*Schr.Opole - szczęśliwy rudzielec Ryży ma dom u Boo77.*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 10:45 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

sisay pisze:8O To znaczy, ze są koty, które nie łażą po blatach i nie piją wody z kranu??? :oops:
:ryk:

Większość kotów mieszkających w naszym domu, włączając w to obecnego rezydenta Fuffa :roll:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob maja 29, 2010 11:33 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Ewentualnie łążą po blatach i pija wodę z kabiny prysznicowej? A tak poważnie Pati kot i blaty to jedność. One je jakos magicznie przyciagają. A z tym nie jedzeniem to problem.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Sob maja 29, 2010 14:40 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Boo77 pisze:
sisay pisze:8O To znaczy, ze są koty, które nie łażą po blatach i nie piją wody z kranu??? :oops:
:ryk:

Większość kotów mieszkających w naszym domu, włączając w to obecnego rezydenta Fuffa :roll:

To jednak się nie przyłożyłam do moich :roll: myślałam że to standard :oops:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob maja 29, 2010 15:00 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Moje trzy też nie łażą po blatach :roll: Powyżej poziomu podłogi to tylko wyrko i parapet :lol: Z blatów można na lodówkę, z lodówki na górne szafki w kuchni... Tyle atrakcji a one nie chcą :roll:
Co do picia to woda w miseczkach oczywiście be, za to z garnka jak najbardziej :D Wzięłam się na sposób, zakupiłam estetyczny szklany dzbanek, napełniłam mineralną i postawiłam w pokoju w kącie że niby nie dla nich. Cieszy się niesamowitym powodzeniem :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt cze 04, 2010 21:36 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Słuchajcie.
Może to głupio zabrzmi, ale ja zaczęłam szukanie kotka od ... allegro.

W pierwszej kolejności dzwoniłam do DT czteroletniej kocicy, zwróconej do fundacji z powodu wyjazdu właściciela, ale nikt się nie odezwał, więc zadzwoniłam do następnego DT. Opiekunka odebrała telefon. Trafiłam na koty, które z piwnicy trafiły pod opiekę fundacji i następnie do DT.

Musiałam przejść całą " procedurę preadopcyjną "
W przyszłym tygodniu mam jechać na spotkanie z kocurkami ( chcę wziąć dwa, bo to rodzeństwo ). Mają ok. 9 - 10 miesięcy.

Zawsze marzył mi się rudzielec,tymczasem będę miała dwa czarne koty z białymi krawacikami i skarpetkami.

Chciałam mieć kota dorosłego a będę miała dwa młodziki.
Czasem przypadek decyduje o losach kotów.

Może i dla Ryżyka allegro byłoby szansą.
To piękny kot.
Nie każdego zraża wiek.

Ludzie zwracają uwagę na opis zwierzęcia ( przynajmniej ja do tego przywiązywałam największą wagę ), na możliwość jego dowiezienia i często - niestety - na wygląd.
W przypadku Ryżyka ten wygląd jest atutem.
Ostatnio edytowano Sob cze 05, 2010 14:46 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob cze 05, 2010 10:36 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Mulesiu, większość naszych kotów allegro ma zrobione :) Pilnuje tego Cioteczka Puss :1luvu: Do tego tony innych ogłoszeń robionych w większości przez -Buffy- i troszkę przeze mnie.

Ryżyk na razie nie jest bardzo hucznie ogłaszany (nie ma allegro) ponieważ najpierw muszę zrobić mu przeglądowe badania krwi by wiedzieć co w kocie piszczy. Ponadto, myślimy jeszcze z TŻetem intensywnie czy w ogóle będziemy Ryzyka ogłaszać ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob cze 05, 2010 14:47 Re: *Schr.Opole - zrezygnowany rudy Ryżyk w DT u Boo77.*

Boo77 pisze: Ponadto, myślimy jeszcze z TŻetem intensywnie czy w ogóle będziemy Ryzyka ogłaszać ;)

Chyba rozumiem dlaczego . Jest cudny. :1luvu:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro paź 13, 2010 19:52 Re: *Schr.Opole - szczęśliwy rudzielec Ryży w DS u Boo77.*

Ryże Cudo - Ryży-Kociamber ma domek. :)
Domek wspaniały, cudowny i fantastyczny - u Boo77.

Obrazek

Powodzenia Kocurku. :)

O tym, co u Ryżego słychać, będzie można śledzić w tym wątku - Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

[poprzednia]