GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 19:29 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Masakra z tymi ludźmi ...

boonia

Od: Nie lis 28, 2010 22:00

Post » Pt sty 06, 2012 22:45 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Znowu wracamy! Czarno-żólta kotka (Mami) wraz z synkiem Leonkiem - znaleźli domy.
Losy innych kotów nie są zbyt wesołe. Koty częściowo zostały przeniesione na inny teren, ponieważ miski, budki były sytematycznie niszczone. Koty na terenie szpitala są źle widziane. Część została.
..........................
Aktualnie w Gryficach jest 8 kotów do adopcji i 1 sunia.
Zbierane są środki na karmę i leki w sklepie zoologicznym położony nad Regą i w najstarszej lecznicy weterynaryjnej - na Górce.
Można wrzucić też coś na konto PKDT działające w ramach Fundacji VIVA! (dane na: www.pkdt.pl) z dopiskiem Bożena Gryfice.

menial

Od: Czw lis 12, 2009 22:15

Post » Pon sty 09, 2012 20:09 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Witam, znam tę determinację i bezradność.
Znalazłam z pomocą innych domy dla trzech kotów. Ale w dużym mieście jest chyba łatwiej.
Spróbujcie umieścić ogłoszenie na tablica.pl i może na forach TOZ w Szczecinie. Nie wiem czy przyjmują z województwa ale można spróbować. A na fb nie mogę znaleźć Waszego wydarzenia o kotkach.

Na pewno się uda, całe szczęście że zima na razie nie jest ostra. trzymam :ok: :ok:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Śro lut 15, 2012 13:10 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Witajcie :)
"Znam" te kociaki z Gryfic, są cudne :1luvu: . Obecnie z nimi przebywają moje dzikowate bezdomniaczki, które są leczone. W sobotę jadę do nich w odwiedziny. Umówiłam się z Bożenką, że spróbuję podziałać coś z ogłoszeniami dla kotków, którymi ona się opiekuje. Jeśli się uda to porobię im trochę zdjęć. Szkoda ich bardzo, długo już czekają na domki :( . Wszystkie okoliczne miejscowości to wioski lub małe miasteczka, ciężko tu wyadoptować zwierzaka. Zrobiłam już takie ogólne ogłoszenie, muszę wydrukować i porozwieszać gdzie się da. Mam nadzieję, że ktoś zauważy ogonki i będzie chciał je przygarnąć. Mam nadzieję...
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro lut 15, 2012 14:44 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Śliczne kociaczki, czy ta szylkretka z ostatniej fotki ma już dom? W jakim jest wieku?

ludwikaw

Od: Wto lis 02, 2010 22:51

Post » Śro lut 15, 2012 14:53 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć. Ja trafiłam na Bożenkę i kociaki pod jej opieką dopiero w tym roku, a te zdjęcia są z 2010 roku. Ale zapytam ją o tego kotka i jak czegoś się dowiem to napiszę :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Śro lut 15, 2012 14:57 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

Nie zwróciłam uwagi na daty :oops: :oops:

ludwikaw

Od: Wto lis 02, 2010 22:51

Post » Śro lut 15, 2012 18:44 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

nie pytałam ponieważ doczytałam tutaj
menial pisze:Znowu wracamy! Czarno-żólta kotka (Mami) wraz z synkiem Leonkiem - znaleźli domy.
Losy innych kotów nie są zbyt wesołe. Koty częściowo zostały przeniesione na inny teren, ponieważ miski, budki były sytematycznie niszczone. Koty na terenie szpitala są źle widziane. Część została.
..........................
Aktualnie w Gryficach jest 8 kotów do adopcji i 1 sunia.
Zbierane są środki na karmę i leki w sklepie zoologicznym położony nad Regą i w najstarszej lecznicy weterynaryjnej - na Górce.
Można wrzucić też coś na konto PKDT działające w ramach Fundacji VIVA! (dane na: http://www.pkdt.pl) z dopiskiem Bożena Gryfice.

podkreślenie moje
Obrazek

nelka83

Post » Czw lip 12, 2012 12:19 Re: GRYFICKIE SZPIATLNIKCZKI !!!! - S.O.S

kociaków z Gryfic do adopcji aktualnie jest 11 - rude, tri, bure, różne! RATUNKU! foty wstawimy - na razie można część zobaczyć na www.pkdt.pl
Są piękne i nikt ich nie chce. :cry:

menial

Od: Czw lis 12, 2009 22:15

[poprzednia]