Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 23:05 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

:( strasznie mi jej żal
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 23:12 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Edi100 pisze:Szprotka śpi. Zasypiała na siedząco a głowa leciała w dół:( Umęczone ma i ciałko:(:(

Pierwszy raz pewnie od długiego czasu zasypia spokojna i bez strachu. Teraz będzie spała długo. Dobranoc koteńko!

Ale ratunek dla niej przyszedł chyba w ostatniej chwili. Jak to dobrze, że ją wypatrzyłaś i zabrałaś.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro cze 02, 2010 23:36 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

zuzia96 pisze:
Edi100 pisze:Szprotka śpi. Zasypiała na siedząco a głowa leciała w dół:( Umęczone ma i ciałko:(:(

Pierwszy raz pewnie od długiego czasu zasypia spokojna i bez strachu. Teraz będzie spała długo. Dobranoc koteńko!

Ale ratunek dla niej przyszedł chyba w ostatniej chwili. Jak to dobrze, że ją wypatrzyłaś i zabrałaś.

To moja Kropka-córka Kamila ją zobaczyła pierwsza. Dobrze wychowałam dzieciątko :1luvu: Ma to po mnie i dobrze. No i resztę już znacie.
Jestem w tym samym pokoju co Szprocia. Chyba jej ciut za ciepło i troszkę się wierci. Moje psy za to nieszczęśliwe. Łobuziki :roll:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Śro cze 02, 2010 23:46 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Szprocia właśnie zrobiła koopkę, do piaseczku. Koopa jest jasna i nie taka biegunkowa, ale luźna. Uff, układ pokarmowy pracuje. Może ryż ciut powstrzymał biegunkę.

Edi100

Post » Czw cze 03, 2010 0:34 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Podrzemię troche, bo jestem od 8.00 na nogach a rano, po lepsze dla Szprotki. Dobranoc i dziękujemy że jesteście!:)

Edi100

Post » Czw cze 03, 2010 6:46 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

My już czekamy na Szprocię.
Mam nadzieję że kocina odpoczęła choć troszkę.
Strasznie się denerwuję tym co zobaczę...
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 6:56 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Za chwilę wyruszamy. Będę dzwonić i prosic o pilotowanie. Do zobaczenia

Edi100

Post » Czw cze 03, 2010 7:53 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Koteczka jest już w połowie drogi do Legnicy.
Chyba uda się od razu pojechać z nią do weta.
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 8:23 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

dziewczyny..
Wielkie Brawa dla Was.
będę kibicować i pomogę w miarę możliwości.
Powodzenia..
żal patrzeć w te zmęczone oczki Szprotusi..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw cze 03, 2010 8:27 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Bardzo dziękuje Olamichalska w imieniu kociny i swoim.
Ja juz wychodzę do gabinetu.Dziewczyny podjada tam od razu z kocinką.A potem do mnie.
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 8:39 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Legnica jesteś wielka :ok: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw cze 03, 2010 9:24 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

weszłąm rano a tu takie dobre wie wieści. jak dobrze,ze mała sie złapała. Albo sama sie chciała złapać. Mam zawsze wrażenie w takich wypadkach,że te bidy same wychodzą prosząc o pomoc.
Nie doczytała gapa.gdzie Szprocia jedzie na DT?

Jak po nocce dziewczynka?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 03, 2010 9:26 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Trzymam kciuki - z taką opieką i zaangażowaniem musi być dobrze :P

A ty Szprotko - słuchaj się dużych i szybko zdrowiej i piękniej :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw cze 03, 2010 9:38 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Zaznaczę se - trzymając mocno kciuki za to ładne-jeszczenieładne :ok:
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Czw cze 03, 2010 9:41 Re: Bardzo chora,głodna.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Kciuki za Szprotkę... Widać, że malutka wiele przeszła, ale teraz już wszystko będzie dobrze.

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

[poprzednia][następna]