[WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 19:17 Re: [WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali mi w znalezieniu domu dla kotków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za pomoc w robieniu ogłoszeń, podrzucanie wątku i wsparcie psychiczne :ok: :ok: :ok:

W szczególności mawin i Markowi :1luvu: :1luvu: :1luvu: za IDEALNY DT dla kociaków :1luvu:
Dzięki Wam koty nie trafiły do schroniska, miały czas na szukanie domu, miały ciepły, bezpieczny dom :1luvu: :ok: :ok: :ok:
O nic nie musiałam się martwić, włącznie z utrzymaniem i leczeniem kotków :)

WIELKIE DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie paź 03, 2010 14:12 Re: [WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

pozwolę sobie tutaj też wkleić , potrzebna pomoc dla kocich dzieci viewtopic.php?f=1&t=117974

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie paź 03, 2010 15:35 Re: [WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

jessi74 pisze:pozwolę sobie tutaj też wkleić , potrzebna pomoc dla kocich dzieci viewtopic.php?f=1&t=117974

ech kolejne maluszki.... :cry:

Agness78

Post » Czw paź 07, 2010 21:16 Re: [WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=118217 :ok:

Agness78

Post » Pt paź 08, 2010 7:32 Re: [WRO] Niki i Leoś - już w DS :)

Wiadomości z DS Niki i Leosia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pewnie interesuje Panią jak tam kotki. Wszystko jest dobrze.
Leoś to prawdziwy kanapowiec. Jak na razie zachowuje w stosunku do nas dystans, jednak jest tak ciekawski, że często uradkiem zerka co robimy lub siada za firanką i bacznie sie nam przygląda.
Jednak my go do niczego nie zmuszamy i cierpliwie czekamy, aż nam zaufa.
Co do Misi (kiedyś Niki) jest pogodna, bardzo towarzyska i śpi z rodzicami w jednym łóżku. Dzisiaj byłyśmy z nią u weterynarza. Niestety, ma poważny problem z dziąsłami. Dostała antytbiotyk i mamy z nią jeździć przez kolejne 5 dni. Lekarz powiedział, ze jeżeli problem będzie narastał lub kot dalej będzie cierpial trzeba będzie przeprowadzić operację usunięcia wszystkich zębów - jednak jest to ostateczność.
Jednak proszę się nie martwić, ponieważ koty są pod stałą opieką wererynaryjną i nic złego nie może się im stać.
Serdecznie pozdrawiamy, rodzice i ja

Martwię sie tymi dziąsłami ale wiem że Niki chorowała od maleńkości na dziąsła.
Jak była u mnie w DT to też była leczona a później w nowym domku całkowicie zaniedbane jej stan zdrowia :cry:
Nie wiem czy uda się uratowac te ząbki, ale jest młoda więc mam nadzieję że tak :roll:

Agness78

[poprzednia]