Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 8:58 Re: Kochane trikolorki szukają DS

No mamusi dzisiaj moge powstawiac bo mam jeszcze kilka wcześniej robionych :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw cze 16, 2011 9:01 Re: Kochane trikolorki szukają DS

to dawaj!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw cze 16, 2011 9:17 Re: Kochane trikolorki szukają DS

No tylko jest jedno ale :mrgreen: Jestem w pracy :lol:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw cze 16, 2011 9:21 Re: Kochane trikolorki szukają DS

ja tylko w pracy robie takie rzeczy, bo w domu nie mam kiedy
:oops: :lol:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Czw cze 16, 2011 10:14 Re: Kochane trikolorki szukają DS

No ja w pracy nie mam zjdęć niestety :wink: Ale wzięłam się za ogłoszenia dla kociaków
Musiałam zmienić na gumtree bo mi się na Łodzi zrobiło :roll: i nie zauważyłam.
Dzwoniła Pani przed chwilką byłaby zainteresowaną Miką tylko to domek wychodzący by był więc musze zobaczyć czy to jakaś bezpieczna okolica i wogóle bo Pani wydaje się być fajna. (szczerze to bardziej preferuję domki niewychodzące ale do wizyty nie będę wyrokować :wink: )
Obrazek

JaEwka

Post » Czw cze 16, 2011 19:06 Re: Kochane trikolorki szukają DS

Kociaki ważą już prawie po 0,5 kg 8O Ależ one rosną :P

Znów miałam masakryczny telefon...Dzwoniła babeczka że chciała koteczkę - Tycię. Mówiła że miała kotkę taką ale ją auto przejechało ale ona była niewidoma na jedno oko po za tym była w ciąży więc trochę wariowała :roll: To ja Pani grzecznie mówię że ja raczej preferuję domki niewychodzące a ona powiedziała że jak słyszy że ktoś koty więzi to ona jest strasznie zdenerwowana że jak można brać kota i go nie wypuszczać przecież to koty i muszą wychodzić... :roll: To w końcu się wkurzyłam i powiedziałam że np dlatego żeby go auto nie przejechało... w ogóle na samym początku chciała wiedzieć gdzie dokładnie są kotki (miasto Wrocław jej nie wystarczyło - nie wiem może dokładny adres jej miałam podać :roll: ) i chciała przyjechać i je pooglądać :| Nie chciałam się kłócić bo mi już się ciśnienie podnosiło i powiedziałam że wszystko przemyślę...Ale oczywiście ode mnie kotka nie dostanie...
Obrazek

JaEwka

Post » Czw cze 16, 2011 20:17 Re: Kochane trikolorki szukają DS

JaEwka pisze:Kociaki ważą już prawie po 0,5 kg 8O Ależ one rosną :P

Znów miałam masakryczny telefon...Dzwoniła babeczka że chciała koteczkę - Tycię. Mówiła że miała kotkę taką ale ją auto przejechało ale ona była niewidoma na jedno oko po za tym była w ciąży więc trochę wariowała :roll: To ja Pani grzecznie mówię że ja raczej preferuję domki niewychodzące a ona powiedziała że jak słyszy że ktoś koty więzi to ona jest strasznie zdenerwowana że jak można brać kota i go nie wypuszczać przecież to koty i muszą wychodzić... :roll: To w końcu się wkurzyłam i powiedziałam że np dlatego żeby go auto nie przejechało... w ogóle na samym początku chciała wiedzieć gdzie dokładnie są kotki (miasto Wrocław jej nie wystarczyło - nie wiem może dokładny adres jej miałam podać :roll: ) i chciała przyjechać i je pooglądać :| Nie chciałam się kłócić bo mi już się ciśnienie podnosiło i powiedziałam że wszystko przemyślę...Ale oczywiście ode mnie kotka nie dostanie...

Ludzie niestety nie mają wyobraźni. Też wiele razy aż się za głowę łapałam jak dzwonili do mnie w sprawie kociaków...
ObrazekObrazek

magdalena1993

Od: Czw lis 04, 2010 19:15

Post » Czw cze 16, 2011 20:20 Re: Kochane trikolorki szukają DS

No a jak jej wspomniałam że można ogród zabezpieczyć to pewnie miała ładną minę bo dalsza rozmowa z nią brzmiała jakby przed chwilą z kosmitką rozmawiała :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw cze 16, 2011 20:27 Re: Kochane trikolorki szukają DS

JaEwka pisze:No a jak jej wspomniałam że można ogród zabezpieczyć to pewnie miała ładną minę bo dalsza rozmowa z nią brzmiała jakby przed chwilą z kosmitką rozmawiała :mrgreen:

Bo Ty jesteś kosmitka :mrgreen: :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw cze 16, 2011 20:40 Re: Kochane trikolorki szukają DS

8)
Obrazek

JaEwka

Post » Czw cze 16, 2011 21:27 Re: Kochane trikolorki szukają DS

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Post » Pt cze 17, 2011 6:21 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Tego własnie nie cierpie w byciu DT. Mogę leczyc, karmic otaczac opieka, ale czasami rozmowy z ludzmi, którzy dzwonią mnie po prostu przerastają
Ludzie zadaja tak absurdalne pytania i wygłaszaja takie teorie, że nawet nie chce mi sie znimi rozmawiac :?
Po kilku takich rozmowach jak widze, że dzwoni ktoś z numeru, którego nie znam, od razu sie spinam i stresuje

Mamunia jest nieziemska!
To z rozdziawiona buzia jest słodkie :1luvu:
Obrazek

Karotka

Post » Pt cze 17, 2011 8:12 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

No rozmowy sa najgorsze ... A ja normlanie DT nie jestem to już w ogóle... :roll: A jak słysze już oburzenie że jak ktoś trzyma kota w domu i go męczy to mnie jasna cholera bierze... :evil: Tak jak pisałam nie mam nic przeciwko wypuszczaniu kotów ale w naprawdę bezpiecznej okolicy, bo jak ktoś twierdzi że u niego jest biezpiecznie a 3 sekudny wcześniej zaczął gadać jego kot wpadł pod samochód bo nie zauważył to..... :evil:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt cze 17, 2011 8:14 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

A Kitka jest naprawdę śliczna :1luvu: A jaka koooochanaaa :1luvu: to jeden z tych kotów idealnych :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt cze 17, 2011 8:18 Re: Kochane trikolorki szukają DS

i schweppsa pije
:ryk:

Obrazek
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]