Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze: Dzisiaj wypuściłam rozrabiakę w nocy "na wolność" - wbrew pozorom prawie przez całą noc był bardzo grzeczny![]()
. Prawie - bo zgodnie z przewidywaniami chłopaki zgrali się o świcie... - i od 5:00 rano urządzali po korytarzu dzikie galopady, rzucali się z rozpędu brzuchem na jedno z legowisk Malty (taki płaski prostokątny materacyk ze spodem z ortalionu) i przejeżdżali na nim przez całą długość korytarza...
Ale był ubaw!
A ja od tego odgłosu szału dostawałam.....
![]()
![]()
lucka1 pisze:dzieńbrry Manuelu słodziaku![]()
URL=http://img404.imageshack.us/i/moto2292.jpg/][/URL]
joluka pisze:
Muszę TŻ-ta uprzedzić, coby telewizor wyłączać - bo to też nam nie przyszło do głowy...- chociaż jeśli telewizor wisi na ścianie, to może jednak nie uda się Manuelowi podskoczyć, zawisnąć w powietrzu i wcisnąć guziczek.....?
![]()
kamari pisze:joluka pisze:
Muszę TŻ-ta uprzedzić, coby telewizor wyłączać - bo to też nam nie przyszło do głowy...- chociaż jeśli telewizor wisi na ścianie, to może jednak nie uda się Manuelowi podskoczyć, zawisnąć w powietrzu i wcisnąć guziczek.....?
![]()
A widziałaś kiedyś, jak kot poluje na muchę ?
joluka pisze:No tak - jeszcze tylko szpada nam potrzebna...![]()
![]()
![]()
Dzisiaj ten Manuel stroniący od facetów spał przez pół nocy na moim TŻ-cie- moje nogi miażdżył rozwalony Muras, Jackowi zległ Manuel. Całe szczęście, że nie mamy ze 12 kotów, bo człowiek musiałby sobie znaleźć jakieś legowisko w kąciku lub na parapecie...
![]()
No a druga połowa nocy - tak od świtu - znowu kłus chłopaków po całym domu, kończący się susem z rozpędu na nasze łóżko i gryzankami z okrzykami wojennymi.... - myślałam, że ich zamorduję...![]()
![]()
joluka pisze:Manuel jakoś nie ma szczęścia...- jak już mi się wydaje, że wreszcie się ktoś sensowny pojawił, to docelowo i tak jakaś "dyskwalifikacja" wychodzi....
- może ja za bardzo upierdliwa jestem....?
![]()
![]()
Ostatnia kandydatka wydawała się już być tą - ale wypuszcza swoje koty do ogródka na warszawskim blokowisku......![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości