jolabuk5 pisze:Dziękuję ciociom baaardzo. A Duza to mnie chce otruć i daje mi takie wstrętne tabletki juz trzeci dzień! Inne koty tez dostają.
No co, poskarżę się!
Władek
zadzwonić do TOZ-u? biedactwo...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziękuję ciociom baaardzo. A Duza to mnie chce otruć i daje mi takie wstrętne tabletki juz trzeci dzień! Inne koty tez dostają.
No co, poskarżę się!
Władek
jolabuk5 pisze:Właśnie dostałam wynik Władka qoopala - lamblie obecne, czyli Właduchna ma naprawdę bogate życie wewnętrzne. Ciekawa jestem, czy ten lek, który przez 3 dni pakowałam w niego z powodu glist działa też na lamblie
Malk pisze:jolabuk5 pisze:Właśnie dostałam wynik Władka qoopala - lamblie obecne, czyli Właduchna ma naprawdę bogate życie wewnętrzne. Ciekawa jestem, czy ten lek, który przez 3 dni pakowałam w niego z powodu glist działa też na lamblie
rany... biedny mały!
kciuki za lamblie, żeby sobie poszły w cholerę
annskr pisze:To zmieniaj ogłoszenie![]()
![]()
Morgiana pisze:Cześć Jolabuk5!
Zrobiłam troszkę ogłoszeń Władkowi (na polecenie Montes). Czy zmieniamy tekst i nic już o kupce nie piszemy? I czy jest szansa na lepsze fotki Władzia? Bardzo by się przydały...
Pozdrawiam i głaski dla Władzia
rybcie pisze:ale wspaniałe wieści. Czyli może to te robale wszystkiemu winne a jak walka z nimi się rozpoczęła to i problemy ustępują. Tak czy siak super wieści. To na pewno pomoże Władziowi znaleźć domek!!! Pisz pisz Jolu nowe i podeślij to podmienimy
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 349 gości