisza, aż się zaniepokoiłam, i wysłałam w poniedziałek smsa. Na którego nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc we wtorek napisałam również mejla (nie muszę chyba dodawać, że miałam już wizję Wienia przerobionej na mufkę, kisiel i ciastka :lol: ). I cisza. Dopiero idąc spać zauważyłam smsa w swoim telefonie, wysłanego wieczorem. Treść była obszerna, ale wynikało z niej w skrócie, że są kłopoty (sika, syczy, drapie) i że chcą Wienia oddać. Natychmiast. Napisałam, że od rana jestem w domu i czekam. Poszliśmy spać. A o godzinie 23:30 obudził nas dźwięki domofonu :roll:

Wienio zachowywała się jak przywrócona na ojczyzny łono. Nie dała się zamknąć w łazience, co profilaktycznie zaplanowałam, tylko wymknęła się między nogami i pobiegła stęskniona do Lao i Menażki. Głośno przy tym wyrzekała, opowiedziała nam całą swoją straszną historię, otarła się chyba o wszystkie sprzęty i o nasze nogi i wypięła kuperek do głaskania. Potem jeszcze przez pół nocy głośno wspominała, jak jej było ciężko i źle, ale na szczęście mamy zatyczki do uszu. A dziś rano na mój widok wywaliła brzuch do głaskania i mruczała.

Nie podjęliśmy jeszcze ostatecznej decyzji, ale nie wiemy, czy będziemy ją dalej ogłaszać. No bo gdzie temu kotu będzie tak dobrze, jak u nas ;)

seidhee

Post » Śro kwi 11, 2012 8:29 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

Wychodzi na to, że Wienio już sobie wybrała dom. :wink:

Szkoda tej adopcji... Mimo to, dobrze, że tam nie została.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro kwi 11, 2012 9:17 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

joshua_ada pisze:Wychodzi na to, że Wienio już sobie wybrała dom. :wink:

Szkoda tej adopcji... Mimo to, dobrze, że tam nie została.

jakby tu napisać.....CIESZYMY SIĘ :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro kwi 11, 2012 15:54 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

Kasia niech się tak nie cieszy, bo jej coś przywiozę w prezencie :P

seidhee

Post » Czw kwi 12, 2012 17:44 Re: Wienio - koteczka ekscentryczna. Wróciła z adopcji

seidhee pisze:Kasia niech się tak nie cieszy, bo jej coś przywiozę w prezencie :P

a co a co???? :D :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

[poprzednia][następna]