Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Blusik pisze:Na jakim programie?
Blusik pisze:Na jakim programie?
sabina skaza pisze:oglądałyście ekspres reporterów przed chwilą? znów animalsi wytropili w lęborku matactwa urzędasów odnośnie złego traktowania zwierząt- świnie w zelistrzewie są
[Poker71:... nie no ja wycinam bo to sie nie da...]weterynarz powiatowa z lęborka skrzętnie się wykręca od odpowiedzi?
sabina skaza pisze:tak poker odeszła moja córcia trikolorka ukochana. nie wiem jak się po tym podniosę , dla mnie dziś wszytko straciło sens![]()
![]()
ostatnio była wyciszona, samotna- pewnie jej serduszko siadało już.......a ja myślałam, ze tęskni za domem stałym i dlatego pisałam- pilnie szukam dla niej domku. a może jej pękło serduszko z żalu że jej życie się zawaliło, tego się już nigdy nie dowiemy....
sabina skaza pisze:tak poker odeszła moja córcia trikolorka ukochana. nie wiem jak się po tym podniosę , dla mnie dziś wszytko straciło sens![]()
![]()
ostatnio była wyciszona, samotna- pewnie jej serduszko siadało już.......a ja myślałam, ze tęskni za domem stałym i dlatego pisałam- pilnie szukam dla niej domku. a może jej pękło serduszko z żalu że jej życie się zawaliło, tego się już nigdy nie dowiemy....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości