Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 9:59 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

no proszę, w nocy przemienia się z mr Hyde'a w dr Jekkyl'a :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 21, 2010 10:05 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

a przed chwilą zamordowała moje skarpetki :twisted: z dzikim warkiem i obłędem w oczach. Mnie delikatnie złapała łapkami za dłoń i zaczęła ją lizać 8O
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 21, 2010 10:07 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

już Was kocha ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 21, 2010 10:41 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

a my jej niby nie? :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto gru 21, 2010 10:58 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

No Wy to od razu, ale ona potrzebowała się o tym przekonać, i tak niewiele czasu jej to zajęło, jak na taką księżną :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 21, 2010 11:03 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

oooo no proszę :D u mnie po kilku dniach spała z nami w łóżku, ale to chyba wynika bardziej z tego że to my przychodziliśmy do niej a nie ona do nas, bo potrafiła cały dzień na łóżku zalegać :lol: też biegła na powitanie i pod koniec nawet ganiała się z naszymi kotami! także będą z niej ludzie, gwarantuje :ok:

super że czuje się lepiej, a udało się obciąć pazurki?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto gru 21, 2010 11:09 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

rambo_ruda pisze:oooo no proszę :D u mnie po kilku dniach spała z nami w łóżku, ale to chyba wynika bardziej z tego że to my przychodziliśmy do niej a nie ona do nas, bo potrafiła cały dzień na łóżku zalegać :lol: też biegła na powitanie i pod koniec nawet ganiała się z naszymi kotami! także będą z niej ludzie, gwarantuje :ok:

ona od pierwszego dnia śpi na moim łóżku, ale wcześniej przeszkadzała jej moja obecność, a teraz wręcz jej na niej zależy.

super że czuje się lepiej, a udało się obciąć pazurki?

nie chciałyśmy jej męczyć po chorobie, a 8 udało się wcześniej obciąć. Ale wkrótce kolejna próba :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto gru 21, 2010 11:15 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

no to powodzenia z resztą w takim razie :mrgreen:

i proszę obu futrom głaski od cioci Kasi przekazać :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Wto gru 21, 2010 11:21 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

rambo_ruda pisze:i proszę obu futrom głaski od cioci Kasi przekazać :kotek:

Oczywiście :) i swoim też proszę przekazać :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto sty 04, 2011 16:02 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Dzwoniłam w zeszłym tygodniu do weta w Gdyni- zostały wykryte kryształy w moczu, ale wszystko już OK, trzeba będzie powtórzyć badanie siuśków i USG układu moczowego, co zrobimy jak zrobi się cieplej.

Kicia przychodzi się regularnie miziać- teraz śpi na mojej poduszce i chrapie :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto sty 04, 2011 16:05 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

uffffffff to wszystko już pod kontrolą! Bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok:
a jak układy Ozykotem? czy jakoś tak? :oops:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sty 04, 2011 16:07 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

magdaradek pisze:uffffffff to wszystko już pod kontrolą! Bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok:
a jak układy Ozykotem? czy jakoś tak? :oops:

Ozyrysem zwanym Ozypersem :lol: mijają się już bez warkotów i innych efektów ubocznych, ale jeszcze nie przytulają - choć zaczynają się ładnie bawić :)

Basia chyba postanowiła zostać weganką - strasznie ją fascynuje, jak sobie przygotowuję posiłki i pasty na kanapki :) podoba jej się nawet zapach grapefruitów i kapusty kwaszonej 8O
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto sty 04, 2011 16:16 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

to naprawdę dziwne 8O
moje koty od takich zapachów uciekają gdzie pieprz rośnie!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sty 04, 2011 16:41 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

magdaradek pisze:to naprawdę dziwne 8O
moje koty od takich zapachów uciekają gdzie pieprz rośnie!!!

Ozypersiasty też nie przepada, za to ona uwielbia- i wchodzi łapami na blat. Pasta z soczewicy to jest to!
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto sty 04, 2011 17:32 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

o a przed chwilką byłam po zakupy i w drodze tak sobie myślę, "ciekawa jak tam plaskata księżniczka" :D oj chrapie mała chrapie, niczym stary niedźwiedź :lol:

Aga, ganiają się? i cieszę się strasznie że pęcherz lepiej, uff!

i napisz koniecznie, jak robisz pastę z soczewicy!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

[poprzednia][następna]