Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 20:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

nagłe odejście helgi było dla nas wielkim szokiem, wszystkie dziewczyny z PKDT uwielbiały ją a ja się cieszyłam, ze jest ze mną już tak długo bo wcale nie chciałam jej oddawać. ona, zosia i sabinka były moimi najukochańszymi kotuńciami. z ta różnicą, ze pozostałe dwie maja dobre domy a ona nie doczekała się na swój- który się w końcu dla niej znalazł.

oglądajcie jutro wydanie specjalne interwencji na żywo o 19.30- wystąpi monika k. w naszym imieniu.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto cze 08, 2010 20:21 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Na jakim programie?
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Wto cze 08, 2010 20:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Blusik pisze:Na jakim programie?

jak wyżej w zaproszeniu
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 22:06 przez sabina skaza, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto cze 08, 2010 21:19 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Blusik pisze:Na jakim programie?

Mowa była o "Programie Interwencja Extra, któego emisja ( na żywo) odbędzie się jutro, 9.06. na antenie Polsat News o godzinie 19.30."
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 22:20 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto cze 08, 2010 21:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

oglądałyście ekspres reporterów przed chwilą? znów animalsi wytropili w lęborku matactwa urzędasów odnośnie złego traktowania zwierząt- świnie w zelistrzewie są na żywca wkładane do oparzarki. wyją, kwiczą, żywcem są wrzucane do wrzątku, a potem na hakach jadą na ubój :cry: :cry: :cry: na jakim my świecie żyjemy? a weterynarz powiatowa z lęborka skrzętnie się wykręca od odpowiedzi???????????????????????????????????????????????????????????????????nie mam słów. zobaczcie w you tube, pewnie będzie ten film już. zbrodnia. wyłam jak mops jak to oglądałam, pod naszym nosem dokonują się zbrodnie w imię prawa. może zorganizować demonstrację osób prywatnych, nie PKDT, nie kociarzy, tylko niezadowolonych ludzi z trójmiasta, domagać się zwolnienia tych ludzi a dyrektora rzeźni z zelistrzewa oddać do sądu. zbrodniarze :? :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 22:14 przez sabina skaza, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto cze 08, 2010 21:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ja ogladalam..brak słów. pracownicy rzezni dostali wyroki w zawiasach.

chyba zostane ponownie wegetarianka jak juz urodze szczesliwie :|
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Wto cze 08, 2010 21:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:oglądałyście ekspres reporterów przed chwilą? znów animalsi wytropili w lęborku matactwa urzędasów odnośnie złego traktowania zwierząt- świnie w zelistrzewie są
[Poker71:... nie no ja wycinam bo to sie nie da...]weterynarz powiatowa z lęborka skrzętnie się wykręca od odpowiedzi?

Na wątku lęborskim podawałam namiary gdzie i jak można uderzać w sprawie PIW w Lęborku bo to kpina a nie wet...

Ale pewna jesteś że to dotyczy Żelistrzewa? Gdzie Lębork gdzie Żelistrzewo, ja znam to miejsce, to jest między Gdynią a Puckiem, Lębork zupełnie tam nie po drodze....
Kurcze upewnij się, mój TZ ma tam dobrych znajomych (znanych tez w okolicy, ja też ich znam ze starych lat ale to dawno i nieprawda)- taka fajna knajpka country, jak będzie pewniak że to tam to może go wyślę żeby podpytał...

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto cze 08, 2010 22:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

trikolorka Helga bardzo kochana jeszcze w środę ja głaskałam a dziś taka tragedia :cry: [*]

