Czarno to widzę

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 7:26 Re: Czarno to widzę

Niepokojące jest to co piszesz.
Ale może nie trzeba panikować, skoro domek sprawdzałyście i było ok.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon maja 23, 2011 7:39 Re: Czarno to widzę

Też jestem zaniepokojona, będę dzwonić, bo to ja prowadziłam rozmowy.Joasia domek sprawdziła i na pewno niczego złego nie zauważyła.Killatha odwiozła kociaki, była w tym domu, a więc nie powinno być powodów do obaw.Teoretycznie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon maja 23, 2011 7:52 Re: Czarno to widzę

Dzwoniłam, ma oddzwonić.Czekam więc.

ewar

Post » Pon maja 23, 2011 9:28 Re: Czarno to widzę

Rozmawiałam, bardzo miły człowiek.Opowiadał mi o kotkach, mam obiecane zdjęcia na maila.Synek zauroczony kotkami, które już się zadomowiły, często leżą na Dużych na kanapie i razem oglądają telewizję.Kotki zdrowe, brykają , korzystają z kuwetki.Charaktery mają różne, już teraz to widać i to jest fajne, prawda?

ewar

Post » Pon maja 23, 2011 9:33 Re: Czarno to widzę

to ja czekam na te zdjęcia
we wtorek jak oddawałam kociaki również wydawał mi się bardzo miły
niestety przez telefon potraktował mnie na "odczep się"
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon maja 23, 2011 9:41 Re: Czarno to widzę

Widocznie się nie polubiliście :evil: Ważne, że kotki mają się dobrze, a zdjęcia będą, ja w to wierzę.Pan prosił o cierpliwość, mają sporo zajęć, rozumiem to.Dajmy już spokój, proszę.

ewar

Post » Pon maja 23, 2011 10:24 Re: Czarno to widzę

Ewa, ja wszystko rozumiem, dużo zajęć itd. Ale sposób tego "kontaktu", jaki opisała Basia, to jest po prostu czyste chamstwo i nic tego nie usprawiedliwia, bo nawet jeśli facet miał akurat coś pilnego/ważnego/rodzinnego na głowie, to kulturalny człowiek mówi wówczas "przepraszam, mam teraz urwanie głowy, z maluchami wszystko ok, jak się u mnie sytuacja uspokoi, prześlę zdjęcia i wiadomości". A nie "pani mnie PRZEŚLADUJE!!" i sru, słuchawką.
On nie musi Basi lubić, kupować jej kwiatów i przesyłać wierszy, on dostał pod opiekę Kociaki od niej i winien jest przekazywać - wedle umowy - informacje na ich temat. Tyle..
KotkaWodna

Post » Pon maja 23, 2011 10:45 Re: Czarno to widzę

KotkaWodna pisze:....."pani mnie PRZEŚLADUJE!!" i sru, słuchawką.....

w rozmowie było NĘKA :wink:

zdaję sobie sprawę, że w konkursie na najsympatyczniejszą osobę odpadłabym w przedbiegach
ale informacja mi się należy jak psu buda i kość
a że to są malutkie kociaki (i gdyby miały matkę to napewno jeszcze nie dałabym ich do adopcji) to tym bardziej się o nie niepokoję
szkoda, że Pan nie potrafił mi powiedzieć tego co napisała Ewa choćby równie krótko i treściwie, albo przynajmniej nie powiedział kiedy mam dzwonić tylko się rozłączył
dziwi mnie również, że pasjonat fotografii nie potrafił do tej pory zrobić kociakom choćby jednego zdjęcia, przecież nie ma wdzięczniejszego modela niż rozrabiający kociak, a tu jeszcze w dwupaku

oczywiście czekam na obiecane zdjęcia i informacje :) liczę, że Ewa ma większą zdolność przekonywania :)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pon maja 23, 2011 12:13 Re: Czarno to widzę

KotkaWodna pisze:łiiiiiii!!!! moje dzieci.....
no, trochę moje......
:1luvu:
oby im się armata....
znaczy, oby im działo. Jak najlepiej..
Basiu, jeszcze raz Ci dziękuję, pomnik Ci postawię jaki, abo cuś...

No to ja już sama nie wiem, skąd te kotki 8O Mnie Killatha powiedziała,że od jej piwnicznej kotki, która umarła osierociwszy te maluchy. Kotka Wodna, o co chodzi?

ewar

Post » Pon maja 23, 2011 12:39 Re: Czarno to widzę

oj, to musiałyście się źle zrozumieć - to jest rodzinka z Zielonej Góry, maluchom groziło uśpienie, a Basia, na wieść o tym, zaproponowała, żeby przyjechały do niej. No i pojechały w samą porę.. ich mama, Wróżka, umarła dokładnie w momencie, gdy maluchy umiały już samodzielnie jeść..
Pisałam o sytuacji w wątku - tutaj: viewtopic.php?f=13&t=125948
KotkaWodna

Post » Pon maja 23, 2011 12:45 Re: Czarno to widzę

Nie, ja słyszałam,że wiozła kotkę z maluchami do weta i kotka po drodze umarła, a sekcja wykazała,że był to atak serca.

ewar

Post » Pon maja 23, 2011 12:54 Re: Czarno to widzę

wiesz, wśród tylu wydarzeń i tylu Kotów czasem się zbiegną dwie historie, coś się pomiesza..
KotkaWodna

Post » Wto maja 24, 2011 20:22 Re: Czarno to widzę

jak zwykle Poldek z Gemmą
Obrazek Obrazek Obrazek

stado się wietrzy
Obrazek Obrazek

i najbardziej kochana rozrabiara na świecie
Obrazek

Killatha

Post » Wto maja 24, 2011 20:23 Re: Czarno to widzę

cuda :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 24, 2011 20:24 Re: Czarno to widzę

Dostałam zdjęcia kociaków.Naprawdę śliczne.Dzisiaj mam trochę zajęć, wstawię więc jutro, oczywiście te, na których nie ma ludzi.Kotki mają bardzo ładną Dużą i uroczego małego chłopaczka.

ewar

[poprzednia][następna]