BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 24, 2010 12:18 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

fajną kotkę ktoś będzie miał
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie paź 24, 2010 13:01 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Mysza pisze:fajną kotkę ktoś będzie miał

Bardzo jest fajna, tylko, żeby jeszcze nie była taka głupia.
No bo czy kot, który z nienacka gryzie drugiego niczego spodziewającego się kota w doopę, jest normalny 8O
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie paź 24, 2010 15:55 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

pewnie ma swoje powody :twisted:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie paź 24, 2010 16:56 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:
Mysza pisze:fajną kotkę ktoś będzie miał

Bardzo jest fajna, tylko, żeby jeszcze nie była taka głupia.
No bo czy kot, który z nienacka gryzie drugiego niczego spodziewającego się kota w doopę, jest normalny 8O

U mnie Plu Plu dosyć często zaczepia w ten sposób biednego spokojnego Ropuszka :roll: ... Ale Plu Plu jak wiadomo do szczególnie normalnych się nie zalicza, tymczasem Bimbaska raczej nie można podejrzewać o analogiczne bezmózgowie, prawda :roll: ?

Piękna ta foczka :love:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie paź 24, 2010 17:57 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Ta Bimbolka nadawałaby się do domu z ogrodem, ona jest taka odważna na dworze, moja Kizia to umiera ze strachu i pazurów ode mnie nie można odczepić. Biegałaby sobie i łaziła po drzewach... Rozmarzyłam się, bo żeby jeszcze był taki dom...
Paluszek

Post » Pon paź 25, 2010 19:55 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimbołka jest taka kochana, na pewno coś znajdzie zanim pozjada potffory Genowefy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Post » Pon paź 25, 2010 21:02 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Paluszek pisze:Ta Bimbolka nadawałaby się do domu z ogrodem, ona jest taka odważna na dworze, moja Kizia to umiera ze strachu i pazurów ode mnie nie można odczepić. Biegałaby sobie i łaziła po drzewach... Rozmarzyłam się, bo żeby jeszcze był taki dom...

Też o tym myślałam, ale:

1. Jeszcze nie spotkałam się z czymś takim jak rozsądny dom wychodzący. Przyjamniej wśród ludzi z ogłoszeń, którzy do mnie dzownią. Nie znaczy to oczywiście, że takie domy nie istnieją.
2. Nie wierzę w domy "z dala od szosy", zwłaszcza w woj. mazowieckim
3. Bimboła jest bardzo ufnym kotem, leci do każdego, na dodatek jest czarna. Idiotów jak wiadomo nie brakuje.
4. Nie raz wiziałam jak koty się gonią po ulicy. Nie patrzą na nic. A znając charakter Bimboły goniałby się każdym napotkanym kotem.
5. Jakiś kot mógłby ją po prostu przegnać ze swojego terenu, pomimo najszczerszych chęci opiekunów.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto paź 26, 2010 11:19 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Piękna Królewno, do góry !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 26, 2010 17:53 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

A ja fotki przypomnę
genowefa pisze:Zdjęcia z dzisiejszego spacerku.

Jak widać Bimboła jest już tłuściutką foczką o lśiącym futerku:
Obrazek
Dzisiejsze wyczyny spacerowe:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro paź 27, 2010 10:57 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Piekna jest ta cholera :love:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 27, 2010 20:52 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

No niestety rozmowy z potencjalnymi domkami kończą się zazwyczaj, gdy wspominam o zabezpieczeniach okien, balkonu i zwracaniu uwagi na drzwi.
Wiadomo, że przy każdym kocie trzeba uważać, ale Bimboła ma jakieś szczególne tendencje samobójcze :? Takiej druoty, która pcha się dosłownie wszędzie jeszcze nie miałam :?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro paź 27, 2010 21:31 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

A ja nie wiem czy to nie z powodu obecności innych kotów - u mnie jak była na wczasach to siła spokoju normalnie. Tylko myszka ją ruszała.
Obrazek

monika794

Post » Czw paź 28, 2010 1:09 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:Wiadomo, że przy każdym kocie trzeba uważać, ale Bimboła ma jakieś szczególne tendencje samobójcze :? Takiej druoty, która pcha się dosłownie wszędzie jeszcze nie miałam :?

Pożyczyć Ci na kilka dni mojego Plu Plu dla lepszej wprawy :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Czw paź 28, 2010 22:25 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:Wiadomo, że przy każdym kocie trzeba uważać, ale Bimboła ma jakieś szczególne tendencje samobójcze :? Takiej druoty, która pcha się dosłownie wszędzie jeszcze nie miałam :?

Pożyczyć Ci na kilka dni mojego Plu Plu dla lepszej wprawy :mrgreen: ?

Nie dziękuję :twisted: Wystarczy mi głupia kocica. Głupiego kocura nawet nie chcę sobie wyobrażać :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 29, 2010 20:18 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Jutro ma być ładnie, więc Bimbolas ma zaplanowany spacerek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]