» Śro kwi 14, 2010 13:58
Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT
Anik- Adek jest super kotkiem
Mam kilka całkiem fajnych fotek, problem w tym, że mam straszne przerwy w internecie, wiec chwilowo nie bardzo moge załadowac zdjecia- jak Ktos czeka z utesknieniem, to prosze o odrobinke cierpliwosci;)
W ogole kociak sobie siedzial bardzo wysoko na takim murku jakby blisko okna. wylegiwal sie tam na kocyku. poznal mnie i byl na poczatku spokojniutki. Po tym jak dostawilam krzeslo, wlazlam na nie i zaczelam mu blyskac fleszem, troche sie wystraszyl i zaczał bardzo powolnymi ruchami sie krecic. zero agresji. jak przystawilam reke przed jego pycholek to na mnie raz syknal a ja mam to na fotce ( super zdjecie). potem sie juz zniecierpliwil i zaczal caly dygotac ze strachu:/ no to sobie poszlam aby Go nie stresowac dalej
postepy faktycznie sa
kot czyscioszek, w kuwetce wszystko zakopane elegancko, miseczka wyczyszczona czeka na wiecej, a nasz chlopak jak zostaje sam to ponoc go slychac ( moze sie bawi:))
bardzo dobrze z innymi kotami
przestal sie chowac jak ktos wchodzi co wczesniej robil
wczoraj panie Dr ponoc go bez klopotu zaprowadzily do klatki bo trzeba go bylo na troche zamknac, z uwagi na jakis remot nieopodal
on jest taki troche wystraszony, postanowilismy wiec podawac mu lekki preparat antystresowy do jedzonka, zeby sie zrelaksowal ( moze szybciej wtedy bedzie glaskanko)
cd czyli fotki niebawem
.