Mały kotek-kaleka adoptowany!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 23:42 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

przystojny Edek, na pewno znajdzie dom!

Ja w weekend (bo teraz padam już) mogę mu zrobić ogłoszenie na Facebooku.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt lip 23, 2010 8:43 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Edzio słodki.
A jak się odnoszą do siebie koty i fretki? Bawią się razem, czy trzymasz je oddzielnie?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt lip 23, 2010 9:53 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Wszystkie koty są trzymane razem, jednak trzy dorosłe wychodzą na dwór a Edzio jest trzymany tylko w domu. Pozostale koty przywykły do jego obecności, jeden tylko czasem na niego syczy jak Edek idzie do miski :mrgreen:
Jakiś taki ospały jest. Wczoraj chciałam się z nim pobawic myszką na wędce a on tylko się na nią patrzył. Raz odważył się łapkę wyciągnąć i jej dotknąć i raz wąchnąć. Czy to normalne??
Obrazek

ven-a

Od: Pt lip 16, 2010 20:34

Post » Pt lip 23, 2010 9:53 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Właśnie sprawdziłam - umowa i ankieta przyszły, dziękuje serdecznie :D
Obrazek

ven-a

Post » Pt lip 23, 2010 10:01 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

ven-a pisze:matko boska, przepraszam Was najmocniej, moja siostrzenica sie dobrala do tego tematu!!!
Rozpuszczony bachor, powiedziałam o tym ciotce to tylko sie zasmiala, ze "zobacz jakie to sprytne dziecko" :roll:

Boshe, ja tu mało zawału nie dostałam :strach:

Trzymam kciuki, żeby szybko znalazł się wspaniały domek, bo maluch jest prześliczny i przesłodki :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 23, 2010 10:04 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

ven-a pisze:Właśnie sprawdziłam - umowa i ankieta przyszły, dziękuje serdecznie :D

Nie ma za co :)
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pt lip 23, 2010 10:04 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

ven-a pisze:Wszystkie koty są trzymane razem, jednak trzy dorosłe wychodzą na dwór a Edzio jest trzymany tylko w domu. Pozostale koty przywykły do jego obecności, jeden tylko czasem na niego syczy jak Edek idzie do miski :mrgreen:
Jakiś taki ospały jest. Wczoraj chciałam się z nim pobawic myszką na wędce a on tylko się na nią patrzył. Raz odważył się łapkę wyciągnąć i jej dotknąć i raz wąchnąć. Czy to normalne??

Może był za bardzo najedzony...
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pt lip 23, 2010 10:32 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

kiche_wilczyca pisze:
ven-a pisze:matko boska, przepraszam Was najmocniej, moja siostrzenica sie dobrala do tego tematu!!!
Rozpuszczony bachor, powiedziałam o tym ciotce to tylko sie zasmiala, ze "zobacz jakie to sprytne dziecko" :roll:

Boshe, ja tu mało zawału nie dostałam :strach:

Trzymam kciuki, żeby szybko znalazł się wspaniały domek, bo maluch jest prześliczny i przesłodki :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Podpisuję się pod tym.... :roll:
Edzio jest prześliczny :1luvu:

ven-a pisze:Oto prywatna stronka Edzia :)
http://allegro.pl/item1159484527_maly_k ... troda.html

Bardzo podoba mi się Twój nick na Allegro :ryk:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lip 23, 2010 10:34 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

amyszka pisze:Banerek dla koteczka :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/h7w9h][img]http://tnij.org/hoe3[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:

Kotek jest cudowny :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,ven-a nie odbieraj mu życia ! 8O :strach: :(

Amyszko - WIELKIE DZIĘKI!!!!!

Kaprys2004

Post » Pt lip 23, 2010 10:36 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

ven-a, witaj nam w gronie :ok: Ale miau to Ty zamykaj jak odchodzisz od kompa i siostrzediablica jest w okolicy :twisted:

Mi tez się oko rzuciły zaszklone oczka Edziunia. Przerabiałam koci katar (calciviroza lub herpesviroza) wiele razy i tak to sie czasem zaczynało. Do tego osowiałość, podwyższona temperatura, czasem bardzo wysoka, pojawiają się ropki w oczach, lub/i zapchany zaropiały nos, brak apetytu, biegunka, wymioty. Koniecznie niech WEcio go obejrzy raz jeszcze i da też coś na robalki again :D
Czytałam wątek chronologicznie i post siostrzediablicowy aż mnie zmroził. Zupełnie do Twoich wczesniejszych wypowiedzi to nie pasowało. A nie masz przypadkiem podwójnej osobowości ? :mrgreen: To żart oczywiście :D

Edzi jest uroczy bez dwóch zdań ! :1luvu: Ten kikucik nijak uruku nie umniejsza. Mam nadzieję, że taki się urodził, że kiedyś nie cierpiał ... :roll: A serce Twoje ven-a wielkie, że fredziuńki kochasz i kociaki też :1luvu: A że my tu mamy zboczenie na punkcie wychodzących kotów zapytam ... bezpiecznie tam u Ciebie na podwórku ? :roll: Daleko się koty szlajają ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 23, 2010 11:02 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Wlasnie ten temat byl zamkniety, jak i cala przeglądarka. Musiala w historię wejść i podsluchac rozmowe z ciotką która pytala sie o kotka i powiedzialam: no, jak na razie bez odzewu.
Sama by na takie slowo nie wpadla :roll:
Wredna małpa, wiecej do mojego komputera nie siądzie, niech sie ciotka obraza ile chce.

Edek dostał ten antybiotyk na koci katar wlasnie i ma mu przejsc to. Krople nadal mu daje.
Obrazek

ven-a

Post » Pt lip 23, 2010 15:45 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Tylko jak Klaudia weszła jako Ty? Masz zapamiętane hasło? Młodzi ludzie mają jednak ten dryg.. :evil:
W każdym razie zrobiła nas na szaro, nie ma co. :evil:

Kaprys2004

Post » Pt lip 23, 2010 16:20 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

tak, mam wszedzie zapamietane hasla, nawet na tym Stowarzyszeniu, gdzie dostep jest tylko dla czlonkow... Bede miala nauczke na przyszlosc by nie dawac NIKOMU dostepu do komputera bez mojej obecnosci, bo mogla zrobic o wiele wieksze szkody na moje konto.
Obrazek

ven-a

Post » Pt lip 23, 2010 16:25 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

hej! Wlasnie odezwała się kobieta chętna na adopcję :) , ale jest ze Strzelna (w kujawsko-pomorskim). Ma juz kotki w domu, pzreczytala ogloszenie w internecie i powiedziala ze chcialaby pomóc biedakowi :)
Czy istnieje od Was jakaś możliwość pomocy z transportem?
Obrazek

ven-a

Post » Pt lip 23, 2010 16:37 Re: Mały kotek-kaleka do adopcji

Juz TZ ustalil wszystko z panią chętna na adopcję - dzielimy sie pół na pół kosztami dojazdu i w okolicach 3 sierpnia mały tam pojedzie :) Chyba ze w miedzyczasie trafi sie coś bliżej :)
Obrazek

ven-a

[poprzednia][następna]