Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 19:33 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Manuel, ty jeszcze tutaj przystojniaku :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lut 25, 2011 8:57 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Manuel stale u nas - coś tego najlepszego domku na horyzoncie nie widać... :(

Dzisiaj wypuściłam rozrabiakę w nocy "na wolność" - wbrew pozorom prawie przez całą noc był bardzo grzeczny 8O :P . Prawie - bo zgodnie z przewidywaniami chłopaki zgrali się o świcie... - i od 5:00 rano urządzali po korytarzu dzikie galopady, rzucali się z rozpędu brzuchem na jedno z legowisk Malty (taki płaski prostokątny materacyk ze spodem z ortalionu) i przejeżdżali na nim przez całą długość korytarza... :roll: Ale był ubaw! :ryk: A ja od tego odgłosu szału dostawałam..... :evil: :evil: :roll:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lut 25, 2011 9:05 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze: Dzisiaj wypuściłam rozrabiakę w nocy "na wolność" - wbrew pozorom prawie przez całą noc był bardzo grzeczny 8O :P . Prawie - bo zgodnie z przewidywaniami chłopaki zgrali się o świcie... - i od 5:00 rano urządzali po korytarzu dzikie galopady, rzucali się z rozpędu brzuchem na jedno z legowisk Malty (taki płaski prostokątny materacyk ze spodem z ortalionu) i przejeżdżali na nim przez całą długość korytarza... :roll: Ale był ubaw! :ryk: A ja od tego odgłosu szału dostawałam..... :evil: :evil: :roll:

:ok: :ryk: :ryk: :ryk: :ok:

Oj Joluka, to przecież twoja wina :mrgreen: Choćbym nie wiem, jak była zmęczona, przed snem robię przegląd mieszkania pod kątem wszystkich szeleszczących i brzęczących atrakcji :D

Chłopaki musieli mieć niezłą zabawę :mrgreen: oczywiście, bardzo ci współczuję z powodu godziny :roll: ale musiało to świetnie wyglądać :ryk:

Aha, dobrze jest też schować pilota od telewizora :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 25, 2011 9:10 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Kiedy my cały wieczór przegląd robiliśmy!!! Upchałam do szuflad wszystkie kocie i psie zabawki. Z naszej sypialni zniknęło wszystko, co stało na komodzie czy stolikach nocnych (z pilotem do telewizora włącznie :lol: ). Nawet książki upchnęłam do szafy, chociaż nie wydawało mi się prawdopodobne, żeby zaczął się bawić w czytanie...

Ale schowanie legowiska nie przyszło mi do głowy (to całkiem niemały materac jest) - ja matołek... :roll: :oops:

joluka

Post » Pt lut 25, 2011 9:20 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Książek się może nie czyta, ale świetnie spadają ze stolika na podłogę i robią bardzo interesujący huk :mrgreen:

Dla mnie nic nie przebije Filipka, który umie włączyć telewizor i zrobić głośniej 8) Cały blok postawił na nogi w środku nocy. Mąż teraz nie dość, że chowa pilota, to jeszcze wyłącza zasilanie w telewizorze :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 25, 2011 9:45 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

dzieńbrry Manuelu słodziaku :oops:
URL=http://img404.imageshack.us/i/moto2292.jpg/]Obrazek[/URL]
Obrazek

lucka1

Od: Śro sty 19, 2011 9:53

Post » Pt lut 25, 2011 9:52 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

lucka1 pisze:dzieńbrry Manuelu słodziaku :oops:
URL=http://img404.imageshack.us/i/moto2292.jpg/]Obrazek[/URL]

Mrrrr - witam piękną koleżankę!!! :1luvu:

Muszę TŻ-ta uprzedzić, coby telewizor wyłączać - bo to też nam nie przyszło do głowy... :D - chociaż jeśli telewizor wisi na ścianie, to może jednak nie uda się Manuelowi podskoczyć, zawisnąć w powietrzu i wcisnąć guziczek.....? 8O :mrgreen:

joluka

Post » Pt lut 25, 2011 10:21 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:

Muszę TŻ-ta uprzedzić, coby telewizor wyłączać - bo to też nam nie przyszło do głowy... :D - chociaż jeśli telewizor wisi na ścianie, to może jednak nie uda się Manuelowi podskoczyć, zawisnąć w powietrzu i wcisnąć guziczek.....? 8O :mrgreen:

