BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 19:18 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

mój kotecek :) ale żeby ŁATA..? toż to jak zbir jakiś... ale w sumie to może i pasuje, bo żeby przetrwać tyle czasu na naszym podwórku to trzeba być chyba zbirem :)

ja za każdym razem jak mam kiedy to patrzę w to ich okno i ciągle nic... a ogłoszenia dawno nie widziałam żadnego więc faktycznie muszą szybko znikać...

ada, oby się coś udało w zbm-ie dowiedzieć... z własnego doświadczenia wiem, że bywa trudno...

bazarki porób jak będziesz miała kiedy... pierdółki nie pouciekają a kasa zawsze będzie na potem...

sąsiadka oddała swojego kotka znajomym, więc nie ma kogo kastrować... zaczął jej sikać po całym mieszkaniu i podobno gwałcił nogi jak ktoś miał białe skarpetki... a że ona zaraz będzie rodzić i ledwo działa już to go oddała... może to i lepiej bo tam cały czas głośno jest i pewnie prędzej czy później by im uciekł albo coś...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Śro paź 13, 2010 21:48 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

W ubiegły tyg. miałam telefon, że taki kot jest w Bytomiu na Miechowicach w okolicach schroniska. Pan, ktory zagląda tam do schronu widział ogłoszenie i zadzwonił. Nie ten rejon, ale sprawdzam wszystkie informacje.
Kocurka znalazłam. Faktycznie podobny i bardzo piekny. Mieszanka burasa z niebieskookim syjamem i krótszym ogonem.

Ze spraw formalnych. Mieszkanie dalej naley do K. i czynsz jest płacony, ale czy to oni tam mieszkają to nie wiem. Moze wynajmuja komuś, ale pani nie chciała mi nic wiecej powiedziec :evil:

Nadal szukam Angelo!! Bede wdzieczna za każde info o podobnym kocurku i nagroda oczywiście wciąż czeka!!
Myśle też, żeby nie skupiać sie na krótszym ogonku, bo niewprawne oko nie pozna a może mnie ominąć ważna informacja :roll:
Ja poznam, ale postronna osoba może uznać, że 3/4 ogona to cały ogon :roll: No kombinuje na wszystkei sposoby :roll:
,
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw paź 14, 2010 18:49 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

no miechowice to kawał drogi... ale dobrze, że ktoś przynajmniej się odezwał...

w zbm-ie pewnie nie wiedzą, czy mieszkanie jest wynajmowane czy oni tam sami mieszkają... szkoda, że sąsiadka nie wie :(
ja dalej wszędzie patrzę za biało-burym kotem...
mówiłam basi, że przychodzi do mnie negatyw (tak go nazwałam bo pierwszy raz go widziałam w nocy, jak folka nie było - jest cały biały z czarnym ogonem i jakoś mi się tak o negatywie pomyślało) i ostatnio siedział w krzakach i tylko kawałek białego tyłka i ciemnego ogona było widać i aż podskoczyłam prawie na myśl, że to angelo...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Czw paź 14, 2010 21:17 Re: BYTOM Rozbark - SZULAMY ANGELO!!! nagroda !!!

może napiszcie kartkę "Proszę o pilny kontakt w sprawie kota takiego a takiego, zachodzą przypuszczenia, że kot ten został porzucony - na to wskazują zeznania świadków. W razie braku kontaktu z Państwa strony zostanie wszczęte postępowanie wyjasniające, odpowiednie służby zostały już powiadomione o mozliwości popełnienia przez Państwa przestępstwa." czy coś w tym stylu i wsadźcie ją w drzwi mieszkania. Jesli ktos to mieszkanie wynajmuje to sie najpewniej do was odezwie chocby tylko po to, by wam o tym powiedziec, a jak kartka zniknie i sie nikt nie odezwie no to wiadomo, że coś jest nie halo i ktoś chyba ma cos na sumieniu...

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

[poprzednia]