Hmmm... ja go tam Odi nazwałam od Odyseusza Trochę się najeździł chłopak to i imię stosowne musi być
Odi ... czy ktoś mu w paszczę zaglądał? Co go pogłaszczę pod pycholem/po szyi to mnie gamoń gryzie...nie mocno, tylko tak skubie ostrzegawczo i lekko kuli uszy...
Chwilowo się zaszył tak , że nie mogę go namierzyć... szukać mi się też nie chce nie uciekł Śmieszny jest
Ja Odiemu nie zaglądałam w paszczę, w centrum zainteresowania był drugi biegun kota Zapytam weta. Ja go pod bródką w autobusie dziś głaskałam i aż się rozpływał, więc może to tylko stres.
W 2016 wysterylizowałyśmy 109 kotów (stan na 11.07) - 2015 - 222, 2014 - 130, 2013 - 126, 2012 - 85, 2011 - 107, 2010 - 108, w sumie 887
Odi siedzi pod kanapą... Nie wiem co się działo jak mnie nie było, ale Minia była w nastroju myśliwego i możliwe że mu się oberwało jak się jej napatopczył...wszystkim się ostatnio obrywa, znowu muszę jej dać kropli bacha...
Przyznam że na fotkach wyszedł ładniej anieżeli wyglądał w rzeczywistości taki zestrachany bidulek, nowe miejsce, nowe koty, miejsca nie mógł sobie znaleźć
TO szukamy domek dla Filonka bezogonka, a przepraszam, dla Odiego:) Fajne imię. Przydały by mi się zdjęcia mailem, szybciej pójdzie z ogłoszeniami. Czy ktoś mógłby pomóc z ogłaszaniem? Ja mogę zrobić allegro, gumtree, kup-sprzedaj, cafe-animal, miau.adopcje. Więcej może mi się uda, ale nie obiecuję, bo ledwo wyrabiam z czasem. No i co by tu napisac w treści? miejscowość jaką wpisać? Gdańsk? Ma ktoś dryg do redagowania chwytliwych tekstów?
Zrobiłam Odiemu ogłoszenia na allegro, gumtree, cafeanimal, kupsprzedaj, morusek.pl. Można by mu zrobić jeszcze na miau adopcje, ale nie robiłam, bo może Seju, Ty już tam go ogłaszasz? W wolnej chwili zrobię jeszcze na paru innych portalach. W ogłoszeniach zaznaczałam miasto Warszawa, ale mogę to zmienić. Chodziło mi o to, że gdyby Seja już porobiła z Gdańskiem, to zawsze zwiększy szansę. Napisz Seju, co Ty o tym myślisz. Kota zawsze można przewieźć.