A widziałaś kiedyś, jak kot poluje na muchę ?
:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 25, 2011 10:50 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

kamari pisze:
joluka pisze:

A widziałaś kiedyś, jak kot poluje na muchę ?
:mrgreen:

ojojoj.... - to nie brzmi dla mnie za dobrze... 8O - znaczy trzeba telewizor wyłączyć....??? :strach:

joluka

Post » Pt lut 25, 2011 16:41 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Manuel jakoś nie ma szczęścia... :( - jak już mi się wydaje, że wreszcie się ktoś sensowny pojawił, to docelowo i tak jakaś "dyskwalifikacja" wychodzi.... :( - może ja za bardzo upierdliwa jestem....? :oops: :?

Ostatnia kandydatka wydawała się już być tą - ale wypuszcza swoje koty do ogródka na warszawskim blokowisku...... :( :roll:

joluka

Post » Pt lut 25, 2011 22:14 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Podrzucimy trochę Manuela na początek... - może ktoś go kiedyś tu wypatrzy... :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Pt lut 25, 2011 22:59 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Manuelu jaki ty jesteś zabbbbbbójczo przystojny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nic tylko szpady ci brakuje :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 26, 2011 12:07 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

No tak - jeszcze tylko szpada nam potrzebna... :roll: :twisted: :mrgreen:

Dzisiaj ten Manuel stroniący od facetów spał przez pół nocy na moim TŻ-cie 8) - moje nogi miażdżył rozwalony Muras, Jackowi zległ Manuel. Całe szczęście, że nie mamy ze 12 kotów, bo człowiek musiałby sobie znaleźć jakieś legowisko w kąciku lub na parapecie... :roll:

No a druga połowa nocy - tak od świtu - znowu kłus chłopaków po całym domu, kończący się susem z rozpędu na nasze łóżko i gryzankami z okrzykami wojennymi.... - myślałam, że ich zamorduję... :evil: :? :roll:

joluka

Post » Sob lut 26, 2011 12:19 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:No tak - jeszcze tylko szpada nam potrzebna... :roll: :twisted: :mrgreen:

Dzisiaj ten Manuel stroniący od facetów spał przez pół nocy na moim TŻ-cie 8) - moje nogi miażdżył rozwalony Muras, Jackowi zległ Manuel. Całe szczęście, że nie mamy ze 12 kotów, bo człowiek musiałby sobie znaleźć jakieś legowisko w kąciku lub na parapecie... :roll:

No a druga połowa nocy - tak od świtu - znowu kłus chłopaków po całym domu, kończący się susem z rozpędu na nasze łóżko i gryzankami z okrzykami wojennymi.... - myślałam, że ich zamorduję... :evil: :? :roll:

Kiedy jeszcze jeździlismy na urlop :roll: to właśnie tego wszystkiego nam bardzo brakowało :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lut 26, 2011 13:16 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:Manuel jakoś nie ma szczęścia... :( - jak już mi się wydaje, że wreszcie się ktoś sensowny pojawił, to docelowo i tak jakaś "dyskwalifikacja" wychodzi.... :( - może ja za bardzo upierdliwa jestem....? :oops: :?

Ostatnia kandydatka wydawała się już być tą - ale wypuszcza swoje koty do ogródka na warszawskim blokowisku...... :( :roll:

joluka, spokojnie, przecież to dopiero początki Manuela u Was, jeszcze się chłopak nie zasiedział za długo, nie? piękny jest i młody, na pewno znajdą się dobre ręce, w które go powierzysz (aczkolwiek znajac Ciebie z pewnością jakieś wątpliwości będziesz mieć :wink: - ja jestem taka sama i nie sądzę, byś była bardziej upierdliwa ode mnie :D )

wypuszczanie kotów do ogródka przed blokiem... niektórzy tak robią i ich koty żyją szcześliwie latami, ale ja bym kota w takie ręce nie oddała. no przynajmniej nie takiego, który świetnie czuje się w domu i nie czuje potrzeby robienia obchodu terenu po drugiej stronie okna.

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

[poprzednia][następna]