3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 22:44 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

myślę że jak się zgłosi na czarnuszkowo to już jej dziewczyny "kota popędzą"

jeszcze w tle było słychać wrzask tego 1,5 rocznego potworka :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 02, 2010 8:25 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 02, 2010 18:05 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

no więc tak..-
ta dziewczyna co była druga w kolejności przyjeżdża jutro o 20-tej z Piotrkowa!,zobaczyć Arniaczka i ona wie że oddam go tylko z Mrusią-sądzi że weżmie OBA KICIE bo ona w ogóle chce mieć parkę-jedynie mąż o Mrusi jeszcze nie wie ale mąż bardzo kocha koty (tak jak mój :lol: :piwa: ),więc ona ma nadzieję że nie będzie problemu.
tak na logikę -nie jechałaby taki kawał drogi wiedząc że nie oddam Arniaczka samego,gdyby nie chciała wziąć również Mrusi-no nie??

także Mruśka-znowu makijaż,depilacja te sprawy-trzeba się jutro zaprezentować :kotek: :ryk: :kotek:[/quote]
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 18:09 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

podoba mi się zwłaszcza depilacja :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 03, 2010 9:10 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Od rana zaciskam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i może warto nie stawiać mężą przed faktem dokonanym, bo jak się wścieknie to co? :roll:
wiem, czepiam się, ale..

Marzenia11

Post » Nie paź 03, 2010 10:11 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie paź 03, 2010 10:16 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Marzenia11 pisze:Od rana zaciskam kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i może warto nie stawiać mężą przed faktem dokonanym, bo jak się wścieknie to co? :roll:
wiem, czepiam się, ale..

Wścieknie na takie cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: - tóż to nie zasłuży na ich miłość :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie paź 03, 2010 10:18 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

...ale co wtedy?? Powrót z Piotrkowa?? Nie lepiej uprzedzić??
No cóż.... moje czarnowidztwo się nie rozwinie, nie pozwolę na to :wink: zacisssskam do bólu palców :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie paź 03, 2010 12:34 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

nie,ona przyjedzie z mężem

ale ja i tak dzis nie oddam kociaków-przecież muszą mieć transpoterek i zakupy dla kiciów a chyba jeszcze nie mają-zresztą nie wiem-zobaczymy
Ostatnio edytowano Nie paź 03, 2010 12:46 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Nie paź 03, 2010 12:37 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

smarti pisze:nie,ona przyjedzie z mężem

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smartiwszystko w Twoich rękach, głowie i słowie :lol: :lol: :lol: oczywiście Twojego TŻta też :mrgreen: wiesz, jak pogada jak mężczyzna z mężczyzną to... :mrgreen:
ARNI, MRUSIU w Waszych łapach Wasz dom! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie paź 03, 2010 13:16 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie paź 03, 2010 14:38 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok: :ok: tuż tuż :ryk: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pon paź 04, 2010 8:16 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

niestety państwo się nie odezwali... :cry:

Marzenia11

Post » Pon paź 04, 2010 9:23 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

ludzie są dziwni-nawet nie raczyli zadzwonić aby powidzieć nam że nie zaszczycą...

trudno-teraz trzeba szukać domku od nowa-tylko chyba dla dwupaku-czy osoba która je robi może zmienić ogł?bo ja nie wiem..czy to się wiąże z jakąś dopłatą dla CatAngel?

smarti

Post » Pon paź 04, 2010 9:27 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Ehhh ludzie :? czyli to nie ten domek :) kociaki zasługują na lepszy :1luvu:

jak ja się nie mylę to trzeba wszystko od nowa robić...nowy tekst...nowe zdjęcia...nowy tytuł...a to roboty.
Już lepiej nowe ogłoszenia dać(ja tak myślę) Bo mi podmianka zajmie więcej niż nowe ogłoszenia. :ok:

Można cały net ogłoszeniami Arniego i Mrusi opanować :P :D

CatAngel

[poprzednia][następna]