Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JaEwka pisze:Kociaki ważą już prawie po 0,5 kgAleż one rosną
![]()
Znów miałam masakryczny telefon...Dzwoniła babeczka że chciała koteczkę - Tycię. Mówiła że miała kotkę taką ale ją auto przejechało ale ona była niewidoma na jedno oko po za tym była w ciąży więc trochę wariowałaTo ja Pani grzecznie mówię że ja raczej preferuję domki niewychodzące a ona powiedziała że jak słyszy że ktoś koty więzi to ona jest strasznie zdenerwowana że jak można brać kota i go nie wypuszczać przecież to koty i muszą wychodzić...
To w końcu się wkurzyłam i powiedziałam że np dlatego żeby go auto nie przejechało... w ogóle na samym początku chciała wiedzieć gdzie dokładnie są kotki (miasto Wrocław jej nie wystarczyło - nie wiem może dokładny adres jej miałam podać
) i chciała przyjechać i je pooglądać
Nie chciałam się kłócić bo mi już się ciśnienie podnosiło i powiedziałam że wszystko przemyślę...Ale oczywiście ode mnie kotka nie dostanie...
JaEwka pisze:No a jak jej wspomniałam że można ogród zabezpieczyć to pewnie miała ładną minę bo dalsza rozmowa z nią brzmiała jakby przed chwilą z kosmitką rozmawiała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 724 gości