Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas są w domkach;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 11:12 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Czekamy cierpliwie domek musi być odpowiedzialny bardzo,tak jak domek Maciusia w Rzeszowie .Problem jest jeden coraz bardziej się do niego przyzwyczajam,a i moje koty wyjątkowo go polubiły.Urządzają takie harce po mieszkaniu,bawi się z nim nawet moja sunia berneńczyka ,nosi go w pyszczku a ten tylko się nadstawia ,żeby go wzięła.Mam kino za darmo.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie paź 03, 2010 14:29 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Whiskas zostaje u mojej mamy na stałe :wink:
Jej trzy psy wspaniale się z nim dogadują,mama mówi,że ma wesoło jak nigdy dotąd,mały rozrabia,zaczepia starego pudelka do zabawy i poluje na ogony grubych suczek Soni i Saby,a te zanim się odwrócą,aby go pogonić Whiskasa juz dawno nie ma :lol:
Sama widziałam i usmiałam się na maxa :ryk:

O Marleya miałam maila z Katowic,ale nic z tego nie wyszło.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie paź 03, 2010 18:00 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

No to w takim razie Whiskasowi gratuluję domu :lol: :piwa:

Czyli został nam Marley do promowania. Hop hop, domku - białe cudo czeka.
po_prostu_kaska

Post » Nie paź 03, 2010 18:55 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Dziewczyny,
pozwoliłam sobie, tak jak kiedyś Maciusiowi, założyć i Marleyowi osobny wątek

viewtopic.php?f=13&t=117995&p=6480914#p6480914

Może tak łatwiej ktoś go wypatrzy na forum.

Mam nadzieję, że się nie wyrwałam :oops:
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 04, 2010 16:57 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Marley dorobił się swojego banerka :D

Wszystkich wielbicieli uprasza się o wklejenie i promowanie chłopaka co by jak najszybciej wypatrzył Go domek

UpadłyAnioł pisze:Zrobiłam Marley'owi bannerek :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117995][img]http://www.bankfotek.pl/image/772420.jpeg[/img][/url]

UpadłyAnioł - raz jeszcze dziękujemy :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 04, 2010 17:01 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Urzekł mnie bardzo :) wkleiłam banner - mój pierwszy! więc będzie szczęśliwy dla Marleya!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon paź 04, 2010 17:19 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Dziękuję bardzo dziewczyny za wątek i banerek.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 04, 2010 18:49 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Jus87 pisze:Urzekł mnie bardzo :) wkleiłam banner - mój pierwszy! więc będzie szczęśliwy dla Marleya!

Bardzo dziękujemy :lol: Marley zapewne też :D
po_prostu_kaska

[poprzednia]