Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Adria pisze:Avatar jest już po rezonansie. Szczegółowy opis bedziemy mieli w ciagu 48h..może ciut później.
Na chwile obecna moge powiedziec, że rdzen jest "zmieniony" w miejscu postrzału.
Mamy płyte CD i czekamy na opis.
Dowiedzieliśmy sie też, że kocurek ma cyste/torbiel na wątrobie. Dokładnie dowiemy sie z opisu.
Barbara Horz pisze:Jak przed chwilą doniosła mi Adria, Avatar zapierdziela po domu jak mały samochodzik. Syn Ady się pytał, co my kotu zrobiły![]()
Barbara Horz pisze:
A rehabilitacja potrafi przynieść cuda. Wiem, bo trzy lata temu, moja mama przestała chodzić /ma guz na kręgosłupie/ i rehabilitacja bez operacji postawiła ja na nogi.
- skoro tak mu wrocławskie powietrze służy... to kiedy następna wycieczka?Barbara Horz pisze:(...)
Jak przed chwilą doniosła mi Adria, Avatar zapierdziela po domu jak mały samochodzik. Syn Ady się pytał, co my kotu zrobiłyBiedak chyba jest szczęśliwy, że wrócił do domu i postanowił zregenerować siły i pokazać na co go jeszcze stać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości