Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 13:29 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

bure bestie nadal na wolności , ale dają radę .

OT. mam prośbę nie wiem gdzie na forum wrzucać namiary na osoby , które nie powinny dostawać zwierzaka do adopcji , dzisiaj dzięki pomocy Małgosi M. z TSPZ wrócił do mnie kotek oddany do nowego domu miesiąc temu, po "odpasieniu" bo chudzina , będzie ponownie do adopcji, ale... nie chcę żeby historia się powtórzyła. Został u tej babki jeszcze jeden kot , Stowarzyszenie zrobi wszystko żeby go odebrać i będzie szukać mu DS.

whiskey

Od: Śro sty 19, 2005 22:28

Post » Sob kwi 30, 2011 14:02 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

Bure nadal nie daje się złapać?? :(
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob kwi 30, 2011 14:41 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

Ze ja wczesniej tego watku nie widzialam, potrzymam kciuki za zlapanie delikwentki!

Whiskey, na miau lista pseudo-domow opiekuje sie jaaana, do niej napisz.
Ostatnio edytowano Sob kwi 30, 2011 14:43 przez Katia K., łącznie edytowano 1 raz
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Sob kwi 30, 2011 14:42 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

Są mądrzejsze ponad normę , od czerwca ma tam ruszyć budowa nowej drogi więc musimy je złapać , poza szaraczkami stołuje się tam jeszcze kilka innych , prawdziwych dzikusków , mam nadzieję że przeniosą się pod szkołę , gdzie maja domek i full wypas stołówkę pod skrzydłami p. Krysi - która choć sama ledwo przędzie daje z siebie ile może.

whiskey

Od: Śro sty 19, 2005 22:28

Post » Sob kwi 30, 2011 17:10 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

whiskey pisze:bure bestie nadal na wolności , ale dają radę .

OT. mam prośbę nie wiem gdzie na forum wrzucać namiary na osoby , które nie powinny dostawać zwierzaka do adopcji , dzisiaj dzięki pomocy Małgosi M. z TSPZ wrócił do mnie kotek oddany do nowego domu miesiąc temu, po "odpasieniu" bo chudzina , będzie ponownie do adopcji, ale... nie chcę żeby historia się powtórzyła. Został u tej babki jeszcze jeden kot , Stowarzyszenie zrobi wszystko żeby go odebrać i będzie szukać mu DS.

Whiskey, prosiłam p.Małgosię wiele razy o wklejanie zdjęć i pisanie o kotach tarnobrzeskich(założyłam wątek).Poprzez forum znaleźć można lepsze domki niż w Tarnobrzegu.Dzisiaj miałam telefon w sprawie kotka, niestety domek wychodzący,ale może taki byłby w Tbg, a ja nic nie wiem.Chciałabym pomóc, bo tarnobrzeskie koty są cudowne, miałam kilka na tymczasie, parę udało się wyadoptować.
viewtopic.php?f=13&t=118316&hilit=tarnobrzeskie+koty
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw maja 19, 2011 22:21 Re: Piękne, puchate, bezdomne.Jest DT, tylko kota nie ma!

Czy piękność bura już grzeje pupę w domu??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia]