Piękny Melon-staruszek ma sie dobrze!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 8:23 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Wczoraj 'robiłam' mieszankę bachowską dziewczynie przed egzaminem na prawko [jazdy ] . Może zamiast tabletek spróbuj Rescue Remedy - jak masz jak zdobyć :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto cze 28, 2011 21:21 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam!!!

Właśnie wróciłam do domu.... OBRONIŁAM SIĘ NA 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) teraz jestem absolwentką ŚWSiM na kierunku Zdrowie Publiczne - specjalność: Administracja i zarządzanie w jednostkach ochrony zdrowia:):):) jaka jestem szczęśliwa:):):) a jak jutro zobaczę Melona to po prostu chyba oszaleję z radości:):):):) :ryk: :ok: :D aaa, no i oczywiście dziękuję wam wszystkim za trzymanie kciuków:):) możecie już puścić:*

kasia.m.

Od: Pt cze 24, 2011 21:59

Post » Wto cze 28, 2011 21:33 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Gratulacje za obronę! A Melon ma przepiękne skarpety!!Cudny jest! :kotek:
zycie jest piękne

margarynka

Od: Śro sie 15, 2007 21:14

Post » Śro cze 29, 2011 8:07 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Gratulacje :ok:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro cze 29, 2011 8:18 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Gratuluję :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro cze 29, 2011 9:02 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Ja też!!!
A teraz wielki MELONOWY dzień !
Od razu napisz :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 29, 2011 9:32 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam:):):)

No tak, dzisiaj Melonowy dzień:) już nie mogę się doczekać:) mam nadzieję że mnie Pani Ola wpuści i nie zapomniała o dzisiejszym dniu hihi:):):) Jejku jakie głupoty mi się śniły wszystko o obronie:) oczywiście dam wam znać co i jak:) mam nadzieję że Melonuś mnie nie pogryzie :ryk: :D

kasia.m.

Post » Śro cze 29, 2011 19:45 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam ponownie:) ja już jestem po wizycie u Melona:) i wiecie co? od razu się zaprzyjaźniliśmy:) on jest taki piękny :1luvu: na początku jak go pogłaskałam to uciekł, ale zaraz wrócił jak siedziałam na kanapie i wzięłam go na kolana... no i się zaczęło:) przewracał się na wszystkie strony hihi byle go tylko miziać:) niestety wyczułam u niego kleszcza, ale u kota wychodzącego to chyba raczej normalka hehe;) Pani Ola obiecała, że zaraz go wyciągnie:) ale mówię Wam, jaki on jest słodki!!! :1luvu: i te zielone oczy mmm.... :1luvu: przystojniak mały nooo... zakochałam się:) mój mąż również zachwycony małym Melonem:) ale jestem szczęśliwa, że niebawem będzie moim współlokatorem:) :kotek:

kasia.m.

Post » Śro cze 29, 2011 20:23 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Ufffffffffffff - to znaczy Kasiu, że może mi ten kamień całkiem spaść i zniknąć ?? Będziesz kochała Melonka? Bo jak widać z tego co piszesz, Melonkowi się spodobałaś :1luvu: . Kiedy się przeprowadza?
I jak p.Ola ? Bardzo sie martwi czy się cieszy, czy jedno i drugie? :mrgreen:
Tak bym chciała, żeby Twój dom był jego ostatnim domem, żeby juz się nie przeprowadzał co chwilę...

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 29, 2011 20:54 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Morelowa, może spaść kamień całkowicie:) Melonek będzie otoczony miłością i opieką z mojej strony:) Pani Ola jest ucieszona, ale z drugiej strony jest jej smutno, że będzie musiała się z nim rozstać:) no, ale w sumie mieszkamy niecały kilometr od siebie więc w każdym momencie będzie mogła odwiedzać Melona:) a Melon po wstępnej rozmowie zamieszka z nami 25 lipca :mrgreen: wydaje mi się, że można już świętować :piwa: :kotek:

kasia.m.

Post » Czw cze 30, 2011 8:07 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :torte: :piwa:

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 30, 2011 8:11 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw cze 30, 2011 8:40 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Kasiu, moge zmienić tytuł, żeby nie wkręcać ludzi?
I obiecujesz zrobić zdjęcia zaraz po przeprowadzce ? :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 30, 2011 9:04 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

A ja sobie poczekam ze zdejmowaniem ogłoszeń do 25 lipca, żeby nie zapeszać.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Czw cze 30, 2011 9:21 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam :) możecie zmienić tematy oraz ściągnąć ogłoszenia, ale jeżeli wolicie poczekać to nie mam nic przeciwko :) Ja wiem na 1000000% że go biorę, więc mogę wam spokojnie powiedzieć, że Melon ma nowy dom :) no, chyba że Pani Ola się rozmyśli, ale mam ogromną nadzieję, że to nie nastąpi :) Obiecuję również, że dodam nowe zdjęcia jak tylko Melonuś stanie się naszym członkiem rodziny :) :)

kasia.m.

[poprzednia][następna]