Ekspres dziś nie obejrzałam bo jak zobaczyłam zwiastun i te biedne w nim świnie to musiałam wyłączyć bo dziecko obok siedziało ale mam nagrane tylko czy dam rade obejrzeć,czy bedę mogła zasnąć ? Jestem za demonstracją podejrzewam że dziewczyny z Wege na bank się przyłączą i wiele wiele osób.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto cze 08, 2010 22:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

to był mix wypowiedzi różnych porąbanych wetów powiatowych w tym tej wariatki z lęborka. chodziło o ukazanie postawy osób siedzących w urzędach. tak świnie były mordowane w bestialski sposób w zelistrzewie...............
syjam old stail: "kapitan maorgan ragul fendi" zamieszkał z nami na górze, z dziećmi i z myszką. mój mąż po śmierci helgi chciał mnie jakoś pocieszyć. kot jest idealny, kocha dzieci a dzieciaki przepadają za nim.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto cze 08, 2010 23:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Śro cze 09, 2010 7:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:tak poker odeszła moja córcia trikolorka ukochana. nie wiem jak się po tym podniosę , dla mnie dziś wszytko straciło sens :cry: :cry: :cry: ostatnio była wyciszona, samotna- pewnie jej serduszko siadało już.......a ja myślałam, ze tęskni za domem stałym i dlatego pisałam- pilnie szukam dla niej domku. a może jej pękło serduszko z żalu że jej życie się zawaliło, tego się już nigdy nie dowiemy....

Bardzo Ci współczuję :(

Od dzis na dt mam mieć trzy koty od Agi Marczak. Jak Ad wróci z delegacji to wrzuce fotki na pkdt.
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro cze 09, 2010 8:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Sabina, przytulam z powodu trikolorki Helgi :cry: , jedyne pocieszenie że umarła tak z dnia na dzień, że się długo nie męczyła.
Skąd brać siłę, gdy tyle jest do zrobienia a wokół same tragedie...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro cze 09, 2010 10:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

jest mi bardzo przykro z powodu odejscia trikolorki Helgi...
ostatnio doszłam do wniosku ze wiele czynników działa na mnie dołujaco i że nie moge sie poddać bo zbyt wiele kochanych istotek mnie potrzebuje wiec jedynie pozostaje wypłakac się w poduszkę i nie poddawać się i na siłę dążyć do przodu

Sabina trzymaj się bedzie dobrze, to tylko chwilowe niepowodzenia, zaświeci jeszcze słoneczko
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro cze 09, 2010 15:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Panie Boże, nie jestem aniołem
dziś niewielu jest takich na świecie,
może ci, co na ziemskim padole
pokochali zwierzęta i dzieci.
Panie Boże, powiedziałeś "proście",
rzekłeś "proście, a będzie wam dane"
wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście
poszedł do Ciebie mój kot ukochany?
Panie Boże, poznasz go z łatwością,
miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon,
proszę o Panie, zawołaj go głośno,
bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo.
Panie Boże, nie proszę dla siebie,
znajdź mu jakąś osobę przyjazną,
by głodny i smutny tam nie był, i żeby
mógł sobie przy kimś spokojnie zasnąć.
Panie Boże, a gdy tak się stanie,
że i mnie kiedyś do siebie zawołasz,
pozwól mu proszę wyjść mi na spotkanie,
jeśli oczywiście zostanę aniołem.

Zapłacz
Kiedy odejdzie,
Jeśli cię serce zaboli,
Że to o wiele za wcześnie
Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz
Bo dla płaczących
Niebo bywa łaskawsze
Lecz niech uwierzą wierzący,
Że ona nie odeszła na zawsze.

Zapłacz
Kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą,
I - przestań
Nim słońce wzejdzie,
Bo ona nie odeszła na długo.

Potem
Rozglądnij się w koło
Ale nie w górę
Patrz nisko
I - może wystarczy zawołać,
Ona może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę:
Ona wróci
Choć może i w innym futerku...
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Śro cze 09, 2010 22:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:tak poker odeszła moja córcia trikolorka ukochana. nie wiem jak się po tym podniosę , dla mnie dziś wszytko straciło sens :cry: :cry: :cry: ostatnio była wyciszona, samotna- pewnie jej serduszko siadało już.......a ja myślałam, ze tęskni za domem stałym i dlatego pisałam- pilnie szukam dla niej domku. a może jej pękło serduszko z żalu że jej życie się zawaliło, tego się już nigdy nie dowiemy....

nie obwiniaj się- zrobiłaś dla niej wszystko, co było w Twojej mocy, odeszła otoczona Twoją miłością. Przytulam Cię, niestety tylko wirtualnie.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]