GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES! w DS u rene010!! RTOZ RADOMSKO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 20:18 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

strega pisze:O matulu...

Zakochałam się..........

Tak się rozpytam delikatnie...
Jak kocio reaguje na inne koty? Czy miał robione testy FIV/białaczka?
No i czy ewentualny ds mógłby być w Krakowie?.....

no cudnie strega :1luvu: , miłość dodaje skrzydeł... :1luvu: :1luvu:
na inne koty bardzo dobrze... jak podasz mail na pw.. wyślę zbiorowe zdjęcia, jesli dobrze pamiętam mamy takie w zasobach... bardzo koleżeński...i chętny do zabawy... o testach powie andzelika wieczorem... jesli nie miał, zawsze możemy zrobić...
a domek w Krakowie bylby wymarzony... też bym w Krakowie chciała mieć :mrgreen:

a napisz kilka zdań o tym domku :1luvu: w Krakowie...., też tak delikatnie podpytując... :1luvu:

no to juz masz zdjątka..... nic dodać nic ująć... jak on lubi kocie pieszczoty... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 08, 2010 20:33 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Ramzes z innymi kotami - super. No, chyba że chodzi o mięcho. Wtedy on MUSI być pierwszy i bez pardonu się rozpycha (choć nie widziałam żeby pacnął innego kota)
W niedziele jak go widziałam to też z Tolą się zapudłował za piecem.

A dom musi być najlepszy, miasto nieważne.
Ostatnio edytowano Pon lut 08, 2010 20:36 przez slapcio, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lut 08, 2010 20:34 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

slapcio pisze:A dom musi być najlepszy, miasto nieważne.

Ot, mądrego to i dobrze posłuchać :piwa:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 08, 2010 21:42 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Hanulka pisze:

Zakochałam się..........

na inne koty bardzo dobrze... jak podasz mail na pw.. wyślę zbiorowe zdjęcia, jesli dobrze pamiętam mamy takie w zasobach... bardzo koleżeński...i chętny do zabawy... o testach powie andzelika wieczorem... jesli nie miał, zawsze możemy zrobić...

a napisz kilka zdań o tym domku :1luvu: w Krakowie...., też tak delikatnie podpytując... :1luvu:

no to juz masz zdjątka..... nic dodać nic ująć... jak on lubi kocie pieszczoty... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kilka słów poszło na pw :D

No zastanawiam się, dumam....

strega

Od: Śro lut 25, 2009 12:21

Post » Pon lut 08, 2010 21:45 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

....ale wiecie.....

szósty kot???? 8O

strega

Post » Pon lut 08, 2010 23:20 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

strega pisze:
Hanulka pisze:

Zakochałam się..........

Kilka słów poszło na pw :D

No zastanawiam się, dumam....

no z pw :wink: domek wydaje się całkiem fajny....duży i koleżeństwem kocim, własnym wetem, ciepłem, jakie "słychać" z opisu koteczków... no, ale najpierw decyzja musi być.... a! i zaproszenie mamy...to też bardzo dobrze wróży!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 09, 2010 0:05 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Proszę, pomóż nam :!: :!: :!:

panikota pisze:Banerek 1%

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kanprocul][img]http://tnij.org/kanprocbn[/img][/url]
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 09, 2010 0:26 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Ramzes to kociak , który ma bardzo dobre kontakty z wszystkimi współtowarzyszami , bodzie ich główką zapraszając do zrobienia darmowej toalety . :ryk: Był kotkiem bojaźliwym bez cienia agresji. Mnie już od jakiegoś czasu pozwala na wszystko i widać ,że mizianie sprawia mu przyjemność.
Ramzes urodził się w sierpniu , do mnie dotarł 17 października , został odpchlony i odrobaczony .
3 listopada został zaszczepiony szczepionką PUREVAX 5.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto lut 09, 2010 10:37 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Tutaj..Tutaj.. jestem.... Obrazek

domku, co slychać???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 09, 2010 12:18 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Potencjalny domek wysłał kolejny, sążnisty pw :D

Na prośbę Hanulki oficjalnie składam wstępną deklarację, że jestem zainteresowana. Na razie ja, pozostaje TŻ :twisted:

Niestety jutro wyjeżdżam na kilka dni - bez TŻta - więc decydująca rozmowa musi poczekać do niedzieli (14 lutego - wcale nie taki zły termin :twisted: :twisted: :twisted: :ryk: )

Jak napisałam Hanulce, jeśli w tym czasie objawi się jakiś super domek, który chce wziąć kotka od razu, to cóż... dla mnie trudno, dla Ramzesika wspaniale. To on jest przecież najważniejszy :1luvu:

strega

Post » Wto lut 09, 2010 12:27 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lut 09, 2010 21:08 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

strega pisze:Potencjalny domek wysłał kolejny, sążnisty pw :D

Na prośbę Hanulki oficjalnie składam wstępną deklarację, że jestem zainteresowana. Na razie ja, pozostaje TŻ :twisted:

Niestety jutro wyjeżdżam na kilka dni - bez TŻta - więc decydująca rozmowa musi poczekać do niedzieli (14 lutego - wcale nie taki zły termin :twisted: :twisted: :twisted: :ryk: )

Jak napisałam Hanulce, jeśli w tym czasie objawi się jakiś super domek, który chce wziąć kotka od razu, to cóż... dla mnie trudno, dla Ramzesika wspaniale. To on jest przecież najważniejszy :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 09, 2010 23:27 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

Ramzesku... chyba Domek ci się przypatruje... mówię ci, wygląda na bardzo fajny... i chce się poznać... :D :D :D :D
napisz do Domku list: Kochany Domku..... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 10, 2010 9:29 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

:ok: :kotek: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Śro lut 10, 2010 15:05 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES PROSI O DS! POMÓŻ!KAN RADOMSKO!

:kotek: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

[poprzednia][następna]