GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 8:38 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik czeka na NAJdomek!

Madziu,

Dziś ok 17:30 jestem umówiona z Kają i Karoliną które chcą zobaczyć Buńcie :) przybędę razem z nimi...w razie gdyby nie Bunia to i inne koteczki im pokażę, ale mam nadzieję że Bunia im się spodoba :ok: Naszykuj ją :lol: i zarezerwuj chwilkę ok tej godziny oki? ja dziś niezmotoryzowana jak jak i dziewczyny...jestem z nimi przy skrzyżowaniu na Jana Pawła umówiona... :ok:

Ps. masz umowy adopcyjne, czy mam druknąć?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lip 01, 2010 8:47 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik czeka na NAJdomek!

Ok - jestem w domu, umowy mam.
Czekam. Niecierpliwie ;)
Mają jakiś transporterek? Ona się boi nagłych hałasów i psów - jakby miała znaleźć domek to musi być niesiona w czymś.

Chyba trzeba będzie na kilka dni przejść na suchą dietę - u Mefista ten system zawsze działa (wrażliwiec). Mała ma wrażliwy przewód pokarmowy albo odrobaczenie zdziałało lekko nieładną kupkę. Biszkopcik jednak szaleje i jest zdrowa jak rydz. No i wyjątkowo głośno Mrrrrrrrrrruczy ;)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw lip 01, 2010 8:52 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik czeka na NAJdomek!

Sin pisze:Ok - jestem w domu, umowy mam.
Czekam. Niecierpliwie ;)
Mają jakiś transporterek? Ona się boi nagłych hałasów i psów - jakby miała znaleźć domek to musi być niesiona w czymś.

Chyba trzeba będzie na kilka dni przejść na suchą dietę - u Mefista ten system zawsze działa (wrażliwiec). Mała ma wrażliwy przewód pokarmowy albo odrobaczenie zdziałało lekko nieładną kupkę. Biszkopcik jednak szaleje i jest zdrowa jak rydz. No i wyjątkowo głośno Mrrrrrrrrrruczy ;)

Wezmę swój materiałowy transporterek w razie co, i im pozyczę, do zwrotu, ona będzie jedynaczką...pewnnie aż tak dobrze przygotowane nie są 8)
Trzymajmy kciuki żeby Bunia zaskarbila ich serduszka :)

Po odrobaczaniu, często są biegunki u maluchów, unormuje się :ok:
Obrazek

Marea

Post » Czw lip 01, 2010 17:33 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Pojechała :mrgreen:
O rany w końcu! :dance: :dance2: :dance:
To przekochany kot - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :D

Sin

Post » Czw lip 01, 2010 17:52 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

:mrgreen: Jesuuu żebyś ty widziała jak one piały w aucie, będzie miała z nimi jak w raju :) przy nas się krępowały a w aucie, to kiciu kiciu maleńka :) została w aucie z mamą Kaji, poszłyśmy do zoologa po zakupy dla małej niuni..wracamy a mama mówi że chciała wyjśc to ją wypuściła, pochodziła po niej potuliła się i wróciła do transporterka sama :mrgreen: mamę Kaji też już kupiła :lol:

:dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Marea

Post » Czw lip 01, 2010 17:58 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Chcesz kolejnego Nowo Porciaka? :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Czw lip 01, 2010 18:14 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Oczywiście sesję dla nowego tymczasika masz jak w banku :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lip 01, 2010 18:27 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

:lol: a jakie cudo 8)
Obrazek

Marea

Post » Pt lip 02, 2010 6:44 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

wariatki :lol:
Marea - co z tymi kotkami do kastracji? myślałam, żeby najpierw je przechować - i tak pewnie już któraś urodziła :?

Sin

Post » Pt lip 02, 2010 7:17 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Sin pisze:wariatki :lol:
Marea - co z tymi kotkami do kastracji? myślałam, żeby najpierw je przechować - i tak pewnie już któraś urodziła :?

Magda, Pomyślimy o tym w tyg. nadchodzącym, w Brzeznie już null sterylek, nie wiem jak Zabianka, nie mam auta, klatki, ...same schody...u Zdenki czarna kotka nie przychodzi prawie w ogóle, pojawia się raz na kilka dni....możnaby zgarnąć szylkretę z działek, widziałam ją kilka dni temu i nie ma tragedii jeśli o wielkość brzucha chodzi, w Nowym Porcie, nie zgarnę kotek jeśli mają maluchy, a urodziły 2 sztuki w garażach, wychodzą tylko maluchy od tri, nie wiem czy bialo szara ma jakies, czy zginęły bo brzuchy mają małe obie kotki..;/
Obrazek

Marea

Post » Pt lip 02, 2010 7:23 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

I niech się Biszkopcikowi dobrze wiedzie. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt lip 02, 2010 14:57 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Wiem ale chociaż szylkretkę - no trzeba, po prostu trzeba :| bo znowu się zacznie...
Kaja napisała, że Biszkopcik czuje się ok, poluje na stopy spod kołdry, mruczy, daje buziaki i ma piękne imię - Saskia :D Ale się cieszę :mrgreen:

Sin

Post » Pt lip 02, 2010 20:04 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

też dzwoniła do mnie Kaja, nie dała im pospać :mrgreen: uparła się że chce na głowie na poduszce :lol:
mówią że fajna jest :) i one i koteczek muszą się siebie nauczyć, przywyknąc do reguł i pór spania panujących w domq, będzie dobrze :)

aa coś mówiła że mała kaszlała chyba..mówiłam żebu obserwować czy jednorazowe, czy będzie gorzej...i w razie co dawać nam znać i do weta gdyby gorzej, nowy domek, nowi ludzie, mały stres napewno....
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 03, 2010 7:56 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Nic się nie bój - one naprawdę mają dobrych wetów :ok:

Sin

Post » Pon sie 30, 2010 19:37 Re: GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Nawiązując do ostatniego wpisu ... :roll: z tymi wetami niestety nie poszło tak jak trzeba...Biszkopcik miała małe problemy zdrowotne, wskutek zbyt szybkiego i pochopnego szczepienia oraz choróbska które się uaktywniło po przyjściu do nowego domku (co często się zdarza, stres itp itd) uszkodził jej się ślimak w uszku i przekrzywiała główkę, skierowałyśmy nowe opiekunki do "naszych" wetów i po 2 tyg. leczenia koteczka całkowicie się "naprawiła" :D
Duża już z niej pannica, miała niedawno 1wsze szczepienie, za 2 tyg. kolejne....Biega szaleje, i jest kochana :)
Aha w nowym domku nazywa się Sasia :D
Dostałam foteczki.
Madziu: Kaja z Karoliną zapraszają na wizytę :)

Obrazek Obrazek
Obrazek

Marea

[poprzednia]