Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 12:45 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Przepraszam bardzo że nie na temat ale czy mógłby ktoś tu zajrzeć :oops: :oops: viewtopic.php?f=13&t=114443&start=180 :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 27, 2010 13:35 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Hej - są upały, myślę, że rzeczywiście może być coś z drogami moczowymi. Ale zrób jej także morfologię z rozmazem.
To może być stan zapalnego pęcherza, występowania kamieni moczowych czy zakażenia bakteryjnego.

Chociaż brudzenie całego mieszkania wskazaywałoby raczej na SUK ( COŚ NA KSZTAŁT ZAPALENIA PĘCHERZA, ALE NIE DO KOŃCA - przeraszam caps mi się włączył )
Wklejam Ci art., moze się przyda :)

http://animalia.pl/artykuly.php?id=4
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto lip 27, 2010 14:54 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

CatAngel-jest to faktycznie nie na temat i może to z mojej strony zabrzmi złośliwie, ja rozumiem, ze sprawa trudna i pilna, jak tysiące innych, ale nie zaśmiecaj innych wątków.

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Wto lip 27, 2010 15:01 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

kiora-kociara pisze: CatAngel-jest to faktycznie nie na temat i może to z mojej strony zabrzmi złośliwie, ja rozumiem, ze sprawa trudna i pilna, jak tysiące innych, ale nie zaśmiecaj innych wątków.

Wiesz... ja i zapewne wiele osób zjawiła się na tym wątku właśnie dlatego że ktoś życzliwy i chcący tutaj pomóc "zaśmiecił" jak to nazwałaś inne wątki na które często wchodzę. Jeśli Ci to przeszkadza to pomijaj tego typu wpisy (wystarczy przelecieć wzrokiem i już wiadomo o co chodzi - że to link do innego wątku na miau) i wszyscy będą zadowoleni :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 29, 2010 12:01 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

kiora-kociara pisze: CatAngel-jest to faktycznie nie na temat i może to z mojej strony zabrzmi złośliwie, ja rozumiem, ze sprawa trudna i pilna, jak tysiące innych, ale nie zaśmiecaj innych wątków.

Nie biorę tego do siebie co napisałaś :wink:

Bo wiem, że dzięki takiemu jak to napisałaś ZAŚMIECANIU POMOGŁAM TYM BIEDNYM KOTOM znaleźć dom razem z innymi ciotkami :wink:
poza tym na tym chyba właśnie polega to forum na pomaganiu więc jak ktoś ""ZAŚMIECI"" dany temat innym linkiem to dla mnie nie jest problem ( bo wtedy mogę wejść na temat którego nie widzę )
Pozdrawiam :wink:

A i przyłączam się do słów Gibutkowej

CatAngel

Post » Czw lip 29, 2010 12:10 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Proponuję w każdym temacie dołączyć link "wybaczcie, nie na temat, ale ..." dlaczego by nie ?
Wszystkie się wtedy będą świeciły jak szalone, wszyscy będą na nie wchodzić z nadzieją, ze ktoś odpisał w sprawie, która ich interesuje.
Ja rozumiem, ze chcecie pomóc, i to z mojej strony nie jest atak, ale zastanówcie się, co będzie jak każdy zacznie robić to samo co Wy, bo skoro ona mogła, to czemu ja nie ?

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Czw lip 29, 2010 12:15 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Voncia pisze:Witam
Przepraszam ale dopiero dziś znalazłam czas by wejść na forum więc odpowiadam dlaczego ogłoszenie jest już nieaktualne ponieważ może trochę pochopnie podjęłam decyzję o oddaniu kici Pójdę do weta zrobię jeszcze raz dokładnie wszystkie badania i zobaczymy może macie racje może to nie przez zazdrość sika dzieciakom tylko jest chora ...

I podałam linka jak już ogłoszenie było nieaktualne.
Zauważyłam, że tutaj nic tylko kłótnie są ja nie mam zamiaru się w to bawić :wink:

CatAngel

Post » Czw lip 29, 2010 12:55 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Mozecie przestać , bo teraz to rzeczywiście zaśmiecacie. Idzcie sobie na pw.
Autorko jak kot?, zrobiłaś badania , jak wyszły?

Angel , nie obraź sie ale Kiora ma racje. Skoro masz swój wątek , nie wstawaj we wszystkich innych tematach ciągle tego samego linku. Zrobi tak kolejne 30 osób i nie da się czytać normalnie tematu.

Agaaa

Od: Wto sty 18, 2005 17:04

Post » Pt lip 30, 2010 17:13 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Co nowego?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob sie 28, 2010 10:28 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Witam,
Przepraszam że tak długo nie odpisywałam ale miałam awarie komputera a później wyjechaliśmy CAŁĄ rodzinką na wakacje ;]
Moja kicia miała zrobione badania i jest z nią wszystko ok Sika dalej na łóżka ale staram sie zamykać pokój żeby do dzieci nie wchodziła jest to niekiedy bardzo uciążliwe ale cóż ... Gdy byliśmy na wsi u moich rodziców tam kicia wyszła sobie na spacer i wróciła po dwóch dniach (płakaliśmy t.z.n ja i córka płakałyśmy jak malutkie dzieci za nią ;D ) ale na szczęście wróciła cała i zdrowa więc morał taki że ... raczej muszę się przyzwyczaić że mi będzie sikać co jakiś czas bo oddać raczej nie oddam jej bo za bardzo ją kocham i strasznie , strasznie za nią tęskniłam przez te dwa dni... Dziękuję za wszystkie odpowiedzi fajnie że jest taka stronka jak miau.pl i można tu z takimi fajnymi ludźmi poklikać jak tylko będę mieć czas będę tu na tą stronkę wpadać
Pozdrawiam Voncia ;))

Voncia

Od: Pt sty 29, 2010 17:22

Post » Sob sie 28, 2010 11:25 Re: Pilne! Oddam za darmo w dobre ręce kotkę roczną :((

Super, że kotka zostaje u ciebie :1luvu: Szkoda, że takich ludzie nie jest więcej :roll:
A jakie jej badania robiłaś jak można wiedzieć?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia]