Bajeczna tri MARGO już po sterylce MA DOMEK :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 19:20 Re: Znaleziona młoda trikolorka [Łódź] - prośba o pomoc fin...

bekos pisze:Margo jest tak śliczna, że nie ma co oddawać jej do domu, co do którego nie jestes w pełni przekonana. z pewnością szybko trafi się ktoś sensowny

Wiesz, ja nie przekreślam domów wychodzących jeśli są w spokojnej okolicy, ale wolałabym dać tam kota który już zaznał wolności i musi znaleźć dom w którym będzie mógł wychodzić. A ta babka zaczęła strzelać fochy jak napisałam jej że do adopcji jest za ok. tydzień, bo musi się wszystko wygoić, a i chyba nie zdawała sobie sprawy z tego, że JA wybieram domek w którym kot zamieszka, więc... :roll:

Cameo, oczywiście że zakonczenie będzie piękne, tak jak piękna jest Margo i jej imię :D

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro kwi 21, 2010 19:37 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Bazarek zakończony, proszę pw z numerem konta i danymi lecznicy:)
ObrazekObrazek

sous_sol

Od: Pon wrz 01, 2008 20:09

Post » Śro kwi 21, 2010 19:40 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Margo przed chwilą zgubiła kubraczek, szukam po całym domu i nigdzie go nie ma 8O.
Będę musiała zrobić nowy...

I zabrało się małej na zabawy, przed chwilą ukryła się za krzesłem i wyskoczyła na mnie znienacka :)
Teraz bawi się sznureczkiem na patyku :).

Sous_sos, już ślę PW :1luvu:

nika28

Post » Pt kwi 23, 2010 15:57 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Zdjęcia :)

Margo przed sterylką :

Obrazek

I po sterylce, w kaftaniku który sama zrobiłam :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I bez kaftanika :

Obrazek

A to dzisiejsze zdjęcia :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Margo bardzo rozrabia, strasznie chce się bawić (pierwszego dnia nawet nie zwracała uwagi na zabawki, sznureczki), czai się na mnie i później wybiega znienacka :mrgreen:.
Podanie antybiotyku (tabletki) to koszmar, wczoraj po 30-minutowej walce (byłam cała podrapana i we krwi, ale tylko troszkę :wink:) postanowiłam rozpuścić tabletkę w wodzie i dać jej strzykawką (bez igły oczywiście!) i zadziałało, trochę się darła i była obrażona, ale po kilku minutach zapomniała i przyszła na głaskanie.
Margo potrafi też ładnie prosić o jedzenie :wink:. Gdy jemy obiad staje na dwóch łapkach, opiera się o nas i wyciąga łapkę do góry :wink:. Muszę kiedyś zrobić zdjęcia jak tak stoi.

No i jest małą zainteresowany fajny domek z Łodzi, ale na razie nie zapeszam.

nika28

Post » Pt kwi 23, 2010 16:01 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

jaka cudna ta Twoja tri Niko!!!!!! trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: żeby ten domek okazał się tym najlepszym!!!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt kwi 23, 2010 16:08 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Nikola, ta Twoja Margo jest przepiękna!!!
Taka laseczka że nie wiem :ok:
A ż się wierzyć nie chce że taka śliczna kotka tułała się po ulicy. I jeszcze taka miziasta...

Wiesz, Laleczka strasznie się obrażała o tabletki, nawet zaczynała mi uciekać po łożko, więc żeby mnie całkiem nie miala za wroga - spróbowałam jej tabletki wkładać do miseczki z chrupkami. I od tamtej pory Laleczka sama pięknie bierze swoje tabletki, nawet nie bardzo pewnie wiedząc kiedy (no, jak rozgryzie ...)
Podaję jej tak i antybiotyki i immunodol, i odrobaczacze...
Moze spróbuj, też powinno się udać; byście się już nie denerwowały... :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt kwi 23, 2010 21:04 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Margo :1luvu:
Cudnie jej w tym ubraneczku :kotek:
Za domek ,oby był tym jedynym ,wymarzonym :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pt kwi 23, 2010 21:36 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Jaka spryciula :lol: Iskierka robiła podobnie :twisted:

Cudne fotki, kolorowej kotki :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt kwi 23, 2010 23:15 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

niko, barwa za kaftanik! Margo jest czarujaca :1luvu:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Sob kwi 24, 2010 12:26 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Ja dopiero tu trafiłam. Margo jest przecudna. kibicuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob kwi 24, 2010 12:32 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

joluka pisze:jaka cudna ta Twoja tri Niko!!!!!! trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: żeby ten domek okazał się tym najlepszym!!!!!!

Dzięki :)
Domek jak na razie milczy :(

magaaaa pisze:Wiesz, Laleczka strasznie się obrażała o tabletki, nawet zaczynała mi uciekać po łożko, więc żeby mnie całkiem nie miala za wroga - spróbowałam jej tabletki wkładać do miseczki z chrupkami. I od tamtej pory Laleczka sama pięknie bierze swoje tabletki, nawet nie bardzo pewnie wiedząc kiedy (no, jak rozgryzie ...)
Moze spróbuj, też powinno się udać; byście się już nie denerwowały... :ok:

Spróbuję tej metody :ok:
Że nie pomyślałam wcześniej...

Cameo pisze:Iskierka robiła podobnie :twisted:

:lol:

bekos pisze:niko, barwa za kaftanik! Margo jest czarujaca :1luvu:

Dzięki bekos :wink:

zuzzik pisze:Ja dopiero tu trafiłam. Margo jest przecudna. kibicuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witamy i zapraszamy :)

nika28

Post » Sob kwi 24, 2010 17:33 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Witamy słonecznie u cudnej kici :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Sob kwi 24, 2010 17:34 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

Margo jutro ma gości :)
Państwo przychodzą ją oglądać :)
Proszę o kciuki żeby panna zachowała się przyzwoicie, bo jak na razie tylko harce jej w głowie :wink:

nika28

Post » Sob kwi 24, 2010 18:37 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

nika28 pisze:Margo jutro ma gości :)
Państwo przychodzą ją oglądać :)
Proszę o kciuki żeby panna zachowała się przyzwoicie, bo jak na razie tylko harce jej w głowie :wink:

Trzymamy ,trzymamy :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie kwi 25, 2010 20:46 Re: Bajeczna tri MARGO już po sterylce, szukamy domku.

I co? I co???

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]